Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit doamnelor in Saptamana Mare! Ati scris ceva nu gluma in ultimile zile, desi pacat ca multe topicuri atinse sunt presarate cu vesti mai putin bune.

Asadar, multa sanatate si vesti bune Arianna, Roberta si Ramyy! Sa dea Domnul sa fie bine si sa aveti liniste pana la sfarsitul sarcinii! Babyblue, o sa fie bine la eco, stai linistita macar inainte! Felicia, bafta cu lucrarea, sa mai termini un capitol, si drum bun spre casa!

A, cu scuze de intarziere La Multi Ani Florilor noastre, sa fiti sanatoase si sa fie totul bine!

Noi nu avem nimic nou, doar ca sunt tot timpul obosita, parca nu-mi revin nici in weekend dupa o saptamana de lucru, si mai am inca multe hopuri de trecut la serviciu pana plec in concediu (adica in luna a 9-a). Sophia ma ia de noua acasa, si nici eu nu ma retin ca si asa petrecem relativ putin timp impreuna peste saptamana. Dar nu ma plang, Doamne multzam ca sarcina decurge bine pana acum, mai ales cad vad cate dintre voi aveti probleme.

Lissa, nici in State nu sunt astfel de programe speciale si acoperire 100%, decat daca esti pe low income si te "preia" statul. In rest, si angajatorul si angajatul platesc din greu, functie de planul ales si de procedura medicala efectuata. Diferenta e in sistemul sanitar, care din pacate e degradant, lipsit de respect si de resurse Romania...

Ilida, welcome back! Impartaseste-ne ceva impresii de acasa.

Alinuff, sanatate bebelinei, imi pare rau de problema cu intestinul, sper sa fie doar o eroare de ecografie! Cat despre calatoria cu bebe mic, noi am adus-o pe Sophia in Ro la 2 luni, si a fost calatorie lunga, in care am schimbat 3 avioane. A suportat f bine calatoria si la dus si la intors, si am alaptat-o la decolare si aterizare ca sa nu o doara urechiusele. Poti rezerva ca noi patut ("bassinet") in avion, pt confort, dar trebuie sa faci rezervare din timp.

Am pus si eu poze noi in album, cu traditionala mea poza comparativa. Parca de acuma incepe sa se cunoasca diferenta fata de prima sarcina, ca acum burtica cu baiat e mult mai sus decat prima cu fetita. Am pus is cateva lucrusoare cumparate la "shopping therapy" de sambata.

Va pup pe toate si s-auzim numai de bine!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 22+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Roberta , arianna, rammy mai fetelor , offff !! ce zi tampita si plina de vesti proaste Ce sa zic...curaj , curaj si iar curaj !! sunt alaturi de voi
Babylicous, Mariaruxi, nu pot deschide mail-ul deloc....asa ca nu vad nimic , nici burtica nici cadout
Mamutz perdea cu animalute ( disney) gasesti pe la Bricostore sau mag Obor .
Babyblue abia te astept maine cu vesti extraordinar de bune legat de bebe si col . Sunt sigura ca totul este ok si abia astept sa iti ajunga patutul si tot ceea ce ai luat sa le vad si eu
In alta ordine de idei, m-am pus si eu in pat pe la ora 2 si nu am putut sta nici 5 min , ma lovea bebe rau, nu stiu pe unde dadea, dar ma durea, cand pe o parte cand pe alta cand pe spate, nimic . Asa ca m-am ridicat si am inceput plimbarea prin casa pana s-a potolit
Am hotara pentru sterilizator, masa de infasat si marsupiu, toate le vom lua marti , dupa Paste
Miercuri ne ajunge termopanul si la fel dupa paste ( miercuri , joi) sa vina sa ne repare in jurul geamului , dupa care vom pune tapet ( ne-a hotarat sigur sigur , pe un fond crem cu elefantelul Dumbo ) si la inceput de iunie patutul + carut .
Plusss...pentru ca suntem optimisti si increzatori azi am incheiat contractul cu cel care ne va face poze+video ptr botez ..data 29 oct sunt happpy pentru ca singura sambata din august o mai avea pe 29, deci la fix, l-am prins
sunt prin preajma

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roberta imi pare rau sa citesc ca ai probleme. Sper sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa iti tii copilasul in brate. Doamne ajuta!
Ariana of si voi? Doamne ajuta!
Fetelor imi doresc foarte mult pentru toate de aici si toate gravidutele sa ajunga sa isi tina copii in brate! Sa trecem peste toate problemele cu bine.
Mamutz si eu am mai citit ca in ultima instanta se fac perfuzii ca sunt eficiente impotriva contractiilor.
Anaemi pentru durerea dintre picioare, pe mine ma ajuta noaptea sa dorm, o pernuta intre picioare. Dorm in majoritatea timpului pe stanga si iar e important sa stea bine perna si sub cap, fara umar. Intelegi?
Babyblue sper sa fie bine maine la eco. Iti tin pumnii!
Ramyy Doamne ajuta! Hai gandeste pozitiv pt bebelusul care il ai in burtica! Totul va fi bine.
Multa sanatate si celorlalte gravidute! V-am pe toate.
O saptamana plina de lucruri bune va doresc.

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 23+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Pentru mine odiseea aceasta e ca o oaza de relaxare pentru ca aici nu cred ca exista vreuna dintre noi care sa nu treaca prin framantari similare si ne intelegem reciproc.

Din povestile noastre am dedus ca suntem multe gravisute cu Rh neg sau cu contractii sau cu colul scurtat. Toate temerile noastre s-au terminat cu happy-end. Privind per ansamblu suntem o odisee binecuvantata si ca marturie stau si fetele care oricat s-au chinuit prin difertite metode sa obtinea sarcinile mult visate acestea au venit natural. Acuma poate ca ne mai incearca Dumnezeu cateodata ca sa nu uitam ca toate acestea nu ar fi putut fi implinite fara vointa Lui.

Fetelor va doresc multa sanatate si aveti grija de voi. Tot stresul acesta il afecteaza pe BB.

Eu sunt aproape zen, am bantuit pe la niste articole ca care nu ar fi trebuit sa intruu plus niste vise aiurea si frustarile mele alimentare si m-a cam afectat. Ce a trecut a trecut si nu mai conteaza.

Mult succea la eco si analize fetelor

Anaemi, roaga-l pe sotul tau se ne aminteasa si pe noi in rugaciunile lui daca se poate.

Va las ca Vlad e in vacanta si sunt cu amandoi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

gata am reusit sa intru pe mail ....
Roxy ce vad eu acolo , o burtica superba si ce lucrusoare
Babylicious m-ai topit f f frumos!!!

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru vorbele si frumoase si incurajar , nici nu va dati seama cat ajuta cand esti intr-o stare ca a mea.
Tratamentul meu este umatorul : vasosuprina-3/zi, buscopan(=no-spa) 2-3 pe zi , DAV(Mag B6) 1/zi, progefikk(progesteron)-2/zi.Aici este maxim , nu se da si celelalte medicamente despre care spuneti voi . Se poate face intravenos, insa trebuie internare si internare nu o face asa ca vreau eu , de cate ori am mers la urgenta , m-au trimis acasa si mi s-a spus acelasi lucru. Ultima data avusesem contractii la distanta de 15 min si mi-au spus ca " nu sunt multe".Aici unde merg eu de-mi urmareste sarcina , nu este spital, ci doar cabinete de consultatie , nu pot face internari , trebuie sa imi dea trimitere pt spital , si bineinteles ca nu-mi da , ma trimite acasa.Stiu de la alte fete ca in momentul in care ajung la spital cu contractii ar trebui sa ma monitorizeze macar , sa imi faca o ecografie ...Insa atunci cand m-am dus cu contractiile acelea dese , m-am dus la cel mai apropiat spital , nu la cel la care vreau sa nasc , si cei de acolo mi-au spus ca ei nu au terapie intensiva pt nounascuti si asa ca nu are rost sa ma tina ca daca e sa nasc nu au ce sa -mi faca si daca mai am probleme sa ma duc la spitalul la care vreau sa nasc.
Deocamdata stau in pat cumintica ca si asa nu pot azi nici sa ma misc , si sper sa nu se indeseasca aceste contractii.Am sa ma rog , m-am rugat mult si pana acum si stiu ca Dumnezeu m-a ajutat sa ajung pana acum , la cate probleme am avut de la inceput, vreau sa cred ca ma va ajuta si in continuare. Ma rugam si pt bebelusul Lucas... ma doare sufletul ca a murit saracutul..
Arianna , rammy , imi pare rau ca si voi aveti probleme , sper sa se rezolve cu bine si la voi
Aa, si aici este obligatorie scoica , deja am primit-o cadou de la 3 luni , numai sa fie sanatos puiul meu...

