Mai-Iun2011-BRAVO Inna, andreea_mdm, Xerxe! (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

bun venit pe lume, bebelinelor grabite! sa fiti sanatoase si frumoase, iar parintii vostri cei mai mandri de pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

am mai adaugat si noi o saptamana... mai e asa de putin... :)

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

noi am avut cateva zile grele, cu multa febra, lipsa poftei de mancare si tot tacamul! banuim un streptococ, ceva. nici medicul n-a pus un diagnostic ferm. asteptam rezultatul analizelor sa vedem daca trecem pe antibiotic sau o ducem tot asa. n-a mai facut febra de aseara de la 8 si asta e semn bun, dar cine stie.
sunt franta de oboseala, dupa atatea nopti de facut straja, ma ustura si pe mine gatul si ma doare capul, ema ma solicita la maxim. sper numai sa nu-l supere pe bebe, sa fie cumintel si sa stea linistit, ca d-na dr. nu-i pana vinerea viitoare.
mami de ema-stefania (10.07.2008), [mami] 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Felicitaaaaariiii Somleac!!!
Sa-ti traiasca iepurasul, sa fie sanatoasa si sa aiba numai noroc!

Recuperare rapida!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ohoooooooooooo, felicitari mamicilor: Anda, xerxe, somleac, sa va traiasca bebelusii si sa fiti sanatosi cu totii

Multumim de capitol nou si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie unul numai cu vesti bune

Odiseea incepe sa infloreasca, e tare emotionant

Cu mandrie schimbam si noi azi semnatura, baieti mari suntem si avem deja 2700g, pozitia...tot pelviana si domnul doctor spune ca cezariana o vom face dupa 5-6 mai, daca Nasturelul meu nu ii rupe lui mami membranele mai devreme

36+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

FELICITARI SOMLEAC SA VA BUCURATI DE ACEST CADOU MINUNAT PRIMIT IN AJUNUL SARBATORILOR,SA FIE SANATOASA MICUTA,VESELA SI SA VA UMPLE CASA DE FERICIRE

Ne-ai pacalit ieri,ca tu nasti la 41 de saptamani si n-am apucat sa-ti facem galeria bine meritata.De-abia astept sa intri sa ne povestesti cum a fost.

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

FELICITARI SOMLEAC sa fiti sanatosi si sa va traiasca noul membru al familie....pupici

32+ cu Matei

AMR 7 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Burtici,vroiam sa va zic ca am luat o solutie de spalat biberoane,tetine etc de la Nuk,fara chimicale si alte chestii daunatoare.Am gasit-o la magazinul Toy Plex,dar se gaseste si pe net,e in jur de 20 lei 380ml.Poate sunteti interesate.

"Descriere
Lichid de curatare pentru biberoane si tetine, recomandat si pentru alte produse pentru bebelusi (suzete, canite, tacamuri si vesela, pompe pentru san).
Ingrediente bazate pe substante naturale, fara parfum sau coloranti.

Eficient in mod special impotriva proteinelor din lapte si reziduurilor de hrana solida, cereale si sucuri.

Mod de utilizare pentru biberoane: adaugati in biberon o cantitate redusa de lichid de curatare. Adaugati putina apa calda si curatati cu ajutorul periei pentru biberoane. Clatiti cu apa curata."

POZE IRIS
mami Iulia33+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Somleac, felicitari! sa va traiasca bebe!

cine se ocupa de listuta? am remascat cateva greseli. in lista de mamici apare Somleac de 2 ori si mai jos la Bebe lucas cred ca e ceva gresit

--------------------------------------------
Marina34+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Reparat.
Neuronul meu gravid a intrat in concediul prenatal, se pare

33+

Mergi la inceput