Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Oanaalex, la multi ani!
(sper ca ma tine memoria, nu am mai verificat prima pagina)
Lauraa, calatorie placuta! La mine toate fetele s-au manifestat asa, daca o fi tot fetita, asta e
Alynta, cum ziceam, are bebe personalitate, ca doar si surorile m-au chinuit de mi-au mers fulgii.
Betty, foarte bine le dai, poti sa alternezi badijonarea cu propolis si cu sare sau albastru de metilen, si cand le dai, sa storci acolo, sa apesi amigdalele, ca sa iasa puroiul.
LauraOana, si Lary s-a trezit cu 38.1, deocamdata o las in pace, nu stiu daca e viroza sau eruptie dentara sau de toate.
Puiutul poate face pe el fiindca simte chilotelul si crede ca are pampers, incearca sa-l lasi gol, s-ar putea sa nu mai faca.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bettyR spune:
carla, mulumesc de raspuns, am mers la dr noastra, a zis ca la Andreea nu se poate spune ca e puroi, o vezicula asa mica, sa-i dau pace, iar la alexandra zice ca nu a vazut, nici eu nu am mai vazut azi, nu inteleg , poate sunt mucii care coboara, nici nu sta si nu te poti uita numai o secunda ... asta noapte iar a facut febra, a cedat repede la nurofen, azi pare perfecta, mananca, nu mai pare sa aiba nimic ... pt mine e mister, e rosie si umflata la amigdale, o fi vreo viroza ... totusi daca o duc la alta dr imi da antibiotic ... deci ... nu mai comentez ...
Va doresc Paste fericit! si sanatate la toti puii!
cosminica spune:
buna!
..trebuie sa ma apuc si eu de bagaje ca maine plecam la ai mei.
nu stiu daca mai am vreme sa intru, va urez PASTE FERICIT!!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Pup fetele!
OANAALEX, LA MULTI ANI!!! Cred ca va este greu sa va readaptati... incotro v-atoi gandit sa o luati acum? De ce ati plecat din USA?
OANA, cum se simte eduard?
LAURA, o sa va reuseasca voua manevra, cu perseverenta. O sa fie cateva accidente, insa asa o sa invete
COSMINA, drum bun si Paste fericit si voua! Va asteptam cu povesti!
Nu mai am timp sa scriu, bobitza asta mica nu ma lasa, am facut un cozonac, prima oara in viata mea, atat am reusit azi, de dimineata am fost in oras si i-am luat rebecai incaltari. Acum pregatesc cina si apoi la culcare.
Mai vroiam sa spun multe, insa sunt pe fuga si nu mai stiu de capul meu
lenabum spune:
buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit
narcisica28 spune:
Va salut din Militari!
Maine plecam la ai nostri la VL, am zis sa intru sa va urez SARBATORI PASCALE linistite cu multa bucurie, sanatate si pace in suflet si pe Pamant.
ANA MICU, suntem in plina procedura de prelungire a CIC, cred ca am sa reusesc, dar merge greu ca doar e Romanica cu n comitete si comisii...
Nu va suparati ca nu raspund, dar sunt franta !
Sanatate bolnaviorilor. Pupici tuturor!
nicuratze spune:
Buna seara dragi mamici ,imi cer scuze pentru absenta,de mai bine de 2 luni nu mai am timp de multe lucruri absolut necesare,am reusit sa va citesc putin...chiar imi lipseste DC-ul,sa vad cum fac pe viitor.
La multi ani cu intarziere DICI,ANAELA,OANALEX...SARA si AARON...si
soti de Andreea si Laurra!!
CARLA ,felicitari pentru bb3,si bafta sa se aseze toate (eu am ajuns la vorba sotului,ca si doi sunt multi
)
Narcisica si Ertina,multa sanatate,sa fie bine copilasii.
ANDATA, ,imi pare rau de cazatura,si radu al meu a avut cand era pitic 2 cazaturi urate,dar l-au bagat astia la radiografie.
ANA,,bine ca tu esti optimista,pe mine m-ar fi luat disperarea cu "bucuria" din casa.Multa bafta sa fie bine pe viitor!
PHILIP, ,bafta sa gasesti un job pe placul tau,nu am vazut poze noi,mai urmaresc
(andra se culca pe la 23,doarme pana la 9-10 si mai doarme si la pranz 1-2-3h in functie de cat o obosesc)
CLODY,,imi pare rau de necazuri,poate gasesti totusi la altii ceva mai bun (e foarte bine la greutate razvan,andra a mea nu are nici 10 kg,am ajuns cu ea si la endocrinolog)
LAVINIA,ma bucur ca e bine nepotelul,prin ce ati trecut si voi.
NOi suntem bine,Andra este din zi in zi mai cu personalitate,e musai sa faci ca ea...o ignor si eu cand o apuca,am inceput turele pe afara (interesul meu,sa-i obosesc bine),si de doua zile a inceput si ea sa cante "alunelul",e haioasa rau...
La munca nu vreau sa ma mai duc,cei unde lucram si-au mutat sediul la mama naibii..plus ca au dat afara toata ofertarea,prefera sa lucreze cu o singura tipa care si-a facut pfa(mi-am pregatit si sotul,i-am spus ca stau acasa si vand hainute,si ca o sa mananc mai putin
Va pup pe toate,scuze ca nu pot scrie mai mult,BECA,FLO,LAURRA,LAURAOANA,OTILIA,SORI,ANDREEAS (bafta la gradi!),NARCISICA,OANAMVT,OANAALEX,DICI,MIRELA,ANCY..si scuze daca am uitat pe cineva.
Paste fericit tuturor!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_MVT/oana_MVT.jpg)
oana_MVT spune:
Eduard a facut febra 40 aseara. L=am bagat in dus si l-am infasurat in scutec ud.
Si la o ora de la Ibuprofen ave 39.8. Ne-am chinuit vreo 2 ore sa ii scadem febra. A adormit si a transpirat tare pe la 12 noaptea, apoi a dormit pana la 3 cand s-a trezit iar cu febra.
Nu are nici un alt simptom. L-a vazut pediatra i-au facut si analiza la urina. Nimic, nimic..... cica poate e virus si trece.
Aseara am trecut prin momente de groaza cand am vazut ca nu ii pot scade febra.
Oare ce sa fie? V-ati confruntat cu asa ceva?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
OANA, cand avea rebeca spre 2 ani am patit asa. A avut 5 zile cu febral, fara alt simptom. Era o viroza care asa se manifesta.Nu a avut 40, parca cel mai mult a fost 39,6. Sange i-ati luat?
ELENA, si poate reusesti sa te reorganizezi si sa revii printre noi, pt ca ne lipsesti.
bettyR spune:
oana_MVT, sanatate! Dar nu-i scade deloc sub Nurofen, paracetamol supozitor? Alexandra mea face febra mai mare de felul ei, am ajuns la concluzia asta, si de multe ori asa brusc >39, acum 2 nopti la rand a facut, ca o mama denaturata nu i-am pus termometrul, dar ardea bine, totusi scadea dupa nurofen, concluzia rosu in gat, de ieri nu are mai nimic ... cand a facut asa febra mare care nu a scazut sub 38.8, si urca pana la 40.3, 5 zile la rand, a fost amigdalita si o eruptie pe corp, initial nici un dr nu stia ce are, doar dupa 3 zile s-a vazut puroi in gat ... suspectau infectie urinara, ori ceva pneumonie ... e rau ca trebuie hidratati bine si urmariti, sa mai mergi o data sa il asculte la plamani si sa se uite in gat ... la pneumonie care a facut-o in toamna a debutat cu 40, apoi a ramas febra la 38.5, 5 zile la rand, stare fff proasta, molesita, nu mananca mai nimic ...initial nici un dr nu a vazut nimic ... daca e vioi si mananca, parerea mea e ca poate fi un virus ...
Sarbatori linistite!