Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Buna seara si de la mine.
Roxx ma bucur ca "ai scapat cu bine". Hai ca ai scapat!

Tunde - of ce-ai mai patit si tu... m-a inspaimantat de ce-am citit. Sa dea DD sa se faca Soniuta bine cat mai repede si Mario sa scape de urata de tuse.

Lori sa va fie de bine crestinarea buburuzei! Abia te-asteptam cu pozicile... ca painea calda!

sigur trebuia sa mai adaug cate ceva, dar acum sunt putin stresata. habar n-am daca e cazul - pe de o parte imi zic sigura ca poate ca ma ingrijorez aiurea, pe de alta ma gandesc... si daca e vreo problema?
L-am cantarit pe Patrick si a luat in greutate in ultimele 5 zile - 20 grame, iar in ultimele 2 saptamani= 100 grame.
In rest el papa la fel ca pana acum nu mi se pare nici o diferenta, uda scutece, face 1 sau 2 caca pe zi, rade, plange, gangureste... n-as putea spune ca are vreo problema.
Pareri?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, asta am facut azi, am "executat" alunita aia pacatoasa. Din fericire n-am treaba cu dentistul.

_

aaaa...inseamna ca m-am incurcat
Vorbeam acu intr-o zi si despre dentist.Cum trebuie sa te mulgi inainte de LIDOCAINA.De acolo mi-a ramas in mintiuca
Ma bucur ca ai scapat de ea..

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka la varsta lui e normal..ar trebui sa ia 500 gr pe luna..dar!si la noi s-a intamplat ca sa luam 700 gr in 2 saptamani si 300 gr in urmatoarele 2deci nu poti impartii la zile exact...poate isi recupereaza in saptamana care urmeaza.Daca e echilibrat si are atatea scutece folosite pe zi, e ok

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Tunde !
Mi s-a mai bagat si ideea in cap ca ar trebui poate sa suplimentez cu LP sau chiar sa incep diversificarea. Chiar nu as vrea nici una nici alta.
Nu sunt sigura ca o sa pot vedea daca e ok ca urmeaza sa facem un drum la Breaza de cateva zile si data trecuta cand am mers, mi-a cam stagnat cu greutatea in zilele alea (inainte luase bine, dupa a fost ok) - doar ca schimbarile, aglomeratia...

Imi mai amintesc ca se mai plangea o mamica acum catva timp de asta si a zis cineva ca poate a crescut in inaltime si de-aia nu a crescut in greutate in perioada respectiva. Zic si eu...

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Tunde pupici si Doamne ajuta sa fie cat mai repede bine!!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele?
Noi iar am fost pe drumuri azi, dar de data asta am comandat verighetele in sfarsit.
tunde Doamne ce ai mai patit si tu cu fifica ! Doamne ajuta sa se faca bine repede si sa pape bine ca sa scapi de stres. si Mario sa se face bine...va [pp] pe toti
roxx bine ca ai rezolvat cu alunita. cand ai rezultatul ?
lorich abia astept sa vad poze
La multe lunite buburuzelor Alexandru Stefan,Matei Nectarie,Maria Clara,Marie Lorelei si Antonia Luiza

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, peste 3 sapt...mai am un morcovior mic pana atunci!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

IRINUKA - stai linistita mami, nu cresc precum roboteii, cu acelasi ritm mereu. In plus, cand cresc li se mai incetineste ritmul de crestere. Iar daca iau in lungime, iau mai putin in greutate, am mai scris eu. Dupa parerea mea, daca face pipi / kk normal, e vioi si fericit, nu pare sa rabde de foame, nu urla continuu, inseamna ca pur si simplu si-a mai incetinit ritmul sau s-a lungit. Sa stii ca tare mult te admir pe tine, ai o mare stapanire de sine si o relaxare cum rar am vazut la fetele care sunt pentru prima data mamici.

RROX- bine ca ai scapat!

LORICH - Demo-cineol se cheama si ale mele. Nu stiu daca sunt chiar cu eucalipt, ca cele din Belgia.

Uf, iar am umblat azi toata ziua dupa rochie, am chinuit copilul prin autobuze, l-am alaptat in picioare la bude sau in cabine de proba, vai de capul lui. AM fost si la restaurant, de una singura, am un copil de nota 10. Tin minte ca la Patrick am indraznit cand avea el 4 luni sa mergeam prima data la un restaurant, si cu sotul eram atunci si ne-am plimbam amandoi in jurul restaurantului, cand unul 10 minute cand altul, cu copil care urla continuu, continuu. Cu asta micu, nici nu simt ca am copil. Daca n-ar voma, ar fi super. Pana la urma cred ca nu-mi mai iau nici o rochie, am una deja frumusica, imi vine bine, e ca un sac, insa nu mai am rabdare sa mai caut.

Mergi la inceput

Neata mamicute!
Dau cafeluta buna astazi cu sau fara lapte! Era sa pun semnul asta : (ia o bere) - arata mai bine, pacat ca nu-mi place berea.

Mergi la inceput

Bineinteles ca tot cu gandul la acelasi lucru am fost toata noaptea si acum la fel. De ce a luat asa putin puiul meu in greutate?

Doloress multumesc mult de raspuns - asa stii tu linisteti lumea cand e pusa pe jar... O dulce ca intotdeauna.

Intr-adevar sunt destul de calma cel putin de cand am fost graviduta... acum putin mai mult... la suprafata cel putin - ca in interior ma macin si ma gandesc si ma stresez de numai eu stiu.

Pupici la toata lumea!

P.S. Nah ca am uitat sa bag si-un mic dejun "a la Irina" cam asa: cereale cu lapte/ iaurt, croissante, briose, omleta, ceai cu covrigi, fructe... toate proaspete, calde - va asteapta

Mergi la inceput