Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Andreea, acum Cezara stie ce e ciocolata sa vezi cum iti va cere. Si noi i-am dat lui Eduard sa guste si nu mai scapam de el. Intr-o zi mancam ciocolata si l-am luat in brate, m-a mirosit imediat si a incercat sa imi deschida gura sa ia ciocolata. A inceput sa planga ca vrea si el ciocolata.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Daaa, asa si sara, parca au un simt special pt ciocolata.

Mergi la inceput

Sori, l-am vazut pe razvan, este foarte simpatic si fumusel. Si foarte inalt! Si ii sta bine tuns, imi mentin parerea.

Ertina, ultima poza este tare faina. La ce cabinet de kineto mergeti? Probabil vom avea si noi nevoie pt rebeca. In ce parc ati facut pozele?

Alynta, cred ca va este tare greu. Mult succes sotului, sa gaseasca ceva cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Andreea, acum Cezara stie ce e ciocolata sa vezi cum iti va cere. Si noi i-am dat lui Eduard sa guste si nu mai scapam de el. Intr-o zi mancam ciocolata si l-am luat in brate, m-a mirosit imediat si a incercat sa imi deschida gura sa ia ciocolata. A inceput sa planga ca vrea si el ciocolata.

Ce haaioos cam astea sunt motivele pentru care la noi in casa nu consumam in fata lor kestii dulci. Mergem la baie, caut ceva in sifonier, de-astea.

Ieri zia mea s-a incheiat apoteotic cu o vizita la spital, la Matei Blas. Nici nu intrasem bine in Bucuresti ca m-a sunat Adi - si ca fond sonor se auzeau urletele lui Matei- ca l-a muscat un caien pe Matei, in timp ce mergeau frumos pe strada.
Fara macar un ham, fara sa fi fost provocat cu ceva sau sa se fi jucat cu ceva pe langa el. Doar cat au trecut prin fata unui magazin.
Nu e mare lucru, doar un colt l-a perforat. Am fost sa facem vaccinul, mai urmeaza inca 4 injectiii, bine ca nu sunt dureraose. Alta nashpete e ca atunci cand m-au sunat eu tocmai cumparam ceva si eram cu o hartie de 100 lei in mana...care nu stiu cum a disparut. Am bagat-o in buzunar si cat am fugit pana la masina probabil ca mi-a cazut.
Bineinteles ca nu am realizat decat la Kaufland, cand sa platesc puii la rotisor comandati, cantariti si impachetati.

Alynta, imi pare rau de situatia asta, ce oameni!

Am postat si eu la bursa joburilor niste oferte de angajare, daca stiti pe cineva interesat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

OanaMTV Fetita e mai mica decat Razvan cu fix 3 luni, are 1 an si 8 luni.

Ioana si mie imi place cum ii sta tuns si fac ce fac si ami bag masina in el

Dici puiul mic sa nu doara muscatura si indepatura de dupa. Of ce tie si cu maidanezii astia nu mai ai curaj sa mai treci pe strada unde troneaza ei.
Acum va las camerg sa hranesc juniorul, apoi am drumuri pt platit facturi...sa satam si pe afara... pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Oana, de mult nu mananc dulciuri de fata cu Cezara, asa le mai raresc si eu. Chiar cand nu stia ce gust are ciocolata cerea daca vedea, chiar impachetata. Au niste simturi!!!
Ea oricum e curioasa, orice baga cineva in gura trebuie sa guste si ea.

Dici, cand aud intamplari din astea cu caini ma apuca toate spaimele. Bine ca a fost numai atat!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Buna dimi!

Dici, urata intamplare. Mie imi pare rau ca se taraganeaza treaba asta cu luatul cainilor de pe strada. Si eu cred ca sterilizarea lor si readucerea pe strada nu rezolva problemele de genul celei pe care ati patit-o voi ieri, prin sterilizare nu se reduce nici numarul lor, nici agresivitatea. Din pacate.

Sori, sa aveti o zi frumoasa!

Eu am venit cu bebe la birou, am facut si o plimbare cu masina. Nu ma simt prea bine, cred ca ma afund intr-o stare deloc pozitiva. Probabil ma depaseste situatia de acum si ar trebui sa reorganizez treburile, nu stiu.... Dar stiu ca mi s-a luat de facut mancare, de hranit copiii, de auzit tipete si nemultumiri cat este ziua de lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si Nick ma miroase in gura de ciocolata, dar eu ii dau cate o patratica asa, la cateva zile.
alynta, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, cand ai chef si vreme, intra pe messenger sa ne mai conversam imi imaginez ca e tare greu

Athina e delicioasa, sunt niste poze absolut superbe cu ea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

sorilea ce inalt e Razvan! si scump si dragalas.

ertina ce ochisori frumosi are fricoasa mica!

dici imi pare rau de cele intamplate! si pe fratele meu l-a muscat un caine cu vreo 3 ani in urma in curtea spitalului unde lucreaza. nu-i suport pe maidanezi si mi-e si frica de ei.

bebe beca poate comportamentul Rebecai se trage de la staul in spital. sa-ti revina cheful!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

...si eu sunt intr-o stare mai anapoda, sunt stresata, nervoasa si artagoasa!!! mai sunt doar 2 saptamani pana incep serviciul!

...a mea nu mai cere ciocolata! m-a depisteaza cand mananc seminte de floarea soarelui

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput