Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

urez si eu cu intarziere "La multi ani!!!" tuturor sarbatoritilor si sper ca ati avut sarbatori fericite

noi am plecat la tara cu cateva zile inainte de Pasti am ajuns acolo unde razvi a stat toata ziua cu puii,gainile,vaca,curcanii si logic din prima zi am racit cu temperatura,tuse si toate cele

nu vrea decat cu mine peste tot ...

am ajuns acasa si am mers sa il asculte la plamani si i-a gasit ficatul marit ne-a trimis la eco unde s-a confirmat marirea ficatului si o cistita de la care se pare plange noaptea saptamana viitoare facem toate analizele sa vedem ce si cum stiti ceva de cistite ? cum se trateaza doar cu antibiotic? cat despre ficat mi s-a spus ca poate fi marit de la un virus sau viermusori ...offfff o sa vedem ce o sa fie

in rest nimic am aceleasi nopti ca la inceput sunt franta de oboseala sper sa va pun poze in curand dar nu am cablu de descarcare de la lg si trebuie sa le transfer prin bluetooth .... ati inteles voi

sper sa nu va suparati ca nu intru des va citesc insa cu mare atentie

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua scumpa, superbe mamici..superbi pitici...eu cand citesc de intoarceri la munca am niste noduri in gat de nu gasesc termen de comparatie. Am doua dileme existentiale:

1) nu am pe nimeni din familie aici...deci cred ca apelam la cresa
2) nu mai am job..iar saptamana trecuta am inteles ca si ultima craca financiara(spaniolii mei) s-a subtiat rau de tot. Mi-au zis ca nu demareaza proiectul pe Romania, da..ca o sa-mi trimita bani...dar, cat cum cand..nu au spus.

In rest...sa ma laud..fara niciun fel de incercare din partea mea, fara niciun exercitiu..Razvan merge in baie isi pune reductorul pe wc si tipa "maniii, aiii caca" de aproape 5 zile nu a mai facut kk in pampers. Spune ca face si pipi , dar fix cand face. O sa-i cumpar chilotei de antrenament pentru olita si vedem ce iese.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Sanatate bolnaviorilor...si "despartiri" usoare celor care incep job-ul. Eu cred ca am nevoie de consiliere psihologica.

Lauraoana, imi place de mor felul tau de a gandi. As vrea si eu..da nu-mi iese.

Ioana, sa aveti un super botez! Sunt sigura ca maine ai sa stralucesti! Abia asteptam poze.

Carla, eu mi-am alinat greturile in sarcina cu sirop de ghimbir..a tinut faza doar o saptamana..dupa am luat-o iar cu 15 + reprize de varsat/zi. Am dat jos 8 kg in 12 saptamani.

Flo, super tare micuta ta!

Cosminica, succes la evaluare. Fa-i praf:)

Alynta- succes sotului cu job-ul. Imi pare rau de situatie..eu de 6 luni imi caut ceva...am depus CV-uri si nu am fost chemata la niciun interviu, Am primit un mail candva ca sunt "supra-calificata"pentru postul oferit de ei. Mi-am sters din CV zona cu "salariul dorit"..am inceput sa caut ceva si in alte domenii ..nu doar pe juridic.

Andata, fustita aia de pe blog (ultima) este pe mamica aceea de la mine? (e superbaaaa)

Nu mai stiu ce vroiam sa zic..ma iertati ca nu am nominalizat pe toata lumea.

Gabi78, ce mai face nepotelul tau?

Pupici, sunt invitata aici in primul rand la nunta:)

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

clody din pacate nu stiu prea mult despre cistite...stiu ca am avut si eu una 2-3 zile dupa ce am nascut..febra aproape 40 si durea cind urinam..dar inrest nu am avut dureri..am luat antibiotice atunci chiar daca alaptam si dr meu nu da DELOC usor antibiotice si totusi nu am avut de ales...pupam baiatul sa treaca cit mai repede

ioana distractie maine!!

ana-micu fericito, norocoaso!!!!felicitari pt caca la WC! e super ce spui tu acolo! si nu iti fa griji..se rezolva si cu locul de munca, ai sa vezi! doar nu ai studiat atita ca sa rami somera!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

#354;up-#355;up ... intr-un picior. Am facut-o lata: am alunecat cu piciorul de pe o bordura, cu Cezara in brate si am cazut aiurea pe glezna stanga. E cat un butuc. Si doare! Si vine intr-un moment super naspa, avem 2-3 zile foarte pline. Duminica mergem la o cumatrie si luni dimineata trebuie sa ma duc cu fata la analize (cele pentru cresa) si nu-mi permit sa pierd programarea ca astept de o luna. Maine iar o gramada de drumuri aveam de facut ...
Si afara e soare, frumos si eu nu pot scoate fata afara la joaca.

