Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI ...tuturor celor care poarta nume de floare
am fost atat de suparata incat nu mi-a ars sa scriu .
vineri am mers la echo ,si surpriza ...am colul deschis lung de 37 mm...am plans de m-am umflat ,nici lacrimi nu mai am.
azi am fost iar pt a repeta culura de col , pt k ultima data imi iesise pozitiva la streptococ b.
recomandarea este cerclaj , dar vedem miercuri cand am rez la cultura.
daca iese pozitiv nu stiu incotro sa o apuc....nu imi ramane decat sa ma rog la D-ZEU sa fie bine.

Roberta....inteleg perfect ce simti.

22 + Arianna-Maria

Nu am inteles, e deschis de tot, deschiderea e de 3,7 sau atat are colul? Ai contractii, de la ce s+a deschis?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mamutz, tu esti ok dupa ce iei gynipralul ala?

Eu am in tratament doar 1/2 pastila, dar dupa ce-l iau ma apuca batzul. Imi tremura mainile, ma simt taaare agitata, dezorientata, inima e la galop ....niste senzatii super aiurea!

Mihaela, ce veste tristaaa

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roberta, ariana!!! gata cu lacrimile!!!! fiti tari, pt ca totul va fi bine!!! la odiseea noastra NU vor fi probleme deloc deloc. n-au fost si NU vor fi. decat mici incercari pe care le avem fiecare. dar toate vom fi ok!!!!!

hai sa o luam usor, tratamenul nu e maximal, asa cum ff bine a spus mamutz. se poate face o internare, sa stati la pat, cu perfuzii continue sau de 3-4 ori pe zi. cu cerclaj, cu orice, dc depasiti 28-30-31 de sapt, copilul o sa fie perfect OK.
dar eu sunt sigura ca ajungeti si la 40 de saptamani.

o sa luati tratament, o sa stati la pat, si cu 3 cerclaje dc e cazul, cu venele vinete de la perfuzii, oricum, in orice fel, mancand cu paiul, facand pipi la oala, intepenite acolo, cu 20 de kile in plus, NU mai conteaza. bebe sa se nasca sanatos si sa l tineti la piept si atunci NU va mai conta nimic.

o sa reusim cu toatele!!!!!

ne vom ruga impreuna sa fie bine!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

roberta, ariana!!! gata cu lacrimile!!!! fiti tari, pt ca totul va fi bine!!! la odiseea noastra NU vor fi probleme deloc deloc. n-au fost si NU vor fi. decat mici incercari pe care le avem fiecare. dar toate vom fi ok!!!!!

hai sa o luam usor, tratamenul nu e maximal, asa cum ff bine a spus mamutz. se poate face o internare, sa stati la pat, cu perfuzii continue sau de 3-4 ori pe zi. cu cerclaj, cu orice, dc depasiti 28-30-31 de sapt, copilul o sa fie perfect OK.
dar eu sunt sigura ca ajungeti si la 40 de saptamani.

o sa luati tratament, o sa stati la pat, si cu 3 cerclaje dc e cazul, cu venele vinete de la perfuzii, oricum, in orice fel, mancand cu paiul, facand pipi la oala, intepenite acolo, cu 20 de kile in plus, NU mai conteaza. bebe sa se nasca sanatos si sa l tineti la piept si atunci NU va mai conta nimic.

o sa reusim cu toatele!!!!!

ne vom ruga impreuna sa fie bine!

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

hai ca m a bufnit pe mine acum plansul.

mor de frica pt eco de maine. aveam colul scurtat de acum 2 sapt. cine stie ce mi va gasi.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc fetelor pt gandurile bune.
Mamutz....lungimea colului este de 37 mm ,deschiderea este la interior dar nu mi-a spus dimensiunea deschiderii.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dr.crede ca este deschis de la nenorocirea aia de streptococ b ,contractii nu pot sa zic ca am , doar niste dureri fff usoare de burta care cedeaza la nospa si scobutil.
Babyblue...nu iti face griji degeaba.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

hai ca m a bufnit pe mine acum plansul.

mor de frica pt eco de maine. aveam colul scurtat de acum 2 sapt. cine stie ce mi va gasi.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Hai mai Babyblue, da-o-n colo ! Pai ce-ai zis mai sus!
Hai curaj ca ...acum incep si eu sa bocesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Mamutz, tu esti ok dupa ce iei gynipralul ala?

Eu am in tratament doar 1/2 pastila, dar dupa ce-l iau ma apuca batzul. Imi tremura mainile, ma simt taaare agitata, dezorientata, inima e la galop ....niste senzatii super aiurea!

Mihaela, ce veste tristaaa

Sunt ok. Am inceput cu cate putin, o jumatate, doua jumatati, 4 jumatati, perfuzie forta, 3 patile. Am tensiune 8 cu 4 si beau imediat cafea dupa ce il iau. Daca ma ia dupa cel de la 12 noaptea manac ceva mai sarat si beau multttaaa apa. Pulsul nu o ia razna si daca creste. f putin. S+a invata saracu organism cu ele. Ce pot sa fac. Si eu manac in pat, ma duc doar la dus si la pipi, si la dr. Si cu ajutorul bunului Dumnezeu inca nu s+a modificat colul si sper sa ramana asa. Acum nu mai am contractii, slava domnului. Dar daca as simti ceva in neregula imediat as mai baga o internare.

27+

Mergi la inceput

arriana, o sa stai la pat, iti faci cerclaj, nu mai astepta, dc asta trebuie. faci tot ce trebuie!!! te internezi, te muti in spital. nu mai conteaza. dai tel in fiec zi la dr, iei pe gura, pe vena tratament, ca pana la 7 luni mai e o luna si putin si dupa o sa fie din ce in ce mai optimista treaba.
cu cerclaj au nascut atatea la termen, faci cezariana, ca nu trebuie acum sa fii mama eroina si sa nasti natural.
nu faci sex, nu te misti, faci pipi la oala, stai la pat pana capiezi. asta e!!

baga-mi-as picioarele in ecografiile astea, imi vine sa bat pe cineva.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput