Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cosminica, asa patesc si eu la toate mirosurile, de 3 saptamani dorm cu geamul deschis, mi se congeleaza barbatul, merg cu geamul deschis la masina, il las la jumate numai cand sunt cu fetele, vomit cand ma spal pe dinti si cand imi suflu nasul, am interzis folosirea parfumurilor/deodorantelor in casa, sunt teroare. Cel mai greu imi este sa plec de 2 ori pe zi cu masina la gradinita, ca pe jos as face mai mult de o jumatate de ora si nu sunt mijloace de transport.

Sorina, ce pui mare ai! Sabina mea abia a ajuns la 16kg imbracata si incaltata.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Am intrat sa ma plang. Eduard a facut febra 38.6 azinoapte fara nici un alt simptom.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, ce ma distrezi ca are 16 kg cu haine si papuci :). Intru sa te intreb ceva, doar daca ai timp ... fetele mele au amandoua puroi in gat, andreea un punct cat o boaba de orez fara febra, apetit normal, alexandra cu febra, habar nu am cat, da are, ii curg ochisorii si are puroi dar nu ca la andreea ... mananca putin. Oare e rau tare daca nu le dau antibiotic? le-am dat cu propolis in gat, am convins-o pe andreea sa stea, alexandra deschide si ea gura si apuc sa o dau, ei ii dau si nurofen. exista ceva naturist pentru puroi in gat? doar maine dupa masa are program dr noastra, cealalta sigur le da antibiotic, si augumentin daca se poate ...mie nu mi se pare ca e cazul, dar nici sa ma trezesc cu surprize.

sa iti treaca greturile, banuiesc ca e rau tare, eu nu am stiut ca-s gravida niciodata, inafara de somn la inceput nu aveam nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Betty eu tratez copiii de 2 luni la o doctorita din Cluj care da in pricipal tratament homeopat dar la nevoie si altceva. O cheama Camelia Romitan si lucreaza la Blue Life in Zorilor si Medstar in Manastur. Eu sunt incantata pentru ca de aproape 2 luni nu au mai luat copii nici macar nurofen si au trecut prin cate o raceala si o enterocolita numai cu granule homeopate. Incearca si tu mai ales ca esti din Cluj.
La multi Ani Aaron sa cresti mare si voinic.
Sanatate copilasilor bolnavi si numai bine tuturor care intampina probleme de diferite naturi in aceasta perioada.
Si noi suntem intr-o continua depresie. Cred ca ne facem bagajele si emigram iarasi ca sunt prea multe care nu sunt cum trebuie aici (in principal ce tine de cresterea si educatia copiilor). O sa vedem pana e Alex de scoala pe unde ne ducem.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

MULTUMESC FETELOR!
Carla bebe e cu personalitate!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Oanalex, multumesc, incerc sa dau azi de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata fetele!...asa frumos afara!

noi astazi am inceput misiunea "chilotei".sebastian nu are pampersi pe el.doar chilotei.sa vedem daca reusim ceva

edit: tocmai a facut pipi pe el si nici nu sia dat seama.... cred ca nu e pregatit inca.. chiar daca eu asa aveam impresia..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..stau si ma uit la geamurile mele nespalate de vreo 6 luni...sa le spal? sa nu le spal? oricum nu o sa fiu acasa de pasti..asa ca ce rost are? vai ce putoare ordinara sunt

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NU VREAU SA VA INTRISTEZ DAR AU NEVOIE DE VOI !!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163228&whichpage=2

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele mele

Am terminat curatenia si astazi facem bagajele caci maine dim plecam la Putna 2 zile si apoi perindam prin Nordul Moldovei.
Din acest motiv nu cred ca voi mai intra pana dupa Paste asa ca va urez cu inima plina un PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILIA VOASTRA MINUNATA.

Toata saptamana am alergat facut curat etc.

Philip,mi.am amintit de intrebarea cu somnul,Maya doarme fff bine la pranz-3 ore- de la 1 sau 2 pana maxim 5, si noaptea tun pana la 9-10 dim,insa taaarrreee greu adormim seara. Vrea 3povesti,5 cantece,leagan, scarpinat, foooaaarrrtteeeee muulte mofturici.....

Carla,desi se spune altceva,de obicei la baieti e asa cu greturile,toate prietenele mele ce au facut baieti au avut greturi :P,deci e prea posibil sa fie cavaler. :)

ioana, acusi cresc puiii si sa vezi tu ce bine iti va fi.

Alynta, multa putere si Doamne Ajuta sa se aranjeze lucrurile

scriu de pe tel,sper sa mai pot intra pana diseara,astazi avem in program si vopsit par,manichiura,pensat etc. Pupici

lauraoana,abia astept sa-mi zici ce ai realizat :) cu olita

Pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii

Mergi la inceput