Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

shi fashitziiiii????? in traducere....ce faceti
io ma plimb....fost si luat una alta, acu shad...imi trag sufletul
mei eu fac maine di tati....asa ca azi te sa ma oduhnesc ca maine sa fiu buna de munci
spor la trebi gagiciiii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sunt franta...nu mai pot de picioare. Bn macar ca mi-a adormit juniorul ca sa ma pot odihni si eu putin.
Ema idem si eu , maine bucataresc ca mi se pare prea din timp sa fac ceva de azi (bn multe nu am de facut )
Lavi superb flacau ai tu acolo si curajos din pacate nu cred ca scapam de intepat, dar nu am ce sa-i fac, pt sanatatea lui...o facem si pe asta
Fetele din neamul lui LEFTER POPESCU, ma alatur si eu voua ca deja am golit portofelul Cand i-oi spune diseara sotului ca am spart 8 mil in 3 ore, cred ca face cu inima
Acum va pupic si merg sa lenevesc putin

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am terminat de cocaturit :

- 3 buc pandispani cu crema de ciocolata facuta a la je
- 1 buc prajituroi in foi cu crema de cioco ,stafide si nuca de cocos
- 6 buc boluri combinatie de budinca de vanilie si capsuna cu bucati de kiwi(astea sa le papam noi azi si maine)

Pentru deseara,o sa vad la ce ma orpesc..bulz sau peste fript cu garnitura de legume..acum depinde ce imi pica pe mana mai repede

getik sa inteleg ca azi e ultimul vaccin pentru problema cu catelul? sa nu doara tare fata
simina stii ca am realizat ce am vorbit cu tipa de la resurse umane,abea dupa ce am terminat de vorbit?Spor la treaba si sa ne arati ce ai facut bun
lali dormi fata,ca eu la orele alea ma intorc pe partea cealalta
lavi pozitiile lui de somic sunt dementialesi e asa de scump cum se joaca el cu verisoara lui.Ai ditamai batbatelul in casa
ema multam de traducere fataaaaaaa
sori eu zic mai bine sa ma dai pe mine exemplu ca tot atatea milioane pot sparge in nici macar 1 ora..deci bat recordul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

mai aveti putin si ajungeti pe pagina 2...ce inseamna asta?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

gata, mi-am terminat si eu toate treburile pentru paste: revizia la centrala, pif-ul, instalatia de apa de reparat in mijlocul strazii... acum pot sa ma apuc de inrosit oo-le, nu?

ma duc sa-mi fac o baie...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

ce oo-le ai inrosit fata tu la ora aia?pai mai ai tu timp azi de vosit?lasa ca si maine e o zi.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara dragi mamici de buburuze,am ajuns abia la pag 6 din cap trecut,incepusem cu harnicie seara,dupa ce au adormit copiii la 12,dar m-am oprit si la albinute.

Va zic acum PASTE FERICIT tuturor!!! (ca nu vreau sa descopar ca iar nu am apucat sa intru )

Si multumesc,tata socru e in recuperari,l-au externat.

Si cateva poze cu andra:
https://picasaweb.google.com/112405648754153104139/PozeAlbum?authkey=Gv1sRgCPSSkMrlzajdGw#5593324449511965970
(in ultima poza vroia sa-mi arate cum deseneaza ea o "miau")

Va pup pe toate
(intru sa vad si eu printesa mica de picky si fug la culcare,scuze ca iar sunt in urma )

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes,cei fructat,trabuce si vougue

Sunt obosita franta,abea la 1 si putin am ajuns in pat sa adorm..chiar imi pica ochii pe tastatura cu toata cana de nes ce troneaza in fta me,ca am inchis prea tare apa si frigeeeeeee...
Nu am mai intrat pe seara ca am avuta mosafires..a venit o colega(o super tipa) pe care fi-mea a luat-o la controlat la bluza ca avea pietricele pe ea,o tragea de esarfa...si in premiera extraodinara,penru prima oara...a venit taica-miu.

elena ma bucur ca ne-ai pus pozici cu Raducu si Andra.Are Andrusca niste ochisori de mama-mama si niste copanele grasaneee.Vac ca nu ai scapat de raducu cu vopsitul uoalor si a tras unele cu spiderman.Apropos,a ajuns ieri coletul..sarumana.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

[h2]LA MULTI Ani Darian Rafael[h2] sa cresti mare si voinic,sa fi cuminte si sa asculti de mami si tati

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput