Incepand de azi -10 kg (cap 7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu mi-am propus sa mai dau jos 3 kg si apoi sa reiau masajul. Pe mine masajul nu m-a ajutat deloc sa slabesc, eventual sa elimin mai usor apa din tesuturi si sa imi arate pielea un pic mai ferma. Celulita sa traiasca, din punctul sotului meu de vedere, este singura problema pe care ar trebui sa o rezolv.Adevarul e ca la 58 kg ma simteam si eu mult mai bine decat acum la 61, dar grozav abia pe la 55 m-as simti!

Mergi la inceput

Ellinia, am ajuns sa cred si eu acelasi lucru. Eu dupa Dukan (asa putin cat am tinut), am pus lejer la loc, de parca as fi tinut dieta cu supa de varza. Am slabit 2 kg de fiecare data, in prima saptamana, dar chiar asa, in 2 zile de weekend (nu am exagerat, dar am mancat interzisuri: paine), sa pun totul la loc, e prea de tot. Si ca pe o dieta slab calorica daca o iau, tot nu trebuia sa pun tot la loc. Ca pana la urma, a fost o dieta scazuta in calorii.

Mergi la inceput

Am intrat sa va spun ca tocmai am descarcat niste poze de pe aparat, facute ieri. M-am ingrozit de cat de grasa sunt in ele...colacei straturi la burta, brate ft groase, falcute sunt deprimata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Stii ca pozele sunt inselatoare, ca ne arata mai grase decat suntem in realitate. Nu cred ca e draq' asa negru ca esti mai slaba ca mine Deci vezi ce optimista sunt eu!
Trecem repede la actiune, supe creme, iaurturi cat incape, carne foarte slaba, etc. Uite, eu azi imi fac niste supa crema si compot de mere Am sa mixez si compotul si imi iau si la serviciu. Am sa incerc sa mananc cat mai putin dar totusi fara sa-mi fie foame, prea tare. Si asa e gata cu vara, nu mai mancam inghetata, nu mai bem bere, etc.
Daca avem un pic de vointa se poate! Lasa deprimarea deoparte! Sau vrei sa-ti arat o poza cu mine !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Ellinia, m-ai facut sa zambesc.Eu nu stiu daca am mancat mai mult de o inghetata vara asta. Iar dupa dulciuri nu ma omor. Bere nici atat.Deh, ce sa fac, ma intorc la gratar de pui si iaurt 0%.Musai sa scad odata sub 60 kg, ca e deprimanta rau cifra asta in fata.Iti multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cu placere! Uite, eu am vara ca un fel de ritual cu baiatul meu, mergem intr-un loc anume si mancam inghetata. Intotdeauna imi aduc aminte cu drag de momentele astea, le pretuiesc. La fel si mama mea, cand vine la mine, ii place sa mergem la o cofetarie unde se simte foarte bine, are si loc de joaca pentru copii, Stefan se simte foarte bine acolo si el. Iarasi, sunt momente care au loc eu, stiu, de cateva ori pe an, dar n-as renunta pentru nimic in lume la ele. Ca o paranteza - am descoperit acolo si prajituri dietetice, fara zahar si destul de slab calorice. Nu sunt la fel de bune dar sunt o alternativa.
Asa ca si silueta e importanta, tine de respectul fiecaruia fata de propria persoana dar parca sunt si alte lucruri de care ne aducem aminte cu drag.
Am uitat sa le mentionez pe fetele de pe dc cu care ma mai intalnesc din cand in cand. Toate sunt mamici, cu serviciu, cu casa de intretinut, copii de dus la scoli/gradinite/diverse activitati, dar tot ne intalnim din cand in cand si stam la o terasa si bem o bere, mai stam de vorba, etc.
In timp, toate astea se aduna dar depinde doar de noi sa gasim un echilibru. Asa ca vreo 5 kile in plus nu sunt chiar o tragedie, cel putin pentru mine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Fetelor am revenit. Vad ca ati combatut serios in weekend. Nu am mare lucru sa raportez - deocamdata stationez.