Clody, imi pare rau ca Razvan e bolnavior. Insanatosire grabnica!

atat am retinut din ce-am citit, dar am o scuza ....
O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

aaa avem 90 cm si 12.700

va pup

serialbastre sa treaca repede

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

heloo

eu acum ma apuc de totul pt Bia, asta e si motivul pt care am reusit sa intru pe net, caut retete de tort . Va multumim pt urari, suntem bine, ne facem mari dar fara timp deloc pt mami. avem cateva poze pe la semnatura dar nu am apucat sa le descarc pe toate. gata fug la tort, incerc tort mascarpone cu fructe de padure.
multi la toata lumea

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si RADU ANDREI 05.03.2011
www.youtube.com/watch?v=IxQycdOPBgY/?feat=directlink" target="_blank">IN ASTEPTAREA LUI RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hristos a inviat!!!!

Si La multi ani sarbatoritilor!!!!

Noi am fost plecati de Pasti langa Caldarusani si nu a mers netul de Vodafone apoi 2 zile am avut audit la Ploiesti si a fost mai mult decat groaznic, mi s-a facut rau de nervi...bine nici nu am mancat nimic, tot de nervi, apoi am dormit 2 zile si acum sunt cu forte proaspete.
M-a mancat undeva sa ma uit la "neveste disperate" pe un site ceva moca, si cred ca mi-am imbolnavit calculatorul mi se inchide netu cand imi e lumea mai draga...ma trezesc ca mi se deschid singure fel si fel de pagini, cred ca trebuie sa-l duc la doctor sa il verifice putin, ca antivirusul meu nu a gasit nimik, dar bine nu-i e, asta e clar.

Flobaby, imi pare rau pentru socrul tau, nu stiam pe nimei la nr.9, dar din cate imi dau seama avc-ul a fost trombotic, nu hemoragic. E forma cu cea mai mare rata de recuperare. Din pacate nu in astfel de momente nuintalnesti decat hotomani, profitori si nesimtiti, oricati bani ai pompa in ei. Nu stiu de ce ramura asta a medicinei a atras sau a schimbat in felul asta caracterul oamenilor. Sa ceri intotdeauna a doua opinie...noi ne-am trezit cu medicamente scumpe platite si neadministrate...si de fapt nici nu erau necesare. Doar ca trebuiau cuiva anume

CarlaV...doar , ca nu stiu ce altceva sa zic. Sacina mea cu greturi si lipotimii am dus-o numai cu o ceasca de cafea si aerosoli de cafea. Pur si simplu ma duceam sa miros cafelele colegilor.

Theodor e tot mucios, de atata timp. Eu tot cu vocea shimbata ...dar m-am hotarat sa mergem prin toamna la salina Turda, poate nu mai avem asemenea probleme iarna urmatoare.

Ma duc sa pregatesc baietii de iesirea in parc, un week-en frumos va doresc!~

Beca, petrecere frumoasa! Nu am observat...unde faceti botezul?

Lavinia.p, multa sanatate nepotului!

Va pup...ma duc sa prepar ceva de mancarica si sa iesim in parc

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata de la mare . Mi-a varsat cea mica apa pe laptop si nu-mi functioneaza niste taste, e un chin sa scriu, cred ca nici in garantie nu mi-l face .

Dici, aerosoli cu cafea, e o idee. Pepsi si Cola nu mai suport deloc, abia mai intra ciocolata, as manca numai chestii sarate, foarte sarate chiar.

Ioana, sa aveti o zi superba, tu o sa fii cea mai frumoasa, ca de obicei.

Andreea, pune repede arnigel pe glezna, cat mai des, sa fie mereu umed. Si poti lua arnica ch30 la fiecare 3 ore, 5 granule, ar trebui sa ajute.

Va pup, nu mai suport tastatura stricata, o sa scriu dupa ce arunc laptopul in mare, poate-si revine.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Hello din nou!
Doarme Chocapic si pana termina masina de spalat ma forumizez si eu putin...
Ioana, distractie placuta la botez si felicitari pentru micutul crestin! Sunt convinsa ca totul o sa fie bine. Pupam familia!
DanaMi
Carla, gluma, gluma, dar poate merge faza cu aerosolii cu cafea. Pupam mamica eroina!
Clody, ma bucur ca v-ati simtit bine la tara si imi pare rau ca a racit Razvanel iar. Stiu cum e sa ai magnet cu copilul. A mea cred ca are senzori, cum ma indepartez putin, cum piuie. Si eu dorm la fel de prost ca la inceput......
Serialbastre, cum mai e piciorul? Am patit-o si eu odata, prin clasa a 9a. Am calcat stramb la ora de sport si dupa vreo 5 ore aveam ditamai butucul. Nu stiu daca asta a fost cauza "recuperarii" dar mi-a frictionat sora-mea cea mica ( cred ca vreo 8 ani avea) piciorul cu apa si sapun si pana a 2 a zi nu mai aveam nimic. Forta n-avea ea dar m-am gandit ca n-am ce pierde s-o las ( e nascuta la 7 luni si cica te faci bine daca te "trage" un geaman sau un copil nascut prematur - chestii babesti....)
Anamicu, imi pare rau pentru problemele profesionale :(. De consiliere psihologica am nevoie si eu. Felicitari pentru kk la olita. Eu o intreb pe Mai, de cateva ori/zi, daca vrea sa faca pipi sau kk la olita si ea-mi zice : "nu, mami, pempe, pempe( pampers)" In schimb aduce olita in sufragerie, isi ia hartie igienica, s epune in fata oglinzii zice " mami, pipi, fefe(hartia) ca ( pasarica), cuu ( funduletul) " si se sterge . Pupici pentru tine si Razvan Nazdravan.
Cosminica, pupam Eliza micuta si dulce.
Andata, special pentru tine,
Lavinia, greu cu puiutul mic. Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine cat mai repede si sa-si bucure parintii cu nazdravaniile lui. Pupici!
Dici, da, a fost accident vascular ischemic, fara hemoragie. Acum e ceva mai bine, face progrese. Asa imi venea sa emigrez in ziua aia, cand am vazut cum este tratata o urgenta medicala intr-un spital dintr-o capitala europeana. Ai dormit 2 nopti? Asta inseamna vreo 8 ore in total?

Ce sa va mai zic de Maii? E intr-o dragoste nemarginita cu sanii mei de ceva vreme : toata ziua ii mangaie, ii pupa, ii iubeste, le spune "ubie"( iubire). Mai nasol e ca arata deja a pufuleti si ma ustura de nu mai pot.
Ma retrag acum sa mai notez in carnetel cuvinte noi si nazdravanii.....

Va pupam pe toti si pe toate!!!!!!!!!!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1812973140

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Eu din nou.
Am uitat sa va povestesc o faza care m-a indoiosat: ne-am dus toti 3 ( eu, Maii si tati) pana la mic.ro sa cumparam ceva. In fata magazinului era un baietel de aceeasi varsta cu Maii care incerca sa prinda luminitele de pe asfalt proiectate de un glob luminos din magazin. Baietelul, mai timid. A mea, tupeista, ia luat escavatorul de jucarie din mana si a fugit cu el. Baietelul a vrut sa-l recupereze dar Chocapic, nu si nu, l-a mai si impins putin de era sa-l dea cu roatele in sus. Bineinteles, am certat-o dar tot n-a vrut sa se poarte frumos cu el si nici sa-i inapoieze escavatorul..... Pana la urma, l-a lasat ea jos ca sa urce caile ( niste scari). Baietelul acum incerca s-o bage in seama si ea facea pe inabordabila. In cele din urma a venit tac-su si am vrut s-o luam acasa. Si ce a facut fii-mea, dc nu vroia sa mearga si s-a enervat? S-a dus la baietel, a urlat la el si l-a zguduit putin ( exact ce nu-mi place mie sa faca...).Am luat-o cu forta de acolo pana s-a calmat si apoi am lasat-o pe jos. Ghiciti ce a a facut? S-a dus la baietel ( eu deja eram panicata) , l-a luat in brate, l-a strans putin in brate ( dragastos), i-a zis "ubitu", l-a pupat si apoi i-a facut pa

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1812973140

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput