Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Miruta, multumesc!

Sorina, este foarte dulce Razvan, si pe langa admiratia imensa fata de el, nu pot sa nu remarc cat de usor, liniste si ordine in casa poate fi cu un singur copil .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Carla multumesc . Asa e, e usor cu un copil, chiar daca de multe ori ne plangem si noi ca ne e greu sau ca nu mai putem, dar parca tot mai frumos e cu 2 sau chiar mai multi . Eu mereu mi-am dorit sa am cel putin 2, dar daca n-a fost sa fie asa cum am vrut eu, ma multumesc si cu cat mi-a dat DD. De multe ori am bate gandul as mai adopt unul (Razvan oricul e gelos si posesiv), dar mie teama sa mai trec prin acele emotii cumplite (nu dormeam noptile ca nu stiam ce se va intampla, ajunsesem ff stresata )mi-e frica, dar tare mi-ar placea.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorina, te inteleg perfect, printre argumentele mele contra bebe3 era si faptul ca nu mai sunt in stare sa-mi fac griji pentru inca un suflet, cred ca innebunesc sa-l vad cu febra, tusind, sa urle si sa nu-mi poata spune ce-l doare etc.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

De acum doua saptamani. A pus ochii un sefulet pe el si i-a gasit nod in papura. L-au pus sa-si dea demisia.
Am pus zeci de CV-ri, o parte le-a depus personal, am trimis si la anunturile din ziar. Parca nu mai am incredere in eJoabs, BestJobs s.a.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta imi pare rau, dar sper sa se rezolve repede. nu-ti pierde increderea in bestjobs cel putin, eu mi-am facut mai demult cont si mi-am publicat cv-ul, doar asa fara alte intentii, sa vad ce se intampla. si m-au sunat de la destule companii, fara sa aplic pt vreun job, la una am fost si la interviu (de plictiseala)- e vorba de siveco.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

hello albinutelor

Alynta
, offf tocmai acum ?! succes sotului si tie mult optimism
dici, intr-adevar, athinei i-ar facea mai mare placere sa se balaceasca decat sa mearga la kineto, asta e clar..Cat despre caluti, nu stiu ce sa zic, probabil s-ar speria daca ar vedea vreunul in marime naturala..dar merita incercat..O sa caut mai multe info.
sorilea, despre medicamentul mentionat de tine am citit pareri pro si contra despre el. Niciun dr nu i-a recomandat vreun medicament si nici eu nu cred ca as fi de acord.
Ioana, cum mai e manuta rebecai ?

Am observat ca la cabinetul nou de kineto se axeaza mai mult pe stretching. Acasa fac eu cu ea exercitiile ' furate' de la primul cabinet de kineto, pe care l-am schimbat din cauza urletelor din partea mandrei ( doar cand vedea usa incepea sa urle, d-apai daca o mai atingea cineva )
Ieri, in cabinetul de kineto, vreau sa va zic ca a facut maimuta mea singura 2 pasi ...in chinul si plansul ei s-a indreptat spre mine cu bratele intinse strigand mamaaaaa,de m-am topit toata
Atunci kinetoterapeuta mi-a spus ca i s-a confirmat faptul ca este tare fricoasa, poate merge singura. Ramane de 'reparat' talpa piciorului drept cu care calca in interior... precum si continuarea exercitiilor de intarire a increderii.
Nu va spun ce piatra de pe inima mi s-a luat ! ..

Incerc sa intru mai des, dici, ana am ras copios, sorry
p.s. am mai adaugat si eu cateva poze cu fricoasa mea
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alynta, in ce domeniu isi cauta sotul tau servici?
Fratele meu prin eJobs si-a gasit jobul pe vas. Dupa ce si-a depus CV-ul au inceput sa il sune de la diferite companii. Mutla bafta.

Athina m-a vrajit cu ochisorii ei. Felicitari pentru primii pasi. La cat mai multi

Carla multa putere si rabdare. Cum te simiti?

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

A facut bebe vaccinul, iar Rebeca m-a frustrat maxim, a coborat din camera ei si a inceput sa se ascunda dupa masa, la un moment dat cand a vazut-o dna doctor a inceput sa tipe ca tampita... ma rog, o reactie de rahat. Asta avand in vedere ca inainte cu vreo 10 minute de a ajunge medicul la noi, am rugat-o sa coboare sa salute. Mai bine imi bagam un bat in fund.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)

Cat mi-e de familiara situatia. Tudor are maniere perfecte cand vrea el insa cand trebuie sa se comporte civilizat da cu bata in balta rau de tot de ne lasa muti. De ex: garaie la masa, tipa sau vorbeste fara sens, sa se scobeste in nas. Eu am pretentii de la el ca are acus 9 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Aici ne puteti vedea
https://picasaweb.google.com/sorilea73/RazvanLa1AnSi10Luni?authkey=Gv1sRgCPnltNWTvPGDDw#

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Scump tare Razvan
Cati ani are fetita care a venit in vizita?

Mergi la inceput

Ana am ras cand am citit ce zi kakacioasa ati avut. Cred ca ma apuca plansul daca mi se intampla mie.

Andreea, acum Cezara stie ce e ciocolata sa vezi cum iti va cere. Si noi i-am dat lui Eduard sa guste si nu mai scapam de el. Intr-o zi mancam ciocolata si l-am luat in brate, m-a mirosit imediat si a incercat sa imi deschida gura sa ia ciocolata. A inceput sa planga ca vrea si el ciocolata.

Mergi la inceput