Eu cred ca dietele astea gen Dukan, etc., merg la persoane care sunt foarte ambitioase (anamariame) si care reactioneaza imediat la lipsa de carbohidrati (cintaresc cu 2-3 kg mai putin dupa primele citeva zile si prin urmare nu se descurajeaza). Nu a fost cazul meu care din contra mi-a aratat cintarul chiar mai mult un pic in perioada cind am tinut Dukan (banuiesc ca din cauza constipatiei).

Prin urmare - nu are rost sa ne descurajam cind calcam strimb pentru ca de cele mai multe ori ne auto-conditionam sa calcam strimb.. Cred ca cel mai important e sa-i dam inainte si sa incercam sa mincam sanatos si sa facem miscare. Pasi mici si siguri. :) Nu o sa fie o perioada in care nu iesim la retaurant, in care nu e vreo nunta sau vreu chef asa ca eu incerc sa gasesc un echilibru intre 'evenimentele mondene' cu mincare buna si viatza de zi cu zi. Este foarte firesc sa dam iama in mincare si tot felul de pofte dupe 4-5 zile de restrictii draconice. Si e foarte firesc ca organismul care a pierdut apa din cauza lipesei de carbohidrati sa pastreze toata apa care se retine dupa ce am mincat in sfirsit o felie de paine. Nu stiu daca 'makes sense' dar eu am hotarit ca in afara de mincat mai putin (am o farfurie mica de aperitiv pe care o folosesc in loc de farfuriile mari) si mai sanatos (legume la aburi, fructe cu moderatie, o felie de paine de secare ici si colo, pui, peste, supe) nu am ce sa fac.

Am incercat si Zumba in weekend. Mai mult am ris decit am exersat ca eu nu prea sunt coordonata la dans si Zumba asta e un fel de aerobic bazat pe dansuri latine gen salsa, mambo, etc.

Mergi la inceput

Ooo, Georgia, esti o draguta ca ma dai pe mine drept exemplu de ambitie. Pai daca eram ambitioasa, nu calcam stramb in weekend, si in cel mai rau caz stagnam, nu puneam totul la loc. In fine, dupa ce m-am vazut cat sunt de pufita azi in poze, m-am hotarat (pentru a cata oara???) sa fiu cuminte. Astazi voi avea o cina ultra light, probabil 2 cani de lapte de capra, ca atata am in frigider.

Mergi la inceput

am uitat sa zic - ellinia sunt perfect de acord cu tine. Daca vrei sa slabesti e musai sa rabzi de foame. Spun asta pentru ca daca reduci caloriile cu care esti obisnuita si nu mai raspunzi la toate poftele = rabzi de foame (sau de pofta). Nu ai cum altfel. Din cauza asta zic ca mai bine maninci mai putin dar de toate si macar asa rabzi numai de foame nu si de pofta.

Mergi la inceput

anamariame - nu e chiar asa. De ambitioasa esti ambitioasa ca altfel nu rezistai 5 zile de tortura si te lasai din a doua zi cum am facut eu. Problema e (cred eu) ca organismul tau nu a reactionat cum ti-ai fi dorit sau cum ai auzit de la alte fete care au slabit 3-4 kg dupa faza 1 de Dukan. Daca cintarul arata 4 kg mai putin dupa astea cinci zile nu te-ai mai fi descurajat asa de tare si poate ca nu calcai strimb.

Eu am tinut faza de inductie de la Atkins acum vreo citiva ani si vreau sa spun ca mi-a fost mult mai usor cind am vazut dupa mai putin de o saptamina ca aveam -3kg. Chiar daca m-am mai abatut de la program, m-am abatut putin si de fiecare data mi-a fost usor sa revin ca rezultatele m-au incurajat.Din pacate cind am incercat Dukan nu am mai avut aceleasi rezultate si la prima abatere de la dieta m-am si oprit.

Mergi la inceput