Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Corry felicitari pentru vestile bune

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI ...tuturor celor care poarta nume de floare
am fost atat de suparata incat nu mi-a ars sa scriu .
vineri am mers la echo ,si surpriza ...am colul deschis lung de 37 mm...am plans de m-am umflat ,nici lacrimi nu mai am.
azi am fost iar pt a repeta culura de col , pt k ultima data imi iesise pozitiva la streptococ b.
recomandarea este cerclaj , dar vedem miercuri cand am rez la cultura.
daca iese pozitiv nu stiu incotro sa o apuc....nu imi ramane decat sa ma rog la D-ZEU sa fie bine.

Roberta....inteleg perfect ce simti.

22 + Arianna-Maria

Vai,ce rau imi pare! O sa faci cerclaj si o sa fie bine! Trebuie sa fie bine! Eu abia astept s-o cunosc pe bubulina ta. Va fi o rasfatata si o cocheta.

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Haideti ca am mai intrat si eu si am mai vazut si cateva vesti bune!

Cory, de ce sa-ti fie jena . Eu ma bucur ff mult ca sunteti bine.

Mamutz are dreptate. Cititi fetelor Paraclisul Maicii Domnului, ca face minuni. Testat 100%.

Roxy, Krissy f frumoase burtici. Krissy a prins si la tine , burtica,contur in sfarsit !

Am vazut si niste lucrusoare ff frumoase ,Krissy si Babylicious .

Squirrel, copilasii tai cum sunt? Se inteleg. Si Filip al meu este in vacanta si azi, amandoi zici ca s-au vorbit sa-mi scoata peri albi.
De fapt de vreo 3 zile tot asa sunt. Eu vorbesc , eu aud...simt ca am momente cand o sa-mi sara creierii pe pereti de nervi.

Eu mai tip la ei, spre rusinea mea, dar nu ma pot stapani....Bine ca oricum ma trateaza cu fundul... Azi m-am trantit in pat si m-a busit plansul.....Dar cred ca sunt si eu prea stresata ssi trebuie sa o las mai moale !

I-am luat azi Anastasiei un set de 7 chilotei si bineinteles ca vrea sa-i imbrace pe toti, si ca sa fiu nevoita sa o schimb face cate-un pic de pipi pe ea si vine si-mi spune ca tre' sa-i schimb chilotii.
Maine -poimaine ii termina pe toti ....are sie a o idee mica si fixa, ce sa-i fac

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

azi a fost o zi de cosmar si nu se mai termina

hemograma a iesit aiurea rau de tot macar transaminazele au iesit bine si bilirubina...
inaite sa merg la hematolog am trecut sa iau si restul de analize de la laborator si am intarziat 5 min ...binenteles ca medicul nu mai era acolo...de fapt cred ca prostele de la receptie au incurcat programarile si de la 17.15 i-au zis la medic ca nu mai are...asta din discutiile lor..am facut o criza de isterie acolo de fata cu toata lumea le-am zis ca isi bat joc de mine pe bani mei...ma rog mi-a luat 2 ore sa ma calmez..am venit acasa si i-am scris mail la medic sper sa imi raspunde de obicei o face.
pe uram am zis ca daca tot nu am rezolvat nimic cu mine sa merg cu cainele la medic ca azi era programat sa il ducem si colac peste pupaza ne zice veterinarul ca are gaglioni foarte mari si ori e o infectie ori are cancer limfatic mi-a picat fata si am crezut ca mor acolo ...asta imi mai lipsea...ia dat tratament si mergem peste 10 zile sa vada cum e...si ca totul sa fie perfect am venit acasa si dintr-un rahat m-am certat cu al meu sot am facut un scandal si l-am trimis la origini la ma-sa ceeea ce eu nu am facut niciodata
asa rau ca azi nu am cedat niciodata

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

ce funny este Anastasia, cu chilotei ei cei noi

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

O Ramyy, trebuie sa te linistesti.
Referitor la catel, nu te panica pana nu stii sigur.
Eu am pierdut un catel frumos anul acesta, s-a chinuit mult, a murit chiar cand aveam cateva saptamani de sarcina...
Au curs lacrimi multe, dar am incrcat sa fiu tare pentru a nu pati ceva sarcina
Linisteste-te, maine va fi o zi mai buna!
Am uitat, Babyblue si Florina, preluati stafeta

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

rammy, ce zi ai avut. Incearca sa te relaxezi

ilida, bine ai revenit

krissy, eu inainte aveam asigurare BlueCrossBS care imi acoperea 80% din toate analizele. e adevarat ca plateam Z$210 pe luna atat eu cat si angajatorul. Faza naspa...e ca n-am avut veci nevoie de asigurarea respectiva si am platit ani buni. Asta e, intr-un fel e bine ca sunt sanatoasa

Squirrel, scrie si tu mai des

corry...ce fain, astept pozele

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Corry felicitari pentru gemenasi,ma bucur ca sunteti bine!Ramyy trebuie sa fii tare pentru bebe 28+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

corry, felicitari pt mugurel si strugurel!!:)

rammy, capul sus!

anaemi, pup!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:)) foarte tare anastasia!!! ce idei nastrusnice are cu chiloteii.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput