Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
corry_28 spune:
Pai, nu sunt 4 (sau chiar 5)grade de maturare?
referitor la col, si eu stiu ca este ok 3mm.
Uite, ieri la eco abdominala aveam colul 3.1 mm, iar la transvaginala 3.9 mm. Deci...trage tu concluzi....
Eu am placenta pe peretele posterior ( asta inseamna ca s-a ridicat?) si grad de maturare II![]()
Aaaa, si unul din pici avea cordonul pe gat ( o data)
22+cu
si 
lisssa_ana spune:
corry, vazut zambaret
. o circulara de cordon e ok si pana sf sarcinii poate se desface. Ana s-a nascut asa.
bravo babyblue
bafta la restul fetelor care merg la eco
Mama de Ana si
28+
Fashion
squirrel spune:
Buna fetelor si de la mine
Azi vad ca a inceput ziua mai bine
Babyblue- ai scapat de stresul cu eco si ai vazut ca Iustin este bine si creste- la cat somnic serveste nici nu e de mirare. Despre col nu stiu ce sa zic dar ma gandesc , ca nu este ceva de nerezolvat.
Laura -multa putere , va trece si aceasta mi se intampla si mie cand vin unele necazuri sa nu vina singure. Cineva trebuie sa ramana pe baricade. Cand mai poti vino cu vesti.
Mult succes Crisspy si Florina la eco.
Din pacate fetelor care aveti probleme hematologice nu am nici o idee despre doctori si analize dar sa stiti ca ma gandesc si la voi si astept sa vad ca v-ati linistit.
Chiar daca este Saptamana Mare si sunt o groaza de pregatiri aveti grija de voi si nu exagerati fiti mai mult ca Maria decat ca Martha
.
Ce mi-am amintit fetele care doriti sa puneti doua nume lui BB puneti-l primul pe acel care il veti folosi in mod frecvent. Primul meu nume este Nicoleta dar nimeni nu ma striga asa, insa in toate actele oficiale acesta este folosit. E doar o parere personala si experienta proprie.
Anaemi- varsta aceasta este de aur. E si cu suparari dar sunt repede uitate. Cand se uita senini in ochi tai se sterge orice urma de suparare. Trebuie sa ne bucuram cat mai putem. Imi face si Paul multe surprize.
Acuma ca am devenit mai activa pot avea si eu parola pentru cont sa pot lauda si eu burtici frumoase ca de cand nu v-a vazut am auzit ca ati inflorit. Multu.
Va pup si ma gandesc la voi
corry_28 spune:
Babyblue, te-am simtit ca esti asa si asa..
De ce? Ce te asteptai sa auzi sau sa vezi?
Bebelusul este ok, cred ca exageram noi cu masuratorile astea
O sa te linistesti dupa ce vb cu medicul tau, ai sa vezi
Lisssa, multumesc mult.M-am mai linistit
22+cu
si 
Ireth spune:
Babyblue, zau ca manii pe cineva, dau bataita 
Sincer, totul e foarte foarte bine. Repet, colul de 3cm e foarte bine, si mai mult, colul se masoara intravaginal, asa e corect. Intotdeauna cel masurat pe burtica e mai mic.
Corry, gradele de maturitate sunt de la 0 la 3. Deci la 1 esti la jumate. Sunt unii doctori (cum e Pop) care am inteles ca numara de la 1 la 4, dar mi se pare un pic extrem, ca induci oamenii in eroare (mai ales medicii care citesc rezultatele).
Asteptam vesti si de la Florina si Crisspy. Azi e ziua vestilor bune, presimt eu! ![]()
24+ 
babyblue spune:
am vb cu dr meu.
lui i se parea mare gradul de maturare al placentei. dupa parerea lui nu trebuia sa depaseasa 0-0,5. mi-a dat sa iau aspenter, 1 cp la 2 zile.
colul a zis ca e binisor, dar imi recomanda stat la orizontala cat mai mult. nu repaus total. plus restul de masuri: nu sex, nu efort, nu greutati ridicate etc.
mi-a spus sa iau ZILNIC, am sau n-am contractii, 2 no-spa de 80 mg pe zi. ce simt eu ca mi se intareste uterul, sunt contractii.
legat de pozitia placentei, a zis ca ma rog, ar mai avea timp sa urce. oricum nu eram fan nastere naturala, cezariana oricum era prima mea optiune.
corry, sunt asa si asa ca nu stiu....mi-as fi dorit sa NU existe nicio problema, de niciun fel. oricum sunt linistita ca cel putin baietelul meu este in regula cu totul.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Arianna_M spune:
Babyblue...,...eu zic sa fii bucuroasa ca bebe este bine ...celelalte "probleme" se rezolva 
22 +
Arianna-Maria
Arianna_M spune:
Mie Pop mi-a zis de gradul de maturare al placentei ca este 2 ,ginecoloaga nu a zis k este vreo problema.
22 +
Arianna-Maria
Ireth spune:
si mie la fel Arianna, si dupa am citit pe net ca Pop masoara altfel... adica de la 1 la 4. Deci 2=1, daca ma intelegi ![]()
24+