Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

si mie la fel Arianna, si dupa am citit pe net ca Pop masoara altfel... adica de la 1 la 4. Deci 2=1, daca ma intelegi

24+

inteleg

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , ma bucur ca bebe Iustin este bine si lu mami o palma la fundulet ca sa isi revina. A spus bine doctorita ta ca aici astia nu masoara valorile alea despre care vorbiti voi, si crede-ma ca la morfo nici macar colul nu mi l-a masurat , sau daca l-a masurat nu a spus absolut nimic si nici nu a scris. Oricum asa am citit si eu peste tot ca la 3 cm este bine. Ieri tocmai vorbeam cu o prietena din romania careia la morfofetala de trim II i s-a spus la fel ca placenta e cam imbatranita, si e posibil sa nasca mai repede si la 39 de saptamani au bagat-o in cezariana ca avea travaliu de cateva ore si nu se dilata . Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi pt placenta. Bine ca bebe este bine ( eu vorbesc).. Ai grija de tine si asteptam si celelalte burtici cu vesti bune ca sa ne revenim toate

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

am inceput sa ma mai linistesc. eram cam stresata...
bine mkr ca bebe e ok.in timpul ecografiei eram atat de stresata sa iasa bine, ca n-am vazut nimic din detaliile bebelushului: fatzuca sau altceva.
stiu ca statea cu fundul si nu voia deloc sa se uite la noi, apoi cu manutzele pe cap.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

si mie la fel Arianna, si dupa am citit pe net ca Pop masoara altfel... adica de la 1 la 4. Deci 2=1, daca ma intelegi

24+

inteleg

22 + Arianna-Maria

Sa ma linistesc si eu????????
Eu tot gr 2 amNu am facut la Pop, ci la Albu ( Medlife), dar nu mi-a spus ca ar fi vre-o problema...
Singura chestie la care m-a facut atenta este circulara de cordon.
Nu mi-a spus ca este o problema, doar ca ceva nu este 100% ok!

22+cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Babyblue , ma bucur ca bebe Iustin este bine si lu mami o palma la fundulet ca sa isi revina. A spus bine doctorita ta ca aici astia nu masoara valorile alea despre care vorbiti voi, si crede-ma ca la morfo nici macar colul nu mi l-a masurat , sau daca l-a masurat nu a spus absolut nimic si nici nu a scris. Oricum asa am citit si eu peste tot ca la 3 cm este bine. Ieri tocmai vorbeam cu o prietena din romania careia la morfofetala de trim II i s-a spus la fel ca placenta e cam imbatranita, si e posibil sa nasca mai repede si la 39 de saptamani au bagat-o in cezariana ca avea travaliu de cateva ore si nu se dilata . Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi pt placenta. Bine ca bebe este bine ( eu vorbesc).. Ai grija de tine si asteptam si celelalte burtici cu vesti bune ca sa ne revenim toate

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Ohooo, 39 saptamani
Suna bine, macar sa prind si eu atat

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Sa ma linistesc si eu????????

22+cu si

Dap

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

multumesc fetelor.

da, si mie mi s-a parut exagerat cu placenta lui cu tot.
nu ma ingrijoreaza placenta, varsta ei sau pozitia, ca eu oricum vreau sa fac cezariana si mie 1, mi se pare o valoare ok.

singura chestie era colul. eu sunt f activa, am multe pe cap, am 2 conferinte la care am lucrari de sustinut, una in mai, alta in iunie...am pacienti la cabinet programati pe 1 luna inainte, hai ca la spital nu ma mai duc, dar la cabinet chiar voiam sa ajung si la conferinte nu pot sub nicio forma sa lipsesc. nah belea cu statul lor la pat.

dar o sa incep sa ma consolez singura ca 3 cm e ok si o sa vin bine mersi la cabinet, mai menajandu ma si mai stand si pe scaun, mkr 2-3 ore pe zi, ca altfel capiez complet de cap.

va pup pe toate!!!

florina, crisspy sper sa veniti cu vesti bune de tot!

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

multumesc fetelor.

da, si mie mi s-a parut exagerat cu placenta lui cu tot.
nu ma ingrijoreaza placenta, varsta ei sau pozitia, ca eu oricum vreau sa fac cezariana si mie 1, mi se pare o valoare ok.

singura chestie era colul. eu sunt f activa, am multe pe cap, am 2 conferinte la care am lucrari de sustinut, una in mai, alta in iunie...am pacienti la cabinet programati pe 1 luna inainte, hai ca la spital nu ma mai duc, dar la cabinet chiar voiam sa ajung si la conferinte nu pot sub nicio forma sa lipsesc. nah belea cu statul lor la pat.

dar o sa incep sa ma consolez singura ca 3 cm e ok si o sa vin bine mersi la cabinet, mai menajandu ma si mai stand si pe scaun, mkr 2-3 ore pe zi, ca altfel capiez complet de cap.

va pup pe toate!!!

florina, crisspy sper sa veniti cu vesti bune de tot!

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Si ce, nu poti sa te mai intinzi un pic,cand ai timp, intre consultatii?Ca nici statul pe scaun, in pozitie verticala, pentru mai mult timp, nu este prea ok

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

stii ce zic eu mai babyblue? daca e atat de nashpa treaba din punctul tau de vedere, ce-ar fi sa faci o eco intravaginala (atentie, intravaginala!) o data la doua saptamani? ca nu e invaziv, si daca te face sa te simti bine... de ce nu?
macar dormi si tu linistita
dar pana sa te stresezi, fa una intravaginala sa-ti confirme masuratoarea colulului. s-ar putea sa ai surprize placute

24+

Mergi la inceput

corry, tu esti mamica de gemenasi.
prb lucrurile stau usor diferit.:)

oricum, m am mai inveselit nitel asa.
n-am si eu o poza mai ca lumea cu bebe, ca dr asta a mea masura doar inimi, ficati, femuri...nu o interesau deloc aspectele fotogenice ale piciului. dc n-a masurat inima vreo 15 minute, deja capiasem de frica, ma gandeam ca vede ceva aiurea, de tot o masoara din toate unghiurile. la final mormaie catre asistenta: cord normal. am crezut ca ma trec toate apele.

ca sa nu mai zic, ca in timpul ecografiei am crezut ca fac criza de rinichi. m-a pus sa beau 500 ml de apa si prb am baut brusc ca aveam niste dureri ca de colica renala, au cedat la vreo 15 min dupa ce am iesit de la eco.

avea dr asta o fatza cand masura, muta ca pamantul, concentrata toata, ma treceau toate apele...

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput