Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Multu Ireth

Fetelor sunteti un foarte frumoase, se vede pe fetele voastra ca radiati de fericire. Mi s-au umezit ochii , inclusiv piticul meu se agita de bucurie.

Sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

stii ce zic eu mai babyblue? daca e atat de nashpa treaba din punctul tau de vedere, ce-ar fi sa faci o eco intravaginala (atentie, intravaginala!) o data la doua saptamani? ca nu e invaziv, si daca te face sa te simti bine... de ce nu?
macar dormi si tu linistita
dar pana sa te stresezi, fa una intravaginala sa-ti confirme masuratoarea colulului. s-ar putea sa ai surprize placute

24+

oh da:)) ce idei frumoase imi dai.:)))))

imi place ca uite, pana la urma cineva chiar imi da ok=ul sa fac eco.:)

sigur voi face peste 2 sapt cate o eco. dc e ok, mergem mai departe. hihihi

ce m-ai inveselit.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

squirell

corry, ba chiar asta o sa si fac, ma mai intind cate putin, intre consultatii. sper sa nu adorm, sa ma gaseasca pacientii sforaind:)))))
cred ca ai dreptate cu masuratorile astea exagerate si cu doctorii astia nebuni, fiecare cu teoria lui. parca il si vad pe albu concentrat acolo, de ti iei campii...

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pai daca e vorba de sanatatea ta mintala, normal ca dam voie!
dar tot dai o cafea
hai un fresh, ca acu cica vine caldura (cand, cand? )

24+

Mergi la inceput

:)) sanatatea mea mintala e pe duca in ritmul asta...

dau cafele cate vrei si freshuri, tot asa mi-e de frig. vreau sa stam la o terasika ceva.:)

ce or face fetele? florina, crisspy?

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Babyblue ma bucur ca bebe Iustin este bine. Dupa ce am citit postarea ta am cautat si eu la mine in dosar masuratorile de la morfo trim. 2 si am gasit masuratorile colului, adica pe burtica colul avea 30 mm iar la intravaginal avea 44 mm. Eu te sfatuiesc sa te duci repejor sa faci o eco intravaginala si atunci ai sa te linistesti

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblue felicitari pt bebe Iustin sanatos si grasunel!

Asta este cel mai important...ca restul, eu zic ca sunt f OK. Pai eu la 22 sapt aveam grad de maturare 2 al placentei si IR-urile mai mari decat ale tale.

Colul nu mi l-a masurat niciodata, doar mi-a spus ca este inchis. Parca tie nu ti s-a mai scurtat colul de la ultima eco, poate asa este...oricum eu zic ca este oK.

Squirrel, piticii mei au zile cand sunt calare pe nervii mei, pt ca in rest sunt linistiti si se joaca destul de frumos....Sau poate ei sunt la fel mereu si doar nervii mei sunt inflamati

Intrebai (parca tu, sper sa nu gresesc ) daca mergem cu piticii la slujba de Inviere.
Anul trecut am mers, la sot. Dar este o capeluta mica in interiorul spitalului si lumea nu prea vine (decat la inceput sa ia lumina si la sf sa ia Paste ). Deci in timpul slujbei este destul de liber si respirabil . La un moment dat, cei mici au adormit , apoi s-au trezit, i-am impartasit ....
Ei au fost f incantati, cel putin Filip, cred ca s-a simtit maaare

Florina, Crissy,asteptam vesti!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Babyblue ma bucur ca totul ti-a iesit bine si nu sunt motive de ingrijorare...decat cele pe care ti le faci tu si care sunt nefondate...dar te inteleg ca si eu dupa morfologie desi dr mi-a spus ca totul este ok, am inceput sa iau eu bucatica cu bucatica din raport.

Fetele care urmeaza sa vina cu vesti de la morfo sper din tot sufletul sa vina cu vesti buneeee.

Eu am fost la dr meu care-mi urmareste sarcina, desi nu aveam prgramare, insa usa cabinetului era inchisa ...saptamana asta este inchis.

toate fetele

Anda + 23 cu Nectaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

nu stiu ce patimim, dar ceva ne da DD de tras.
bb are aceleasi masuratori ca acum 2 sapt, da ... stiu, sunt aproximative, sunt prima care o spun, dar totusi ...
doctorita este convinsa in proportie de 99% ca are o malformatie la piciorul drept ... a incercat sa ma incurajeze ca este rezolvabil cu ghips in primele luni de viata, dar totusi ...
dani a iesit intr-o plimbare cu bona, a cazut intr-o fantana arteziana, ii va face super bine la raceala. nu s-a lovit, s-a schimbat cam in 15 min de la accident, dar totusi ...
face in continuare febra la 4h. doctorita lui dani ne-a refuzat consultatia cand a auzit de sotul meu , am facut programare tocmai pentru vineri la alta ...
florin s-a internat, maine incep investigatiile, radiografie noua, sputa, sange. vom vedea.

pare rau ca dau vesti proaste, nu am avut putere sa citesc nimic, vreau sa ma asez sa plang, dar nu ajuta la nimic, din pacate.
va pup pe toate, sarbatori fericite va doresc.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Laura, eu totusi vreau sa cred ca nu e chiar adevarat ce scrii tu. Adica ca doctorita s-a inselat, sotul tau are o penumonie mai agresiva, dar asta e tot, ca dani isi va reveni....
Stiu, cuvintele sunt de prisos. Trebuie sa fii puternica. Intotdeauna in astfel de situatie mamele sunt cele mai puternice.
Te pup si iti doresc sa ai parte de sarbatori cu adevarat fericite, ca ai nevoie!

24+

Mergi la inceput