Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya mama sta in blocul cu Costas-ul da nu am intrat acolo. Piastrelle nu mai e au facut restaurant. Eu m-am uitat doar pe site la brico si am vazut cate ceva interesant, Vreau ceva de maxim 50 lei/mp.
Baia Mirelei imi place lka nebunie. Mie nu-mi place verdele , da incep sa inclin pt baie pt fistic+alb, crem ce-o merge cand vad. Acu nu stiu pana unde sa ma limitez cu faianta.
Usi cam la 300-400 lei si bunicele or fi pe undeva? Arata bine cele wenge parca. Am intrat aseara pe exercitiu in vreo 2 magazine, da n-am vazut nimic interesant.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mirela mi se pare mai practic cum aveti voi. Eu nu stiu magazinul ala da il caut. M-am uitat ieri dupa-amiaza de rochite prin centru, micute erau foarte multe si frumoase, dar mai mari nimic.
La ikea nu am fost niciodata, m-am uitat de multe ori lung peste cataloage, da parca imi este peste mana la proba practica.
Ai luat bine ca pret faianta aia. Trebuie sa ma apuc si eu sa umblu.... Am doar 3500 acu da am promisiuni de imprumuturi, asa ca
Maya voi ce ati mai facut cu terenul?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Bai nu pusesem listuta noastra si voi nu ati zis nimic
Acum s-a rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si eu fan Ikea...
Noi de acolo avem mobila din sufragerie..de fapt masuta, suportul tv, politele si biroul.Cam aiurea e ca toate-s nuc mai putin biroul care e negru-maro.Si avem multe prostioare de la ei...borcanele, lenjerii de pat, jucarioare...Vorrba ta..as sta in Ikea cu zilele...
Usi de interior noi avem dinastea de gasesti peste tot...sunt pana in 300 lei.Am vazut ieri pe langa John.Eu sunt f multumita de ele.Avem si la bai..si in baia mica chiar curge apa pe pereti cand fac eu dus, si usa e ok.Are aproape 4 ani de cand e pusa.Nu s-a cojit.
Am tot intrat si eu in magazinul ala de 13 lei de peste drum de cinema.Nu prea ma incanta.Dar o sa ma duc lunea daca vinerea baga marfa...sau vineri pe la 14 cand scap de la job.
In Mioveni este un magazin tot asa cu lucruri ieftine, nu stiu cum ii spune....dar sigur e si in Pitesti.Si mai au chestii faine la Amica mia.Eu nu am fost demult, si acum nici nu am cu ce..poate dupa paste ma vantur si pentru mine prin magazine.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bine, acum depinde si de gusturi insa mie astea de la 13 lei mi se par identice cu cele pe care le gasesti la "amica mia". plus ca sunt mai accesibile la pret decat cele la "amica mia" tinand cont ca tot chinezisme sunt toate!
asa haine de calitate v-am zis de unde am luat luat eu: miniprix si kiabi.
au avut niste oferte suuuuuper la kiabi in ianuarie. blugi de copii intre 55-60lei si oferta cumperi 3 platesti 1. deci cu maxim 60lei cumperi 3 perechi de blugi de suuuper calitate (platesti perechea mai scumpa, adik daca unii sunt 55lei, altii 58 lei si altii 60 lei ii platesti la casa pe cei de 60lei, iar celelalte perechi sunt gratis). rebecai i-am luat niste fustite de blugi care mai de care mai frumoasa intre 32-44lei. tricouri cu maneca lunga pt copii intre 26-33lei etc.
mie atea mi se par super oferta!!! mi se par chilipiruri fara de cat de bine arata si ce calitate au. tin minte ca am luat atunci haine in jur de 450lei (21 de produse in total) cu un discount de 600lei.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca este cam greu sa te decizi ce sa cumperi daca nu ai masina cu care sa "alergi" de colo-colo pe la toate magazinele. in primul rand trebuiesc vizitate toate hipermarketurile ca sa vezi ofertele, apoi magazilele mai mici de cartier. degeaba te tot uiti pe site-uri pt ca marfa din raft poate sa fie diferita. poti gasi ceva mult mai frumos si cam la fel la pret fata de prod la care ii fac ei reclama in pliantul respectiv. plus ca in pliant s-ar putea sa iti placa si in realitate sa nu iti placa.
eu asa am facut si cand am luat gresie/faianta, si pt parchet si pt wc-uri, bideuri, lavoare. aveam un carnetel special in care notam tot ce vedeam interesant, pretul si magazinul, pt ca la un moment dat le uiti si toate ti se par la fel, nici nu mai retii ce ai vazut si unde anume.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

O sa alerg cu Vera cu msina, da magazinele de cartier nu-s deschise dupam 19. Cat despre cum arata ai dreptate, trebuie vazute da nu stiam nici macar in ce nuante vreau. Bine nici acum nu stiu
Si cum la mine nu se pune problema de concediu....ca sunt 5 zile mari si late pe an

Mergi la inceput

astept sa vad daca lucram maine..ce super ar fi sa nu lucram..super super.am plca si noi mai devreme.
Si daca nu lucram maine si pot face bagajele diminRosu cu miere...lucrez la el de saptamani..si parca bat pasul pe loc.
E my hobby sa mesteresc bijuterii din margele de nisip si cristale swarovski!

Mirela..mie mi se par mai multe lucrusoare la amica mia decat aici langa cinema..SI eu le-am luat copiilor de aici..numai ca mereu cand ma duc nu mai au marimi ce am nevoie.Multumesc pentru pontul cu bagat marfa vinerea!

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Ankule vazut fetita frumoasa si cu bucle...scumpica foc!Sa creasca mare frumoasa si cuminte!
E superb plovarasul ala alb...de unde l-ai luat?Vreau si eu pentru Di.

Mergi la inceput

Sorana pozele sunt vechi, ultimele sunt puse acum un an. Nu stiu de ce plovaras vorbesti da bg si eu un ochi in poze.
Multam de aprecieri si de urari.

Mergi la inceput