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Tin pumnii pt maine fetelor care merg la eco, sa fie totul bine si sa va intoarceti cu zambetul pana la urechi

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si cine a zis ca la noi nu e obligatoriu sa tii copilul in masina in scoica/ scaun bebe? E obligatoriu.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Gata, am revenit...
Imi pare asa rau de ceea ce am citit....
Roberta, nu te mai ridici din pat!!!Nu ar fi rau daca ai urma indicatia lui Mamutz (sa-ti trimita cineva medicamantele de aici)
Arianna, chiar asa ti-a spus:ca nu se mai inchide colul????
Asta este, stai in pat, obligatoriu!!!!!!!
Referitor la acest streptococ, mi-a spus ca-mi va da analiza mai tarziu
Ramyy
Va fi bine!!!Nu mai plangeti, ca faceti rau la bebelusi
Pup fete triste

Mie imi este si jena sa scriu, dupa ce am citit de voi.....
DUpa asteptarea de rigoare de la Medlife (1-1,5 ore) am reusit sa intru.
Noi suntem foarte bine, atat eu cat si Strugurel si Mugurel
Au 420/490 gr si sunt niste falcosi
Pun maine poze.Colul este inchis de 3,9.
Bineinteles ca mi-am luat mustruluiala pe tema cu kg(pana sa intru am bagat un Snickers)
Am platit 66o lei
Tensiunea pe artere 0,9...suntem super ok.
Referitor la mobila, exact de acolo ma hotarasem si eu...
Preturile sunt chiar ok
Va multumesc mult pentru sfaturile si parerile legate de landou/scoica.
Pentru toate gravidutele un

P.S. merg sa arunc un ochi la poze

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Buna dragele mele!
m-am intors si eu de la control si , dupa ce am tras o repriza de plans , m-am hotarat sa va scriu. Ecografie nu mi-e facut ceea ce ma asteptam defapt .In urma controlului , situatia nu e bune deloc, uterul este f contract, colul nu pare sa se fi modificat mult dar asta pt ca nu poate face o eco ca sa vada dimensiunile, se vede doar ca e mai scurt, insa avand in vedere ca tratamentul pe care il fac este maxim ce se poate face, trebuie sa stau doar la pat , sa ma ridic doar pt pipidaca vreau sa imi tin bebele sanatos in brate , sa apuc macar 7 luni, asa mi s-a spus!Acum trebuie sa imi fac o programare pt eco pe care trebuie sa o fac pana pe 23 mai cand am uratoarea vizita, si sa sper ca ma ajuta Dumnezeu sa ajung cu bine acea data.
Ma simt foarte rau si fizic si psihic.... am mers mult pe jos ca nu veneau autobuzele in timp , am stat in picioare ca lumea a atat de nesimtita ca nu da un loc unei burtoase,am ajuns acasa varza de obosita si cu moralul la pamant.........si mi se pare ca mai am atat de muuuult... offf, ajuta-ma Doamne!
sper sa fiu singura cu vesti proaste pe saptamana asta.... bafta celorlalte Corry, Babyblue si cine mai e, scuze da sunt asa dezorientata ca nu mai stiu nici pe mine cum ma cheama...

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Imi pare rau pentru vestile proaste. Curaj, draga mea! Nu mai este asa mult si iti vei tine in brate puiutul sanatos!

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 18+

Mergi la inceput