Mai-Iun2011-BRAVO Inna, andreea_mdm, Xerxe! (21)
Raspunsuri - Pagina 4
ralucis spune:
iulia, mersi frumos, si eu tot de 4 ani ma gandeam sa ii cumpar fetitei mai mici (care e nascuta in noiembrie 2007
), nu spun ca ma pot limita cu greu la cate o rochita de fiecare, parca vad ca le iau cate 2, ca tot vine iepurasul
O sa spun cum sunt cand vine coletul!
Fetele, mai naste cineva la Municipal in afara de mine si de daii? Eu am fost acum vreo 2 saptamani sa imi fac rezervare pentru un salon cu 2 paturi mai dichisit si era deja rezervat, am inteles ca ar fi fost cineva cu cezariana si a vrut sa fie asigurata. Poate nu ne-om nimenri chiar fix in aceeasi perioada, ma gandesc.
tzuna spune:
RAMO JO- exista mai multe tipuri de filtre. Si noi am cercetat mult piata dar pana la urma ne-am hotarat asupra a 3 puse intr-o anumita ordine. Avem asa : filtru de impuritati din polipropilena, unul din bumbac si unul cu carbune activ. Cost total in jur de 80 lei toate. Le-am luat din Bricostore o parte si dintr-un magazin de instalatii de cartier restul.
dia_hubby spune:

FELICITARI SOMLEAC PENTRU BEBELINA GRABITA! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA

ABIA ASTEPT SA INTRI SA NE POVESTESTI CUM A FOST. CEL MAI MULT MA BUCUR CA O SA ITI PETRECI SARBATORILE ACASA, ALATURI DE FAMILIE!!!
34+
ALESSIA MARIA
dia_hubby spune:
violeta, felicitari ptr noile achizitii. stai linistita, ca o sa te descurci si bebe mic nu o sa pateasca nimic.
miris, te rugam tine-ne la curent cu visele, macar sa fim si noi pregatite![]()
eu stau mai mult cuminte in patut, nu e usor ca ma cam plictisesc, dar nu ma plang, fac orice ptr bubulina din burtica. ieri am fost la un prieten fotograf si am facut poze profi cu burtica si asa mult imi plac. de-abia astept sa facem si albumul. in rest, am spalat hainele alessiei, mai trebuie calcate. si mai trebuie sa imi fac bagajul si am cam terminat.
burticile
34+
ALESSIA MARIA
Marina_1609 spune:
dia, intra te rog si editeaza subiectul de mai sus cu emoticonii ca s-a labartat rau pagina. da acolo niste enter-uri![]()
referitor la solutie, ziceam eu cu cateva pagini in urma ca o foloseam destul de rar la sterilizat. pai nu mi se pare economic dar nici foarte sigur sa o folosesc atat de des. prima data am aflat de ea si am folosit-o cand avea Sofia 9 luni, la prima deplasare mai lunga. apoi o foloseam si acasa cam o data la cateva saptamani pt ca imi placea cum curata biberoanele si mirosul. Insa tot sterilizarea termica mi se pare mai sigura de folosit zi de zi
eu sunt varza de racita de 3 zile. mai am un pic si imi scuip plamanii de atata tuse
--------------------------------------------
Marina
34+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
dia_hubby spune:
gata, marina, rezolvat!!! imi pare rau ca nu te simti prea bine. ai incercat siropul de ridiche neagra, stiu ca e foarte bun. sau sirop de ceapa, daca suporti gustul. sper sa te faci bine cat mai repede, ca stiu cat de neplacut e.

34+
ALESSIA MARIA
anali80 spune:
Buna fetelor,FELICITARI celor care au nascut deja.Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.
Va rog sa ma adaugati si pe mine la grupul vostru.UM 01.09.2010, DPN 08.06.2011.
Il asteptam pe bebe LUCA.
Revin mai tarziu.
Pup toate burticutele
si multumesc anticipat pt adaugare.
lumysti spune:
Marina, eu cand am fost racita, am luat Stodal pt tuse, sirop de ridiche neagra, si muuulta miere. Si cu toate astea, tot am tusit vreo 2-3 saptamani... stiu cat de rau e. 
Dia, tu vei naste la Eva? Ce firma ai ales pt recoltare de celule stem? Mie, la Eva, mi-au recomandat Stem Sure. Dar inca nu m-am decis.
Luiza, tie ti-a zis ceva dr. daca se fac analize pt tiroida la nou-nascut, avand in vedere ca mama are hipotiroidie?
31+
si mami de
Alessia-Maria
Marina_1609 spune:
3 zile m-am tinut doar cu paracetamol dar nici o ameliorare nu simt. acum am iesit si mi-am luat stodal. stodalul uneori ma ajuta, alte dati deloc. dar ce e sigur la el este faptul ca imi face niste arsuri de imi vine sa fug in lume. si asa de la o vreme dorm cate juma de noapte in fund, pe canapea ca nu pot sta la orizontala...
Siropul ala de ridiche nu l-am incercat niciodata dar mi se face rau numai cand ma gandesc la el...
Marina
34+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
daii spune:

Bine ati venit pe lume, puiuti scumpi! Felicitari mamicilor, sa fiti sanatoase si voi si minunile voastre si sa va bucurati impreuna de sarbatoarea Pastelui!
Ce ma bucur cand vad ca ne
!
Nu v-am citit o zi, iar azi am ramas uimita sa vad vestile bune! Chiar ma gandeam daca ar fi cazul sa-i facem galerie lui Somleac, dar iata ca a vrut sa ne surprinda
.
N-am mai intrat si pe forum, am postat pe fbk ca vineri am ajuns de urgenta la spital cu contractii dureroase, recomandarea medicului e sa stau in continuare la pat, fara cel mai mic efort. colul se scurtase putin dar este inchis si tare, placenta e la 1cm de col, iar bebe a mai coborat 3 cm, astfel ca de cat de cuminte stau eu depinde cat mai sta gandacelul meu in burtica. Maine intru in 34 de sapt![]()
Va citesc mereu, dar nu pot scrie asa des pt ca e f incomfortabil de scris din pat.
Va pup pe toate, dragele mele si bebelusii din burticute!

32+