Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Am pus si eu doua poze cu unul dintre strumfi 22+cu si ![]() |

22 +
Arianna-Maria
babyblue spune:
| citat din mesajul lui mamutz Babyblue eu am uitat sa intreb daca si monteaza mobila cand o aduc. Mai ales ca dulapul trebuie prins si de perete. 27+ ![]() |
nu. mobila ne-o montam noi.
mie asa mi-au zis.
ei o trimit prin curier, platesti si la revedere.
asta e...gasim pe cineva sa o monteze. dar dulapul de ce trebuie prins de perete? nu e un dulap normal?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada Roberta , arianna, rammy mai fetelor , offff !! ce zi tampita si plina de vesti proaste Ce sa zic...curaj , curaj si iar curaj !! sunt alaturi de voi ![]() Babylicous, Mariaruxi, nu pot deschide mail-ul deloc.... asa ca nu vad nimic , nici burtica nici cadout Mamutz perdea cu animalute ( disney) gasesti pe la Bricostore sau mag Obor . Babyblue abia te astept maine cu vesti extraordinar de bune legat de bebe si col . Sunt sigura ca totul este ok si abia astept sa iti ajunga patutul si tot ceea ce ai luat sa le vad si eu ![]() In alta ordine de idei, m-am pus si eu in pat pe la ora 2 si nu am putut sta nici 5 min , ma lovea bebe rau, nu stiu pe unde dadea, dar ma durea, cand pe o parte cand pe alta cand pe spate, nimic . Asa ca m-am ridicat si am inceput plimbarea prin casa pana s-a potolit Am hotara pentru sterilizator, masa de infasat si marsupiu, toate le vom lua marti , dupa Paste ![]() Miercuri ne ajunge termopanul si la fel dupa paste ( miercuri , joi) sa vina sa ne repare in jurul geamului , dupa care vom pune tapet ( ne-a hotarat sigur sigur , pe un fond crem cu elefantelul Dumbo ) si la inceput de iunie patutul + carut . Plusss...pentru ca suntem optimisti si increzatori azi am incheiat contractul cu cel care ne va face poze+video ptr botez ..data 29 oct ![]() sunt happpy pentru ca singura sambata din august o mai avea pe 29, deci la fix, l-am prins sunt prin preajma ![]() 21+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata !![]() |
iiti tin pumnii cu lucrarile prin casa, sa iasa frumos, sa fiti multumiti si bebelika sa se simta bine in noua casuta. ca si ronnie de altfel:))
iti dau link cu patutul. de la bebe design. m-am extaziat f mult cand l-am vazut.
azi la 2 am eco. uff...
_
22+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Babylicious spune:
Neatza Burtici!
Multumim Alexia pt cafeluta!
Felicitari Cory pt falcosi frumosi! am vazut poza si e superba!
Bafta multa azi Babyblue si Florina!! sa veniti cu vesti bune bune!!! si poze frumoase!
26+ cu 
Eliza Maria
babyblue spune:
| citat din mesajul lui ami_84 Roberta imi pare rau sa citesc ca ai probleme. Sper sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa iti tii copilasul in brate. Doamne ajuta! Ariana of si voi? Doamne ajuta! Fetelor imi doresc foarte mult pentru toate de aici si toate gravidutele sa ajunga sa isi tina copii in brate! Sa trecem peste toate problemele cu bine. Mamutz si eu am mai citit ca in ultima instanta se fac perfuzii ca sunt eficiente impotriva contractiilor. Anaemi pentru durerea dintre picioare, pe mine ma ajuta noaptea sa dorm, o pernuta intre picioare. Dorm in majoritatea timpului pe stanga si iar e important sa stea bine perna si sub cap, fara umar. Intelegi? Babyblue sper sa fie bine maine la eco. Iti tin pumnii! ![]() Ramyy Doamne ajuta! Hai gandeste pozitiv pt bebelusul care il ai in burtica! Totul va fi bine. ![]() Multa sanatate si celorlalte gravidute! V-am pe toate.O saptamana plina de lucruri bune va doresc. Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 23+ cu Ilinca |
saru mana.

_
22+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
anaemi spune:
Neata fetele!
Sper ca azi sa avem o zi plina numai de vesti bune! 
Babyblue,Florina multa bafta la eco si va asteptam cu vesti super!
Corry fff fotogenic grasunelul si fff frumos ! 
Ireth
...Acum iti spun sincer: nu prea ma pot supara pe Anastasia, ma dau mare ca sunt suparata, dar apoi ma ma intorc cu spatele ca ma bufneste rasul! ![]()
Sdcristian 
NUmai burtica este de tine ! Iar cel mic este super scump!
Ami, multumesc pt sfat, dar asa dorm...Cu o perna intre picioare si putin sub burta + o perna la spate (pt sprijin)...si doar cu capul pe perna.
Windy, sincer, habar n-am ce sa-ti spun despre vaccinul ala! 
Laura multa,multa sanatae la toti! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura13 spune:
se interneaza astazi la 14, in continuare ramane suspiciune, e nevoie de mai multe investigatii.
dani a tinut-o si o tine cu febra.
eu ... nu mai zic, simt ca ma lasa puterile, din pacate.
incerc, sper, ma rog la DD sa vin cu vesti bune de la eco, trebuie sa discut cu doctorita riscurile care apar pentru bb daca, doamne fereste, florin are TBC. nici nu vreau sa ma gandesc 
daca mai am putere intru sa va zic ce am facut la eco.
multumesc mult pt gandurile bune, ma rog in continuare sa ma tina DD sanatoasa sa pot avea grija de ei.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mihaaa spune:
neata fetele!
Arianna, Rammy si Roberta mult curaj, o sa fie bine o sa vedeti!Trebuie sa fie bine.Ma rog pt voi!
Babyblue si Florina bafta la eco azi si asteptam vesti!
Pup la toate gravidutzele si toti bebei si Doamne Ajuta sa fie bine!
28+ 
roxybarbu spune:
Babyblue, Florin bafta multa la astazi la eco, sa veniti numai cu vesti bune
Corry ce bebe frumos!!!!!!!!!!!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
Corry , nu ma satur de uitat la ecografia lui bebe, este atat de frumos
!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu daca sunt eu mai anormala dar mie nu imi este frica deloc, de ce urmeaza la eco. Eu astept fiecare ecografie cu sufletul la gura, ma bucur ca o pot vedea pe pitica si trebuie sa recunosc ca am fost foarte optimista pe tot parcursul sarcinii. As vrea sa va pot transmite si voua un pic din optimismul meu
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

si
asa ca nu vad nimic , nici burtica nici cadout