Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Eu cand vad la ce ore scrie Dici ma ia cu somn, ce am sa ma fac acus cand merg la scoala si am autobuz inainte de 7?!

Venisem sa va arat o fetita care papa primul ei ou de ciocolata. Of ce ma enerveaza adultii care ii aduc ciocolata! Dar ne-am distrat!

O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

sebastian aseara avea febra 39,3...azi dimineata nimic

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineta dragelor!

Serialbastre, sa-i fie de bine Cezarei oul, cred ca a fost delicios! Este desertul preferat al Rebecai oul Kinder.

Ana, stiu ca nu este de ras ce povestesti tu acolo, insa... ai avut o zi cacaioasa si haioasa rau de tot. Pentru ceilalti Aa, si nu am facut nici macar o poza... nu stiu daca au facut ceilalti.

Oana, las-o incolo de recuperare, spune ce faceti voi.

Carla, am transmis salutarile domnului doctor. Cum sa fie... uterul arata bine, totul in regula, pot incepe sa fac sport,etc. Am avut o scurta discutie despre rata de insucces a fertilizarii facute in timpul cezarienei, sper sa nu fie cazul. Ce ortoped ai recomandat fetelor? Cat despre cum este cu 3 copii... mai bine era cu 2 Poate peste 2 ani o sa fie mai ok. Adica sigur o sa fie mai ok.

Ertina, ma bucur tare mult ca se vad rezultate in urma terapiei. Trebuie sa isi dea repede drumul fata la mers.

Nu mai tin minte nimic, pana aici m-a dus memoria. In ultima vreme uit cam tot, o sa imi uit si capul la un moment dat.

Acum astept pediatra sa vina la vaccin si sa ne spuna si cum sa reparam fatza lui bebe, care este plina de coji si bubite.

Andata, sotul tau cand se intoarce in tara?

Acu' ma intorc la castronul meu cu cereale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, o debuta vreo viroza mai ciudata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimi!

ana micu nici eu nu sunt de acord sa zici copiilor ca-i dai cuiva! cum e ziua de azi??

serialbastre sa-i fie de bine Cezarei! zilele trecute i-am dat o patratica (in premiera) de ciocolata kinder, ne-am uitat aman2 la ea ce satisfactie se citea pe fetisoara si ce incet mesteca si savura momentul si ce uimita era.

fetelor voi la ce cadou v-ati gandit pt picii nostri de ziua lor?

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

LauraOana, s-ar putea sa ramana cu atat. Si Matei mi-a facut asa odata, atunci cand m-au chemat de la gradinita ca nu ceda nici cu supozitor de novocalmin. L-am dus la spital, i-am facut analize....nimic, adica doar leucocitele foarte mari, dar repetate analizele a doua zi - erau normale. Dr. a zis ca e posibil sa fi venit in contact cu ceva viral si a fost prima reactie de aparare a organismului, asta daca nu apare vreo eruptie in vreo 2 zile.

Serialbastre, nu-i asa ca iti vine sa-i mai dai un pic? Numai sa mai vezi fetisoara asta!

Dupa 3 ore de somn mi-au trebuit inca 2 ore sa ajung la Ploiesti sa ma invart cu treaba pe aici si sunt si eu curioasa cate ore imi vor trebui pana sa ajung acasa....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

dici i-am dat aseara 5ml de nureflex..astazi e bine dispus si fara urma de febra ...DOAR 3 ORE DE SOMN??? vai ce bataita meriti tu! a grija sa nu dai intr-un burn-out dinala urit de tot

serialbastra eu ii mai dau la sebastian kinder milchschnitte..baton de la lapte parca-i zice in romania...si ciocolata a mai primit asa din cind in cind..am si eu prieteni care vin la noi cu cite un kg de ciocolata pt copil mai ales daca vin mai pe seara le spun ca nu-i dau ciocolata seara pt ca il agita si a 2 a zi o maninc eu

fetele face vreuna dintre voi zumba? parca as merge si eu

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Da, tare simpatica e, o fetisoara simpatica ... Asa de ocupata era ca nu a observat ca o bucata a disparut, asa ca a mancat doar 1/2 de ou.
Da, si eu am in frigider ciocolata primita de Cezara care ajunge in gura mea, din pacate ... ca nu incap in nimic din dulap si acus ma duc la servici ....

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

lauraoana bine ca n-a mai facut febra. si pe mine ma tenteaza zumba.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Cosminica, multumesc .

Ioana, cum a fost la control? Voiam sa te mai intreb ceva, dar neuronul e burtos si obosit, am uitat complet, si chiar era important.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Felicitariiii! Acum am vazut!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput