Mai-Iun2011-BRAVO Inna, andreea_mdm, Xerxe! (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

HRISTOS A INVIAT!

HAI, FETELOR!!!

NASTERE USOARA, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI! SA NE AUZIM CU VESTI BUNE!

tzuna, bine ca ati ajuns acasa! sanatate micutei!
valentina, intr-adevar, bebe misca mai putin in ultima perioada, totusi trebuie sa-l simti. daca si mergi joi la control, e ok. succes!
amidala, tu nu vrei col prea mare, eu ma rog sa mai am ceva ceva si sa fie totul in regula.
da, eu am avut aproape doua saptamani in care n-am prea stiut de mine. ema a fost racita urat, apoi am luat si eu, inca nu am miros, secretii din belsug, tuse...yeah! am simtit din plin vacanta de Pasti a gargaritei. mi-a secat si restul de vlaga pe care-l mai aveam, printre episoadele de curatenie, pregatiri de Paste, aniversarea sotului si a celor 4 ani de casnicie, a finei, a 2 flacai de 1 an... au fost cam multe, dar ne-a ajutat Doamne Doamne ca le trecem pe toate. astept cu sufletul la gura controlul de vineri, sa vad repercursiunile.
bebitza e miscacios, n-am prea avut timp sa bag in seama eventuale junghiuri si alte dureri usoare. insa, cum au plecat aseara ai mei - fratele, cumnata si tatal, cu care am petrecut Pastele- am si inceput sa ma plang. mare mironosita mai sunt!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

avem si noi 30+ yupppppiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza!
Ani, Roxana stau cu sufletul la gura, am niste emotiiiiiiiiiiiii!
Nastere usoara, dragelor, va asteptam cu vestile bune! Azi stau on line toata ziua ca sa nu ratez ceva!
Tzuna, ma bucur ca ai ajuns acasa cu bine! Multa sanatate micutei!
Anna_i, sunt prezenta la apel! Evident, tot 2in1. Maine merg la dr la control si sa-mi vada analizele (n-au iesit prea bine).
Valentina, ce mari ati crescut! Bravo, burticuta, sa stai cumintica sa-l astepti pe bebe!
Va puuuuuuup

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

Sper ca ati avut parte de sarbatori frumoase si linistite,care sa nu va fi obosit prea mult.

Azi imi fac bagajul pt spital.Nu prea am tragere,dar sper ca dupa ce va fi gata sa ma simt si eu mai linistita.

Fetelor care urmeaza sa nasca le tin pumnii si le doresc nastere usoara,bebelusi sanatosi si refacere rapida

HAI INNA

HAI ROXI

POZE IRIS
mami Iulia34+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tzuna, vaz ca si voi tot la Bacau v-at iaventurat. imi pare rau ca a racit pitica. A mea a ramas la bacau si din pacate avea prezenta asa o vaaaaga senzatie de raceala, sper sa nu o apuce taman cat nu sunt cu ea. eu in schimb sunt la fel de racita, de ieri am si amigdalita. deci cred ca mai am de tras
Astazi am facut 35 saptamani. mai am o saptamana si dupa aia voi fi un pic mai relaxata. spun un pic pt ca nu as vrea totusi sa se intample nimic inainte de termen, mai ales cat nu e Sofia acasa. nu vreau sa creada ca am parasit-o acolo pt ca aici i-a luat locul altcineva....
felicitari proaspetelor mamici

spor la nascut celor care urmeaza!

--------------------------------------------
Marina34+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

update semnatura

Marina35+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, am venit cu vesti despre proaspata mamica Ani Matei (Inna_33)...citez din mesajul ei: "Familia Matei va anunta ca s-a nascut Rares Ionut! Are 3600 gr si 50 cm"... Bun venit pe lume micului Rares Ionut si sa fie sanatos iar proaspetei mamici recuperare rapida si multa sanatate.

33+ cu Matei

AMR 6 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

FELICITARI mami INNA!

Bun venit Rares Ionut!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

bine v-am regasit, burtici, si Hristos a inviat!
curaj fetelor ce urmeaza sa aduceti pe lume puiutii, si sa dea D-zeu sa fie toate bune, sa fie sanatosi si mancaciosi, si voi sa va refaceti repede.
pe mine ma chinuie fff tare niste hemoroizi. nu stiu cum de s-au gandit sa apara, pt ca eu nu aveam problema aceasta... oare sa fi coborat bblina mai adanc in bazin, si sa imi apese pe vase de sange, de si-au facut aparitia? ma uit de n ori pe zi in oglinda sa vad "pe unde" se mai pozitioneaza burtica, dar parca tot sus este. am intrebat in stanga si in dreapta, si toti spun ca burta e sus... ma gandeam ca ma apuca nascutul acum, in curand. nu stiu daca am voie sa imi pun un supozitor cu diclofenac. mai stau, pana sa il intreb pe dr. sper sa se potoleasca, pt ca stau mai mult intinsa. nu pot altfel. noroc ca nu sunt constipata, ca era si mai si...
si eu sunt azi pe forum, asteptand vesti de la fete.
va pup, si aveti grija de voi, dragelor.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 34+

Hey, bine-ai venit, bujorel Rares! Felicitari, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

FELICITARI INNA!!! BUN VENIT PE LUME RARES!SA FI SANATOS,MANCACIOS SI CUMINTEL!

POZE IRIS
mami Iulia34+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput