cursuri inot copii
Raspunsuri - Pagina 3
crissteo spune:
Stiti daca la Clubul Steaua se fac cursuri de inot? Sau alt loc unde poate se poate face inot copii in apropiere de Drumul Taberei?
Multumesc foarte mult.
ioanamaria1 spune:
S-a deschis bazinul de inot de la clubul Steaua. incepand din 20 februarie doritorii se pot inscrie la cursuri de initiere si/sau de performanta. Detalii: 0726.437.323; 0723.719.968. Va asteptam!
Kia spune:
Pentru clubul Steaua, aveti vreun site ceva?
de la ce varsta se primesc copii? am o fetita de 3 ani si 3 luni
multumesc
andruta1 spune:
oare de la ce varsta se recomanda sa-l inscrii pe copil la inot? de la 3-4 anisori, sau mai devreme, sau poate mai tarziu, in functie de cat e de atras de apa sau nu?
Kia spune:
Pentru Clubul Steaua - am fost pana acolo si mi-au spus sa sun dupa 01 martie ca inca nu este nimic organizat
Asta, in cazul in care mai este cineva interesat de subiect
anya spune:
Cand erau baietii mei mici, la Lia Manoliu, era limita minima de varsta de 5 ani.
La copilul mai mare, pt ca era mare fizic i-am facut abonament oficial zicand ca are 5. Nu au cerut nici-un act. Copilul avea 3 jumate. Am vorbit in particular cu antrenorul si i-am zis ca e de fapt mai mic...Ideea e ca nu era pregatit totusi mental. Era cumite, asculta dar...dupa doua saptamani a inceput sa nu ma mai lase nici pe cap sa il spal - si mi-a luat un an sa-l linistesc. Am luat pauza pana la 6 ani, cand a invatat f repede sa inoate.
La copilul numarul 2 am mers pe ideea de club privat si l-am dus la Aquateam, la Miramar cand avea 5 ani jumate. I-a placut si dupa o jumatate de an l-au selectat pt performanta. Sriu ca exista copii care au inceput pe la 4 ani chiar performanta dar in general sunt cei care au frati mai mari si erau obisnuiti cu bazinul.
Depinde foarte mult de copil. Eu ti-as recomanda sa ii iei la inceput cateva ore la particular, doar el si antrenorul si apoi, daca antrenorul zice ca e pregatit de grupa - sa il dai la grupa de inot. Daca copilul plange si refuza sa lucreze mai lasa-l sa creasca. Daca antrenorul zice ca tb sa lucreze doar individual...eu tot l-as mai lasa sa creasca (mental copilul nu e pregatit si antrenorul vrea bani).