Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 5
getik1 spune:
ca veni vorba de flori si ce fac copchii sa va spunde ary
rupe zambilele alea frumoase batute de celelalte nu se leaga le miroase apoi ma cauta imi da sa miros apoi fuge si incepe sa le mestece, i le iau cu chiu cu vai i le scot din gurita daca apuca sa bage ca musca rau si apoi fuge si o ia de la capat
fug sa fac curat in gradinita de florii ca doarme picea
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Buna tuturor
V-am citit asa mai mult pe diagonala si am vazut si pozici de buburuze frumoase , ajutor de nadejde, carliontati, ce mai care mai de care mai harnici si frumosi..asa ca ...na ca s-a trezit Stefi...revin..asa ca daca tot e sezonul pozicilor am zis sa ma mobilizez si sa va arat pozele promise. Acum se incarca pe contul meu si dau link-ul pe contul comun...deci rabdare ..nu va ingramaditi
As mai scrie mai multe dar nu am timp...am un copil abia trezit din somn si e ff marait...
Lavi sa ma anunti cand au intrat si banuti de la mine ca sa stiu ca i-ai primit
V-am pupacit pe toate si dupa ce voi reusi sa fac un program ptr mine si copii(asta dupa ce imi vor pleca socri si voi ramane singura) at voi incerca sa intru mai des.
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
recuperez mai tarziu..am intrat sa va spun ca am fost contactata pentru un interviu pe care l-am reprogramat dupa Paste ca nu am cu cine sa o las maine pe Miru si nici masina la dispozitie.Deci,nu imi vine sa credper sa imi ofere ceva ok ca sa pot avea ceva concret si sa stiu ce am de facut dupa ce termin concediul cu sectorista
Mirunel terorista
BAZAR
SoriLea spune:
Crissuper multa bafta, sa fie cum iti doresti tu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Picky te asteptam mamicule cand poti tu ,numai sa fiti bine toate.
Cris bafta multa mami,sa fie cum vrei tu .
Si acum sa va zic un banc,care m-a amuzat teribil. M-a intaratat sa il caut o fata de la burtici,care doar a intrebat daca il stim,legat de faptul ca ba vrem ba nu vrem cu sotii in perioada de gravidenie:
Tica si Tache aveau o pravalie care se chema
GAURICA.
Merge Bula si il intreaba pe Tica:
-Aveti tus?
Tica ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tache.
A doua zi,iar vine Bula,si intreaba:
-Aveti tus?
Tache ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tica.
A treia zi,din nou:
-Aveti tus?
(erau amindoi)
-Nu.
Iese Bula nervos din pravalie si zise in gand:"Cand fu Tica nu fu Tache.Cand fu Tache nu fu Tica.Cand fu Tache si cu Tica nu fu tus la GAURICA."
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
SoriLea spune:
Picky superfe fetite ai. Sa va traiasac si sa fie sanatoase. Stefi e o dulce grasunica si cu un par asa lung si frumos ( cred ca n-ai tuns-o niciodata, nu?) si ce frumos o dragalea pe surioara ei. Si ce mult para are pitica si taaarreeee dulce
Getik si eu ma abonez la ciuperci, ca sunt preferatele mele. Imi plac tare mult in salata crude, sunt delicioase Ce bn ca scapati de injectii
Serialbastre cred ca a fost frumos sa alegeti amandoua flori de la piata, iar Cezara cu lelele e super tare
Lali acum m-am uitat la semnatura ta. Iti doresc sa-ti puna DD acolo minunea roz, chiar daca nu vrea sa se arate ce e. Noi am stiut de Razvan ca e fata pana s-a nascut . Nu m-am gandit niciodata ca voi fi mama de baiat, ca ne doream cu ardoare o fetita, dar DD le-a aranjat altfel pt noi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Salutare!
Inca nu si-a gasit de lucru. Cris au gasit azi chirie cu 210euro -3 camere ,renovat si utilat modern. Acum respira usurati!
Etajatul nostru a venit pat simplu- ne-a gresit comanda. Mai asteptam o saptamana- poate doua sa il schimbe!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
Picky da ce seamna cu taty galuscaaaa...pup eu dolofanele si bulanoasele
cris auzi la ea, chemata la interviu si ea il reprogrameaza....super tare....fata, baftaaaasi ne faci cinste din primul salariu
am mancat 1 kg inghetata...si-s tare fericitaaaaaaaa
ma bag in pat la nani ca-s tareeeeee obositaaaaaa....toata ziua am stat in pat
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
lavinia.p spune:
Va pup fetele, mi-e un dor de voi de numa. din pacate stau prost cu timpul sper ca ma intelegeti voi
Laliam vazut marele tau ajutor doamne da ce scump e...acuma stau si ma gandesc asa oarba am fost ca n-am vazut linkul s-au l-ai adaugat tu ulterior [alcoo]
Anna ai primit cadouri? ce ai primit? ce frumos si eu vreauuu
Madycred ca ne luam de mana, nici eu nu fac multe ca noi de obicei suntem plecati in vizite de sarbatori, am sa aduc de la mama cate ceva si gara, ouale tot mama mi le vopseste asa ca am doar curatenia de facut si maine e zi de curatenie iar rares ramane cu soacra toata ziua...
Soriinca n-am apucat sa vad filmuletele dar maine ma uit la frumosul tau cretolin
Crisnu m-a tinut mult doamna de la posta deci n-am facut scandal de data asta, dar mi s-a pus rau pata pe ea...bolunda esti si tu, dar cred ca stii
Mady ce fain ca stati la casa...mama da ce frumosi prunci ai, nu ma mai satur sa-i privesc, dar si ce diferiti sunt, vorba ta, nu seamana cu nimic unul cu altul
Alynta sanatate multa va dorim, imi pare rau ca sunt iar raciti
Getiksa scapati fara prea multa durere de intepatura
Alyntasuccesc sotului
Si eu vreau sa-mi aduca Rares flori dar mai am ce astepta....
Simina
Getik ce tare-i aricica, auzi la ea le mesteca
Picky au ajuns banutii, multumim din suflet...am vazut pozicile cu voi, sunteti adorabile , iar Anna e leita Stefi, niste frumoase
Cris bafta si tin pumnii sa fie ceva bun
Emadoar nu te-ai dat jos azi din pat
Gata ca mor de somn, va pup pe toate dar chiar pe toate si va doresc o noapte buna si linistita!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaa!!!
Va invit la o cafeluta premergatoare celei de la Cris,ca nu am somn in ultimul timp si ma trezesc cu noaptea in cap.
Nu am somn ca am ceva stres ,dar asta este. Sunt stresata ca vine PAstele si eu sunt lefter popescu. Bine cam de toate in casa ,ca altfel o incurcam.Ne-am bazat pe spusele sefului lui Vali,ca le dau salariile inainte de Paste, si banii s-au dus pe alte plati,care asa ar fi putut astepta pana la salariu,dar am zis sa fie platitie. Si acum ne uitam la portofele ca bate crivaul in ele,si salariul vine pe 1 pana la urma,ca de obicei. Gata,m-am plans...acum la treaba,ca am de facut cornulete si saratele .Sa vad ce mai fac azi. Va pup .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii