Mai-Iun2011-BRAVO Inna, andreea_mdm, Xerxe! (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor eu nu prea am apucat sa va citesc in ultimele zile pentru ca si puiul meu e bolnav Are ferba aproape 40 si e tare matzait si mamos. Ultimele nopti au fost de cosmar. Pe langa trezirile lui am avut si eu de facut multe ture pana la baie.

Azi am avut si eu control la moase si am avut surpriza ca aflu ca bebelina mea a coborat deja in pelvis. Nu e cam devreme? Mai ales la a doua sarcina.

VA pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Anna, multumesc pt raspunsul tau. Acum stiu si eu la ce trebuie sa fiu atenta cand aleg firma pe celule stem. Pana acum eram total in ceata.
Iulia, si eu tot am auzit de Cord Blood, si vad ca au reclama si aici pe site. Urmeaza sa analizez si sper sa ma decid cat mai curand.
Dia hubby, eu tot in pat...Acum de sarbatori am tot stat in picioare pe la bucatarie si m-am resimtit: am avut niste dureri intense care m-au cam speriat. Chiar ma gandeam ca am 6 saptamani de cand stau in pat si mai am de stat inca 6... Dar trece, bebe sa fie sanatos!
Manuela, multa sanatate puiului tau. Sper ca acum e mai bine si nu mai face asa febra mare. Stiu ca e greu, dar incearca sa ai grija si de tine.

32+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

miris, la ce pret ai gasit pompa si pe ce site?
manuela, sanatate lui radu! ii doresc sa scape de febra si sa-si revina, ca tare greu e sa-ti stii copiii bolnaviori!
eu asa ce stres am suportat aseara!!! am avut o multime de contractii si eram la un pas de a pleca la spital. am luat no-spa pastila si magneziu, ca in fiecare zi, dar nimic. norocul meu ca m-au lasat dupa inca un no-spa, intramuscular de data asta si un scobutil. mi-e tot frica sa iau gynipral.
voi mai luati progesteron? mie dr mi-a zis sa il scoatem in 30+, iar ieri cans am sunat-o s-o intreb daca il scot brusc sau treptat mi-a zis sa mai iau vreo sapt-doua, ca sa-l scot progresiv. mi se pare ingrozitor de mult cat am luat...
sunt stresata. mi-e ciuda rau ca nu ma pot bucura de sarcina asta asa cum as fi vrut! sunt mereu in alerta. mi-e groaza de o eventuala nastere prematura in galatiul nostru minunat.

va pup!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna, burtici! cum mai sunteti azi?
http://reclama/subcat.php?categorie=Pompe%20pentru%20san&marca=Medela de aici am luat-o.
roxib, pentru tine...
manuela77, moasa nu a zis nimic de coborarea bblinei? o fi ea mai grabita :) eu pe a noastra o tot astept sa coboare, si... nimic...
bine, asta atunci cand ma las prada nerabdarii, pentru ca, de fapt, trebuie sa mai stea acolo, sa mai creasca.
eu, maine, ma duc sa imi fac ultimile analize, sper sa iasa bine, de data aceasta, adica sa fi disparut streptococul b, de la antibioticul luat in luna 4-a. sa fi fost facut prea devreme, tratamentul? vom vedea. chiar am emotii in ceea ce-l priveste.
baiatul nostru e incantat de aceasta perioada, cand vede pe forum o gramada de majorete, si nu numai. :)) aseara i-am promis ca trimitem si noi, azi, unele, la inaintare, pentru a face galerie.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Buna, burticute!
Azi dimineata am fost la control la spital! Dr. a zis ca am in continuare colul scurtat dar e multumit ca bebe s-a mai ridicat putin si s-a dezvoltat f bine fata de acum 2 sapt! Dar ce m-a bucurat f tare a fost cand mi-a zis ca la 37s, adica peste 3 sapt, stabilim data pt cezariana, pe care el o vrea la 39s sau cat mai aproape de DPN, in functie de bebe! Asa bine ma simt, pt ca mi-am fixat urmatorul target, parca eram in aer pana acum! Altfel, sunt tot tavalita in pat, ca n-am incotro! Dar ce mai conteaza acum cateva sapt, cand oricum stau de la 19s
Valentina, asa cum a zis si Miris, nu iti face ganduri acum, asa vrea baietelul sa stea, se simte bine asa! Si bebele meu a fost mereu cu capul in jos, asa ca nu te ingrijora...tot la cezariana ajungem; pup
Miris, sa vii cu vesti bune de la dr. maine!
Manuella, imi pare rau ca piticul e asa bolnavior, insanatosire grabnica!
Somleac, mami, esti bine? Ilincuta sigur ti-a ocupat tot timpul! Sper sa fiti bine si asteptam vesti!
Roxib, ne-ai dat emotii ieri, credeam ca ai nascut pe furis Asteptam sa ne zici ce ai facut la dr, pana atunci

Tocmai ce am primit salteluta de pat pt bebe!
Maine schimbam semnatura, yuhhhhhuuuuuu

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna,mamici si burtici,sa aveti o zi cat mai frumoasa.

Lumysti este un subiect deschis pe prima pagina la odiseea sarcinii "dialog cu cordblood..",poate l-ai vazut deja,unde sunt mamici care doneaza carduri de reducere pt recoltarea cu CBC.Si eu am primit un card si mi-a iesit totalul de plata cam 28-29 mil,pe care le platesc in 3 transe lunare,ceea ce mi s-a parut avantajos.

Manuela multa sanatate lui Raducu.

Andreealydia,ieri mi-am comandat si eu pompa medela,de pe "bebelusul tau punct ro",e la 162 lei.Eu iau utrogestan de la 20 sapt cate 2 pe zi si dr. mi-a zis sa-l iau in continuare.Pe langa el mai iau si 2 no-spa si cate o jumatate de gynipral la 6 ore.De cand mi-a dat Gynipralul am observat ca a scazut nr contractiilor.Nu mi-a dat reactii decat atunci cand l-am luat pe stomacul gol intr-o zi,pe la pranz(nu mancasem de seara trecuta) si am avut niste palpitatii nasoale.

Proaspetele mamici oare ce mai fac??

POZE IRIS
mami Iulia35+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

miris, iulia, merci pentru ponturi. 162 lei e un pret mai mult decat acceptabil.
miris, streptococul a fost localizat intravaginal sau in gat?
iulia, dr mi-a zis ca daca am palpitatii de la gynipral e de bine, e semn ca-si face efectul. mai astept si eu 2 zile si decidem daca incep sa iau si eu sau nu.
daii, ce ma bucur ca bebe a crescut frumos! ti-a spus si ce dimensiune are colul sau doar ca e scurt? chiar nu mai ai mult de stat la pat. te inteleg perfect cum e! si eu sunt consemnata de la 21 saptamani si ma bucur teribil cu fiecare saptamana care trece cu bebe la locul lui.
trebuie ca roxib isi admira bebele de-acum!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

andreealydia, streptococul mi-a iesit la urocultura in primul trimestru. o localizare... ciudata, pentru ca la secretie nu a iesit.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Andreealydia, nu mi-a zis lungimea colului pt ca mi-a facut control gineco pe masa, chiar ma intrebam cum isi da seama?
Si eu iau Utrogestan, 200mg/zi de la inceput si merg cu el pana la 37s. stiu ca e pentru sustinerea sarcinii;
de ce zici ca ti se pare k ai luat mult? ai observat vreo schimbare, ceva? ca eu in afara de niste par crescut pe burtica...n-am observat
pupici

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor felicitari mamicilor
facem si noi 32 de sapt ura mai avem putin
pupici

32cu bebe lily
amr 7 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput