Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

A vestuta...E primita de la nasa de ziua ei. Cred ca a luat-o de la miniblu.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Va urez un Paste Fericit, nu cred ca reusesc sa mai intru.

PS:Anca, te invidiez de mor, nu ma lasi pe mine sa-ti decorez apartamentul?..e una din pasiunile mele.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele. Eu la munca...
Ralu astept idei...
Eu nu pot face cam ce as vrea din lipsa de materie prima in buzunar...
Mai e cineva prin zona?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Slaba activitate azi pe aici, dar probabil sunteti la bucatarit
Daca nu mai apuc sa intru va doresc din suflet un PASTE FERICIT plin de lumina , caldura si dragoste, multa sanatate si noroc

Mergi la inceput

V-am spus ca am o falca unflata cu totul? Cred ca de la o masea, desi teoretic nu ar fi motive, asta ca si cadou de Paste

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!
Buna ziua fetele.
A inceput din nou munca
Noi am stat 2 zile in vizita, pe afrara de dimineata pana seara, cu masa pusa in curte spre fericirea copiilor, dar azi dimineata ghiciti cine s-a trezit urland ca o doare gatul?
Voi ce faceti? Cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

adevarat a inviat! eu am avut muuuuulte libere. joi am plecat de la 12 de la serv, vineri ne-a obligat sa luam o zi de CO, ieri liber, iar astazi la munca!
mai nasol ca s-a oprelungit pt pitici vacanta cu o zi. nu stiu daca ma mai pot invoi astazi de la serv sa ma duc la ei mai devreme. toata saptamana trecuta m-am invoit si am plecat de la 13. sper ca rebeca sa o culce tati la pranz si sa o gasesc culcata cand ajung eu ca altfel mi-e mila de socra-meu ce urlete o sa indure saracul de el pana ajung eu acasa!
noi am facut pastele si la tara la bunicii mei si acasa la noi. cu familia. sunt destul de obosita de la atata curatenie si pregatiri. poate imi gasesc ragaz sa ma odihnesc si eu zilele urmatoare.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca sa inteleg ca amandoua sunteti "lovite"? tu de la o masea si erica de la rosu' in gat?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mai Mirela nu stiu ce sa-ti zic: pe mine ma lasa maseaua da mai iau zi azi-maine antibiotic, asa ca nu am putut si ei nici macar un pahar de vin, iar Erica sa o vad dupa amiaza ca n-am putut sa-mi dau bine seama cum e . O durea cert gatu' si soacra zice ca stranuta, da sper sa treaca
Ma da multe libere ai avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Adevarat A invinat!
Anca baga repede oscilococcinum...3 zile 2 tuburi pe zi.La noi merge dac ii iau de la primele stranuturi.
Sanatate multa.
Noi am fost plecati de vineri pana ieri.Copii debarcati la socrii aseara.Il luam azi pe Codrin.Sper ca maine incepe activitatea la gradi.
Am o lene....

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput