Copiii nevaccinati si imunitatea fata de boli

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

da?la ceilalti doi nu i-au luat aceasta analiza de asta eram nedumerita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, acea analiza se face, din ce stiu eu, pentru a depista hipotiroidia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

aici la noi la gradinita este o eruptie de rubeola , a fost nu demult scarlatina...deci nu inteleg...
Al meu este vaccinat contra rubeolei, rujeolei si oreion , vaccin facut la timpul sau , nu mai stiu exact cand , si oare poate sa mai faca boala acum la gradinita daca alti copii au? Si cei care au nu au fost vaccinati? Ca daca au fost vaccinati de ce mai fac boala .
Nu mai inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

aici la noi la gradinita este o eruptie de rubeola , a fost nu demult scarlatina...deci nu inteleg...
Al meu este vaccinat contra rubeolei, rujeolei si oreion , vaccin facut la timpul sau , nu mai stiu exact cand , si oare poate sa mai faca boala acum la gradinita daca alti copii au? Si cei care au nu au fost vaccinati? Ca daca au fost vaccinati de ce mai fac boala .
Nu mai inteleg.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Doua din cele trei fete ale mele au facut si bolile pentru care au fost vaccinate. Deci, se poate. Cica ar face, totusi, forme mai usoare.
Mie nu-mi plac vaccinurile la copii, insa am ales sa le faca. Stiu ca bolile aste, la vrste inaintate, sunt grave. Uneori nu le fac in copilarie...si daca nu-s vaccinati, e mai nasol.
Asa ca...asta e.
O precizare: am un nepot in Spania; daca nu-si vaccineaza fata (care-i la scoala), plateste amenzi grase. Adica nu-l intreaba nimeni daca-i place sau nu. Prin alte tari cum o fi?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Roxy, nici un vaccin nu protejeaza 100%. Dar sunt sanse mult mai mici la un copil vaccinat sa faca boala. Copiii vaccinati fac boala intr-o forma mai usoara. Mai e si situatia ca vaccinurile nu ofera protectie pe viata, doar o perioada de cativa ani.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc mult pentru raspunsuri .Rufus aici in germanica mie la inscrierea la gradinita pe langa adeverinta de la doctor ca e sanatos sa vina la gradinita, mi-au cerut si copie dupa carnetul de vaccinari, sau daca ma duc undeva ma intreaba ce vaccinari a facut si raspunsul meu este ca conform schemei si e ok...Nu am intrebat ce se intampla daca nu era vacinat ca nu mi-am pus problema, am urmarit sa fie perfect sanatos in momentul vaccinarii ca doctorita e posibil sa nu depisteze atunci la controlul ce il face inainte de vaccin si responsabilitatea mea e sa spun daca mi se pare ceva in neregula, mai bine amanam vaccinul si nu era suparare.
Acum aici nu mai stiu exact unde, am auzit la tv, a fost inregistrat un prim deces la copil din cauza rubeolei (masern se numeste aici) si toti sunt foarte alarmati.Si in gradinita este afis mare cu atentie la boala asta, descrise semnele si sa te prezinti imediat la doctor la prima bubita...
Partea proasta este ca a aparut un caz si-n gradinita la al meu, am vazut scris la avizier acolo unde pe o lista se noteaza orice boala apare la vreun copil.Ma tot uit la al meu sa vad sa nu-i apara ceva si sa nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Doua din cele trei fete ale mele au facut si bolile pentru care au fost vaccinate.

Fetele mele nu au facut nici o boala pentru care au fost vaccinate.

Citat:
O precizare: am un nepot in Spania; daca nu-si vaccineaza fata (care-i la scoala), plateste amenzi grase. Adica nu-l intreaba nimeni daca-i place sau nu. Prin alte tari cum o fi?

In Australia nu primesti amenzi daca refuzi vaccinul dar primesti un premiu daca ai facut toate vaccinarile. Nu este o suma mare, 122 dolari la 18 luni si inca 122 dolari la 4 ani dupa ce ai completat schema de vaccinari.

Am auzit recent tot felul de discutii, se pune problema daca cei care nu isi vaccineaza copiii sa plateasca asigurari de sanatate mai mari.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

ma intreb daca la noi in Romania iti primesc copilul la gradi daca nu e vaccinat..de fapt cred ca nu

Mergi la inceput

eu credeam ca aceste boli sunt normale ,adica ca trebuie sa le faca toti copiii
am gasit un site despre vaccin dar am ramas,nu am pus link ca nu stiu daca am voie pt ca e un site"impotriva vaccin"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici o boala nu e normala si nu e de dorit sa fie facuta....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput