Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Flo' deja stie cum sa-i joace pe degete

Theodor este foooarte sensibil la fetite cum vede una incepe sa se dea in spectacol, face tumbe, se tavaleste pe jos, sare intr-u picior, face spagatul si arunca ocheade, rade manzeste, intre 2 giumbuslucuri se duce si le pupa.
Azi in parc era o fetita de vreo 7-8 ani, doooamne e talente dadeau din el, ce o mai fugarea si o pupa si o striga daca se indeparta.

O sa-mi iau o agenda sa notez onomatopeeele lui care se traduc in cuvinte, daca scot 50 ma imbat.

Si Flo' am reusit sa dorm 9 ore in prima seara, dar la trezire...parca eram mahmura, stateam in pat si se invartea cu mine, m-am dus la baie tinandu-ma de pereti...clar nu imi prieste somnul! M-am intors la reconfortantul meu somn de 3-4 ore

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata, va servesc cu o cafeluta, cea si "ceva bun"(habar nu am ce) sa treaca greturile Carlei.

O zi de 1 Mai, cu mult soare pt a sarbatori cum se cuvine...

Ioana vrem pozee cu cea mai frumoasa familie in zi de botez!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele sper ca ati avut un week-end placut va pup si va spun : cred ca am aflat cauza plansului lui razvan : parazitii intestinali bleahhhhh o sa fac analize dar dupa simptome sunt 99 la suta sigura ca asta e : nervi, nesomn, scrasnit din dinti, miros gurita dimineata, tras de bluze la burtica , lapte noaptea dupa care se linisteste o ora doua si vrea lapte din nou , ficat marit offfffff oare de ce nu i-a gasit cand i-am facut analizele in spital o sa vedem saptamana asta trebuie sa ii dam de capat

va doresc o saptamana usoara

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Clody, nu te necaji, sunt greu de depistat la orice varsta. Cica trebuie sa duci de vreo 3 ori kk la analize, luat din vreo 3 l;ocuri mostra de kk...si tot nu-i relevant.

Vezi ca sunt vreo 2 tipuri de tratamente naturiste ptr paraziti intestinali.
I-am facut tratament si eu lui Matei anul trecut si am vazut ca a dar roade. L-am repetat de 2 ori

Eu am zis ca o sa i-l fac in fiecare vara, ca e imposibil sa nu ia ceva, la cat se joaca in nisip si iarba si la cate animale stau pe la locurile de joaca.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

http://family.webshots.com/album/580133259bZuKmD poze de la botez!

Clody, imi pare rau ca aveti paraziti!

Flo, cum se simte socrul tau?

Cum ati petrecut? Noi am fost ieri toata gasca sa-l sarbatorim pe unul dintre prietenii nostri nascut pe 1 mai. `Si am avut noroc de vreme frumoasa si de voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, NATI!

LA MULTI ANI, EDUARD LUCA!

Noi ne-am adunat de pe drumuri. Dimineata am fost la recoltat pentru analizele Cezarei si puternica mamei nici nu a plans. Se uita foarte curios cum curge sange din degetel, mie imi venea sa lesin si ea ...
Piciorul meu e aproape 100% vindecat, ma mai doare un pic cam cum doare o vanataie. Dar aseara, la cumatrie, am si dansat putin ... deci e bine.

Fug ca am poze de vizionat.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

clody bine ca ai aflat ce are si acum sti ce tre sa faceti ca sa va linistit si voi cu somnul si cu toate cele

noi azi am avut prima zi de gradinita! a durat exact 30 min..:) sebastian nu a avut taine..sa jucat cu copiii si cu educatoarea..abia am reusit sa il iau de acolo...dar asa tre sa fie, cica trebuie sa plecam cind e mai fain pt copil ca sa aiba dorinta de intoarcere...educatoarea tot ii explica lui sebastian ca acum trebuie sa mearga acasa dar ca va veni si maine..cit o inteles el nu stiu..pt ca cu germana e cam paralel deocamdata..:) maine vom sta 1 ora

ioana ce frumoasi ati fost! mai ales bebe tudor..cred ca toata ziua iti vine sal pupi! pupam si noi buzatul

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

NATALIA SI EDUARD, LA MULTI ANI!
Oana si Alice, sa aveti parte de copii sanatosi si voiosi!!!

Bebitzu a fost foarte cumintel la botez, nu a plans, a marait putin cand il tot intorceau de pe o parte pe alta. Cat am stat la restaurant a dormit, s-a trezit prima oara dupa vreo 4 ore si jumatate de la plecarea de la biserica, a mancat, a mai stat putin treaz si s-a culcat la loc.

Sara era teleghidata la un moment dat, din cauza lipsei de somn. A fost simpatica tare, a dansat ( a se citi a tzopait intr-un anume fel), a mancat ce a apucat, s-a delectat cu felia de tort primita. Cu rebeca nu am avut treaba, a alergat tot timpul cu prietenii ei.

Plange bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Beca, poza asta m-a topit! http://family.webshots.com/photo/2513856640102095467rsSIKP

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Natalia si Eduard, va pupam si va uram numai zile frumoase .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput