Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu acum vreo 2 saptamani il aveam deschis extern ....
Ariana inseamna ca este mai rau daca este deschis intern ?

Offf ! Hai ca o sa fie bine ! Ma gandesc ca este doar inceputul Saptamnii Mari si-si baga cineva coada ca sa nu fim linistite! ...Si apoi o sa fie totul bine! TREBUIE!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

hai ca m a bufnit pe mine acum plansul.

mor de frica pt eco de maine. aveam colul scurtat de acum 2 sapt. cine stie ce mi va gasi.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Nu plange Incearca sa te calmezi pt ca nu vreau sa te duci ca mine agitata si speriata ca simte si bebe si nu o sa stea cum trebuie la masuratori. Pe mine m-a apasat doctorul pe burta pana m-a invinetit ca se agitase bebe si nu mai statea. Vei vedea ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Dr.crede ca este deschis de la nenorocirea aia de streptococ b ,contractii nu pot sa zic ca am , doar niste dureri fff usoare de burta care cedeaza la nospa si scobutil.
Babyblue...nu iti face griji degeaba.

22 + Arianna-Maria

streptococul se trateaza cu antibiotic, faci injectii. apoi poate colul se mai inchide.
dc nu, faci cerclaj.
colul e ok de lung. parerea mea!!!

sa nu cumva sa faci prostia acum sa bagi ceva in vagin, ovule, spalatura, sau orice altceva.
bebe e oricum in mediu septice pt ca e in sacul amniotic. le-a facut natura sa fie bine.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Multumesc fetelor pt gandurile bune.
Mamutz....lungimea colului este de 37 mm ,deschiderea este la interior dar nu mi-a spus dimensiunea deschiderii.

22 + Arianna-Maria

Prietena mea cu col de 2,5 si deschis la interior, contractii forta, a nascut la 39 de saptamani. Internata de la 32 e adevarat.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

nu stiu ce e azi da nu e bine

la fel si eu ca si roberta si ariana

plang de mai am un pic si inund apartamentul...azi mi-am facut analizele la hematologie si au iesit rau de tot d-dimere care de obicei imi era 0,38 sau 0, 4 acum e 1,03 in conditiile in care valoarea de referinta e mai mica ca 0,5
la 5,30 merg la medicul hematolog sper sa nu imi zica ceva nasol ca o iau direct la casa de nebuni

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babyblue....iti dai seama ca fac tot ce trebuie ,problema acum este streptococul pt ca nu poate interveni la nivelul colului cu o infectie.
Anaemi....nu stiu daca este mai rau sau nu pt ca este deschis la interior , tot ce stiu este ca nu se mai inchide.
Mamutz....sunt cazuri si cazuri....ne vom ruga la Doamne-Doamne sa fie bine.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Multa sanatate si tie Rammy!! Trebuie sa fie bine si la tine!! Trebuie!

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

nu stiu ce e azi da nu e bine

la fel si eu ca si roberta si ariana

plang de mai am un pic si inund apartamentul...azi mi-am facut analizele la hematologie si au iesit rau de tot d-dimere care de obicei imi era 0,38 sau 0, 4 acum e 1,03 in conditiile in care valoarea de referinta e mai mica ca 0,5
la 5,30 merg la medicul hematolog sper sa nu imi zica ceva nasol ca o iau direct la casa de nebuni

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Ramyy........stiu ca este greu ,dar stai linistita ,poate iti mareste doza de clexane.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

hai ca m a bufnit pe mine acum plansul.

mor de frica pt eco de maine. aveam colul scurtat de acum 2 sapt. cine stie ce mi va gasi.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Nu plange Incearca sa te calmezi pt ca nu vreau sa te duci ca mine agitata si speriata ca simte si bebe si nu o sa stea cum trebuie la masuratori. Pe mine m-a apasat doctorul pe burta pana m-a invinetit ca se agitase bebe si nu mai statea. Vei vedea ca totul va fi bine

Mihaela

doamne fereste, cum sa te apese in halul asta pe burta. jizaz!!!

multumesc!

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Roberta suntem alaturi de tine sa treci peste perioada asta dificila,si cu ajutorul lui D-Zeu iti vei tine puiul in brate!si incearca sa nu te ma consumi ca bebe simte! 28+ Maya-Maria

Mergi la inceput