Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 4
getik1 spune:
cris cu cipercaria deocamdata este problema cu compostu ca este ff scump si de pregatit cam greu, dar este in proiect
, da si ary scapa si ea mititica de intepaturi
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Serialbastre spune:
Alynta, bine faci, du-te la ai tai si simte-te bine, odihneste-te.
Tortul a iesit foarte bun, a fost prima data cand am facut.
Succes in cautarile de job, tare e greu in perioada asta.
Getik, bine ca scapa Ari de intepaturi!
Cris, am luat cafeaua si am fugit. Nu, nu la treaba, ca am si eu o leneee .... ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit si eu repede la
dar nu stau ca am mult de lucru si vreau sa termin tot azi ca sa-mi iau concediu maine si poimaine-as vrea eu si sapt viitoare dar sa vedem daca se poate........
Va pup!
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
.Asta e primul rand pe azi
,revin mai tarziu
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
emanouela spune:
neata
mi-i somnnnnnnnnnnn![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Serialbastre spune:
Noi am fost afara, o fuga pana la piata si ne-am luat flori. Eu am vrut narcise si Cezara a vrut si ea lelelelele cum le spune ea lalelelor.
Parca ne-am inviorat. Acus o culc si poate spal prin baie cat doarme ea, sau poate nu. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
ce scumpa

auzi la ea "lelelelele" ...Noi in fata avem inflorite acum zambilele si narcisele,si fi-mea rupe o zambila,o aduce in casa si imi da mie ..doar sa miros ca pe urma si-a luat floarea si a plecat dincolo s-o miroasa ea
ce fata are mama 

![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
![]()
al meu a fost cu mama la posta si in drum a jumulit iarba, a ratacit si o papadie, le-a pus in buzunar la mama, nu cumva sa-l murdareasca pe a lui si mi le-a adus....o dat romantismul in copchii![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Si fiindca vb de flori, si al meu a gasit o papadie, dar cand a traversat strada a pierdut-o. Sa vedeti jale dupa biata floare
Apoi a vazut pesti in acvarii la un petshop si iar urlete ca el vrea PETE MAEE ![]()
Abia am ajuns cu el acasa, a mancat cu pacaleli si apoi a adormit in urmatoarea sec. Sa vad cat doarme dupa atata plimbareala si vant in nas ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois