Recomandari pensiuni Sinaia si Bran

Recomandari pensiuni Sinaia si Bran | Autor: bb_alinus

Link direct la acest mesaj

Vrem vara asta sa vizitam Castelul Peles si Castelul Bran si cautam cazari in pensiuni curate si cochete, cu atractii pt copii daca se poate. Daca aveti sugestii le astept cu interes.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pt Bran, clar Vila Bran, nu cred ca exista in zona vreo alta locatie cu atatea posibilitati de distractie pt copii, mancarea e buna, eu doar acolo merg cand ajung in zona. Pt Sinaia nu stiu pensiuni, eu merg la Hotel Rowa Dany, e fffff frumos.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Madau merci de idei, citisem si eu despre Vila Bran, cred ca o sa rezerv acolo. In Sinaia o sa mai vad, poate gasesc vreo pensiune autentica daca nu, o sa merg la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Pentru Sinaia iti recomand pensiunea Maria, foarte aproape de parc.

uite si un link: http://www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/pensiunea_maria-c1948.html

Mergi la inceput