Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
babyblue spune:
corry, dar cum sunt falcosi?? i-ai vazut la 4D:))
ce funny
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
MihaelaV spune:
Ilida bine ai revenit
Corry felicitari pt Strugurel si Mugurel
Ramyy iti tin pumnii sa fie totul bine
Anamaria ce tare e Anastasia
![]()
![]()
Alexia felicitari pt cameraman si fotograf.
corry_28 spune:
Am uitat sa va spun de medicamentul despre care ne spunea Mamutz
Intr-adevar se foloseste la cezariana, pentru a reduce cantitatea de sange pierduta.
Cei de la Medlife il folosesc mereu si mi-a spus ca nu se gaseste in farmacii....
Contracta uterul, dar scopul lui este pentru reducerea sangerarii.
Este f ok pentru placenta previa, pentru sarcinile multiple...ce sa mai, rau nu face!
Anaemi, stiu ca nu este de ras, dar ai scris atat de haios![]()
22+cu
si 
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue corry, dar cum sunt falcosi?? i-ai vazut la 4D:)) ce funny ![]() _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural Da, 2 min....ca sa-ti ia ochii |
22+cu
si
wndyctygirl spune:
Burtici,
In primul rand, multumesc frumos pentru primirea calduroasa! Putintica rabdare va rog sa aveti cu mine, caci sunt cam inceata zilele astea si ma si lupt cu timpul in mod constant. Sper sa va "cunosc" pe toate cat de curand si sa avem parte numai de vesti bune! A propos, nu mai stiu cum se semneaza cu burtica si saptamani, ma ajuta si pe mine cineva va rog?
Ahaaaaaaaaa...era sa uit, puteti sa-mi spuneti cum vreti voi...Dea, Windy, Wgirl...cum va este mai usor..scuze pt nickname, dar pe asta l-am dospit acum 3 ani si cu asta voi defila in continuare...
In al doilea rand, la multi ani tuturor florilor si fetelor care au flori acasa pe pst de soatze, bebei...chiar si soacre...ha ha ha, sper ca n-aveti nici una soacra ca a mea!
Ramyy, Arianna si Roberta imi pare nespus de rau ca treceti prin aceste incercari, insa sunt absolut convinsa ca in final totul va fi bine! Nu-mi permit sa dau sfaturi medicale ( sau incerc sa le restrang pe cat posibil) dar cred sincer ca daca gandim pozitiv ne va fi de mare ajutor...si noua si bebeilor!
Arianna, strep B detin si io, aparent nu se pate scapa de el, pe mine m-au pus pe antibiotic la nastere si din nefericire si pe Anna au imbuibat-o cu gentamicina din primele clipe...ata ete, altfel efectele pot fi nasoale! Pot sa iti garantez ca daca faci ce spun ei, copilul nu se infecteaza si totul e ok...deci, vei vedea ca dupa tratamentul pe care l-ai facut strep B a disparut deocamdata, poti face cerclaj linistita si cum tu probabil ca vei naste cu cezariana( din cauza cerclajului, nu?) nu e cazul sa iti mai faci probleme ulterior! Strep B creaza probleme doar la nasterile naturale...
Babyblue, imi place nespus atitudinea de amazoana...asha trebe, sa fim barbate!!!!
Mama de Anna Sophie( 6/11/2008)
ALINAOPREA spune:
Roberta nu mai fi asa de suparata, respecta indicatiile medicului si totul va fi bine.
Eu stau la pat de la 6 saptamani si stiu ca e greu dar sigur vom uita totul cand ne vom tine puiutii sanatosi in brate.
Arianna M sa dea Domnul sa nu mai ai streptococul acela si daca faci cerclaj totul va fi bine.
Pana atunci repaos total si fii increzatoare.
rammy imi pare rau pt rezultatul la analize dar sigur hematologul va avea solutii. Sa ne tii la curent.
Corry felicitari pt vestile bune si gemenasii grasunei.
Si eu am fost azi la eco si din fericire am primit vesti bune.
Colul e de 3,6 (data trecuta a fost 4,2 ) dar e inchis datorita cerclajului si medicul a zis ca e in regula.
Mi-a dat sa fac analizele de 28 de sapt ( HLG, sumar urina, urocultura, examen secretie vaginala, culturi col si hemoglobina glucozitata ) si ne vedem din nou peste 3 sapt.
Mi-a spus ca am facut bine ce am facut pana acum (stat la pat ) si daca o tin tot asa voi ajunge cu bine la termen.
Fetelor eu o sa ma rog si pt voi toate sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine la termen.
Va pup si fiti increzatoare !
Alina
26+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Laura13 spune:
sper sa inchei eu ziua asta cu vesti "deosebite"
sotul de joi seara o tine intr-o febra, astazi i-a scazut, totusi a ajuns la radiologie => suspect de TBC. de unde, Doamne iarta-ma, in 2011, nu situ. dar suspect. maine dimineata la pneumo pt teste suplimentare, sa vedem poate o fi vreo forma atipica de pneumnonie ... nu imi vine sa cred ca sper sa fie pneumonie.
dani din seara asta febra.
eu cu contractii si, efectiv, la capatul puterilor. nu plec inainte de 9 de la munca, cica de miercuri sunt in concediu, dar mai mult pe hartie, ca sa imi termin zilele de concediu inainte de intrarea in prenatal, ca oricum ma asteapta la munca.
sunt obosita, termina psihic de spaima, maine ma duc la eco ... incepe si mie sa imi fie frica de eco.
ma rog la DD sa aiba in continuare grija de noi, si de voi, sa ajungem sanatoase la termen, sa fim cu totii sanatosi.
pentru toate gravidutzele noastre.
mihaelaV nu am putere si nici nu cred ca e cazul sa iti raspund pe forum, ti-am trimis PM, sper sa intelegi. 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
wndyctygirl spune:
Ashaaaa...mai departe!
La ritmul la care scrieti voi, eu nu pot tine pasul, citesc mai mult pe diagonala ashadar imi cer scuze daca uit pe cineva...
Lisssa, ce tare esti! Nu numai ca esti in Chicago, mergi la Dr. Gav si pe copila o cheama Ana( exact ca si in cazul meu)...in plus vad ca si pe soatza o cheama Cristi si colac peste pupaza, mai esti si racita ...exact ca si ilustra mea persoana!ca sa vezi ce mica e lumea si ce jucaush e destinul asta cateodata...eu voi ateriza la dr. Gav undeva la inceputul lui mai, peste vreo 2 saptamani, sper sa n-ajung mai repede cu minunea mea care tusheste puternic de ieri!Bravo si tie si tuturor fetelor care au ajuns la biserica de Florii( a propos, la ce biserica mergi?) eu stau la 80 de km departare si nu am putut urni familionul ieri...vreau insa sa ajung de Inviere, a propos, fetele cu copii mai maricei ( 2-3-4 ani) ii luati cu voi sau ii lasati sa doarma pashnic acasa?
Fecian, spor la impachetat, am ras cu lacrimi de crocodil( hormonal) cand am citit povestea cu soatza...
Gabi, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta, in cazuri de genul asta orice as spune pare fad si necorespunzator...sper sa treci cat mai usor peste asta si sa ai incredere ca vei avea un bebe sanatos si frumos in curand!
Revin mai tarzior...
wndyctygirl spune:
Hai ca mai scrijelesc doua trei randuri si o tai...
M-am benoclat si eu la Pabal...suna interesant, dar eu una ma rezum la alaptat, mie mi-a intors uterul la "formula" initiala in doi timpi si trei mishcari...in plus, am eu ceva impotriva medicamentelor in general, fac bine pe-o parte si rau pe alta; in plus, am inteles ca se da numai la cezariene si zau ca sper din tot sufletelul ca nu va fi cazul meu!
Si pentru ca tot suntem la subiectul asta ,imi dau si io cu parerea vis-a-vis de saptamanile la care nashtem...
La 38 de saptamani nu mai rezistam...am facut sex, am dansat, am topait...orice, insa Anna nu vroia sa vina...la 39 de saptamani m-am rugat de doctoritza mea sa "se joace" putin cu mebranele si in 24 de ore Anna a catadicsit sa apara; la 39 de saptamani copilul este absolut apt sa faca cunostintza cu lumea( bineinteles, daca are greutatea corespunzatoare si daca totul este in ordine). Pentru bebeii mai mari(asha ca ai mei) este chiar indicat sa vina mai repejor pentru a evita complicatiile la nashtere, ashadar, si de data asta, voi opta pentru nashterea la 39 de saptamani, si daca nu va veni natural vom incerca inducere!
Neuronul meu hormonal va sari acum la alt subiect si va va intreba...ce-ati auzit de Broncho Vaxom? Nasha Annei e in excursie in Romania si am ordonat cu aplomb vreo doua doze din celebrul vaccin...am inteles ca este excelent in prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii ( si de urechiushe).
Va las, dragele mele, o seara placuta!
Babylicious spune:
Rammy, sunt alaturi de tine! Sper din tot sufletul ca va fi totul ok si cu voi si cu Ajax!
de la mine si
de la Happy!
Fetelor, va multumesc de aprecieri! si eu m-am topit toata cand am vazut cadoul...
Corry, felicitari de pepenasi grasunei si sanatosi!!
Ilida, bine ai revenit pe forum!
Alexandra, cum de v-ati hotarat pentru marsupiu? stiu ca cele normale nu sunt recomandate la copii mici, din cauza coloanei! Si il poti lua dupa...
Felicitari pt contractul semnat...asta da hotarare!![]()
Ana Maria, imi pare rau ca nu te simti bine si ca iti mai fac si piticii zile fripte....dar cine o sa aiba 3 copii superbi?
Anastasia e o scumpa!
Bafta multa fetelor maine la eco!!!! Babyblue, sigur va fi totul bine! 

Laura, multa sanatate sotului, piticului si tie!
Roxy, esti o gravida superba!
26+ cu 
Eliza Maria