Incepand de azi -10 kg (cap 7)
Raspunsuri - Pagina 9
Georgia2 spune:
anamariame
- felicitari! Nu te ingrijora ca iti e lene sa faci sport. Energia fizica si puterea de concentrare e data de carbohidrati ori o dieta bazata apropae 100% pe proteine are darul de a te lasa fara vlaga. De asta (cred eu )dietele proteice celebre gen atkins (si acum dukan) spun ca nu trebuie sa faci sport neaparat. Treaba e ca ei stiu ca nu ai energia necesara si oricum o sa vezi rezultate rapide pe cintar (daca nu te constipi) datorate pierderii de apa (carbohidratii sunt deasemenea "vinovasti' de pastrarea apei in organism deci zero carbohidrati = zero energie si mai putina apa retinuta in corp.
hai ca la teorie sunt buna. Cu practica stau mai prost. Nici azi nu am reusit sa vad dvd-ul cu Zumba. Aseara am gatit varza calita cu putin ulei si ciuperci si conopida fiarta ca sa am legume pentru azi la serviciu. Am facut si un pui la cuptor asa ca nu am scuze sa calc strimb pina in weekend.
anamariame spune:
Georgia, mi-ai facut o pofta de varza calita cum nici nu iti inchipui. Ceea ce nu e rau, pentru ca doar maine mai am proteine si in weekend imi pot face
en_kvinna spune:
Anamariame din tot ce am citit despre dieta Dukan am inteles ca da rezultate foarte bune si fara sport. E tocmai gandita in asa fel. Numai ca trebuie rabdare. Nu stiu cate zile de atac ai tu, dar odata ce iti incepi perioada de croaziera ai dreptul sa mananci fibre(legume) si atunci cred ca o sa scapi si de constipatie. Si asa cum a zis Georgia2 lipsa de carbohidrati te vlaguiesti plus si psihic iti da senzatie de apatie, poate de asta te simti descurajata. Cu fiecare zi ce te tii de dieta e un pas inainte. Capul sus si fruntea inainte.
anamariame spune:
Astazi sunt mai optimista. Cantarul mi-a aratat 59.5!! Nu ma simt deloc vlaguita, si vad ca nici probleme de constipatie nu mai am. Insa sunt satula de atatea proteine...Abia astept ziua de maine. Daca trec cu bine peste ziua de azi, am tinut 5 zile de atac.
anamariame spune:
Cu tot cu ziua de astazi, o sa am 5 zile de atac.Mentionez ca am dat-o in bara, mancand urda cu 25% grasime, care e interzisa in faza de atac.Am slabit pana acum de al 62.2 kg la 59.5.Sper maine sa imi arate si mai putin cantarul!Tocmai am luat pranzul: 250 gr sunca de pui cu 1 iaurt 0.1% grasime.
ellinia spune:
Ana, da de ce ai tinut asa mult faza de atac? Nu erau suficiente trei zile la greutatea ta?
Eu plutesc intr-un soi de delasare/disperare, ca, indiferent ce as face nu mai dau nici un gram jos. Eu, nici cu Dukan nu am slabit asa cum trebuia.
Sunt in faza in care mi s-a acrit de atatea diete si in care sper sa gasesc vreo dieta minune de genul"dieta cu lamai-1 kg pe zi" sau altele de genul asta. Cand mai primesc mailuri cu "garantat 5 kg intr-o luna" nici nu stiu daca sa rad sau sa plang.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
anamariame spune:
Pai Dukan recomanda 4 zile, am zis ca una in plus nu are cum sa strice...plus ca dup-aia vreau sa tin 5 zile PP cu 5 zile PL
Georgia2 spune:
se pare ca toata lumea se tine de un program sau altul mai putin eu care tot calc strimb (nu mai zic cu ce ca iar ii fac pofta lui anamariame
)
Eu o sa dispar peste weekend dar revin cu fortze proaspete luni.
Georgia2 spune:
ellinia
- nici eu nu stiu daca sa rid sau sa pling cind primesc tot felul de emailuri despre slabit. Am mai si citit un articol despre Mihaela Radulescu, cum a zis ea "GATA - de azi incep sa slabesc si de atunci s-a tinut de programul de slabit fara abatere. Asa ma apuca niste nervi...Mai bine ma linistesc ca mie nervii imi declanseaza pofta de bere.