Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetele vremea asta ma deprima...in week-end a fost crunt ca nu am putut sta pe afara, iar in casa am avut copchil cu care nu am putut sa ma inteleg.
Mirela da si la mine o bucata de pizza ca mi-e foame si pofta.
Sorana bine ca ai unde sa trimiti copiii. Mi-ar fi super macar 2 zile de relas.
Hai ca eu am o stare ca vremea.
A...noi avem o garsoniera, am cumporat un apartament si pe ala il renovam. Da tre' sa ma grabesc ca sa ma mut, sa vand garso si sa dau banii inapoi. Raman doar cu vreo 10000 datorie

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

sorana nu am fost la un cabinet specializat pt copii, ci la unul de adulti. am fost la un prieten de familie, este medic stomatolog si are cabinetul lui propriu. ne-a lucrat caria rebecai din prietenie. el, de fel, nu lucreaza la copii, dar pt ca ne stim de atata timp nu ne-a putut refuza.
cred ca e bine si fara copii, nu? din cand in cand o saptamana sau doua de relaxare se merita! sa ne reamintim cum era cand eram tineri casatoriti fara plansete si urlete, fara sa iti faci programul dupa ce satisfaci nevoile si cerintele celorlalti membri ai familiei.
bafta la modelat! poate ai spor si imaginatie saptamana aceasta.
imi pare rau pt faza cu antrenamentul lui codrin. am citit pe fb mesajele tale. chiar imi pare rau ca antrenorul este atat de strict si de sever ca va trebuie sa renuntati la el sau la karate. poate totusi gasiti alt antrenor mai maleabil si mai intelegetor. totusi sunt si ei copii, nu sunt neaparat sportivi de performanta!!! in primul rand ar trebui sa vii acolo din placere, ca si mod de relaxare, nu din obligatie morala sau mai stiu eu ce. uite asa se descurajeaza si copiii si parintii in privinta sportului. pacat ca sunt oameni care nu stiu sa isi atarga cat mai multi "clienti" de partea lor si ii descurajeaza si indeparteaza atat de usor si iremediabil, mai ales ca el avea si potential in domeniu. pacat, mare pacat!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

anca si te incurajez ca ai facut alegerea potrivita. usor usor te scapi si de datorie, o sa vezi! in 3-4 ani de zile esti ca si scapata. oricum si erica este maricica si in curand avea nevoie de camera ei proprie. pus ca acum te poti odihni cand vrei, nu trebuie sa stea erica in capul tau minut de minut. te poti retrage in camera ta pt 20-30min si erica sa se joace sau sa se uite la desene in camera ei in acest timp.
si noi anul trecut canmd am facut mansarda tot cu bani imprumutati am rezolvat treaba. am imprumutat 200mil (imi planificasem ca intr-un an si cateva luni sa ii dam) si pana la urma in doar jumate' de an ne-am scapat de tot. bine, am vandut masina mea, a fost o alegere destul de grea, dar pt binele familiei nu a mai contat ca nu mai aveam masina. intre timp am castigat un proces cu muraturile si mi-am luat masina mai buna ca cea pe care o vandusem
Dumnezeu le aseaza ca sa iasa! ai incredere in EL!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

apropo de mancare, sambata dupa ce ne-am intors de la buc, dupa-masa i-am lasat pe piticoti la mama mea si noi ne-am dus sa ne cinstim in mall. de pofta nu am rezistat pana nu am luat niste crispy de la KFC. cine credeti ca zacea duminica dimin in pat cu homoroizii cat casa?! am zis ca in viata mea nu mai mananc asa ceva, indiferent cata pofta mi-ar fi de ele!!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mirela eu nu asa putea trai fara mancare picanta, dar la KFC sunt bine.
Las ca trece.
Cat despre bani...sper sa ne descurcam. Baniii de procese au intrat la achizituonarea apartamentului. Nasol e ca acum imi trebuie inca cel putin 10000 de lei si nu am de unde sa-i iau ca as gletui si peretii, nu doar lavabila...+ mobila pt camera Ericai si bucatarie cel putin acum. In sufragerie duc ce am avut la garsoniera, corpuri de iluminat si perdele cred ca la vara si baia de serviciu la fel. Om vedea...
Mai ia sa va intreb: voi va vertati cu consortii din cauza copchiilor? Ca noi da si nu mi se pare normal, da al meu mi se pare ca exagereaza cateodata

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si noi ne mai zdranganim din cauza copiilor...alin e mai dur cateodata...dar macar pe el il asculta...eu vorbesc la pereti.
De faza cu antrenamentul lui Codrin aseara ma apucase asa o parere de rau cand am intrat la el in camera si i-am vazut diplomele si cupa. E aiurea ca nu ne-a inteles.Pentru noi e foarte greu ca plecam de acasa dimineatza la 7 jum, la 4 jum il iau pe el de la gradi si stam gura casca pana la 19 cand are el antrenament.Ajungem acasa la 21 jum seara.E obositor pentru noi d-apai pentru un strumf de 6 ani care cine stie cat o maca la gradi sau cat doarme, indiferent ce spune el nu ma pot baza.Cateodata casca tot antrenamentul.Odata am ajuns la urgente din cauza oboselii.Dar vazand ca lui ii place am continuat.Acum daca antrenorul nu intelege si-l da deoparte asta e..nu ma pot duce undeva fara sa fiu primita.
Am zis ca vedem in toamna ceva aeromodelism sau karting la palat..poate reusim.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

anca cred ca orice cuplu se mai ciondaneste din mici chestii...
noi nu ne prea certam deloc. din cauza copiilor nici atat! sotul meu este ff rabdator si ingaduitor, si cu mine si cu copiii. ma lasa sa-mi fac numarul ori de cate ori este necesar. cateodata mai imi reproseaza "eu asa iti fac tie, eu asa iti zic tie..." si imi pare rau pt ca stiu ca are dreptate in tot si numai eu gresesc. chiar am maaaaaaare noroc cu el in privinta asta ca este f rabdator si intelegator. eu sunt mai accelerata, mai precipitata si ma infurii repede, imi ies repede din pepeni.
inainte nu eram deloc asa, eram exact ca el, si cred ca as fi ramas asa daca as fi mai fi facut si cel de-al doilea copil. aparitia celui de-al doilea copil pe mine m-a schimbat total. uneori nici eu nu ma recunosc si nu imi place de mine, insa nu mai am ce face!!!
am devenit mult prea protectoare, sunt prea cu ochii pe ei toti, incerc sa ii controlez nonstop, sa faca ca mine musai ca altfel este jale, nu le dau libertatea de a gresi, de a face mici prostii, de a fi copii, de a alerga, de a strica, de a face mizerie si orice altceva fac copii. adik ei fac toate aceste prostii dar sunt imediat mustruluiti, atentonati sau pedepsiti de mine. eu sunt BAU BAU-ul casei!!! automat copii il respecta si il asculta mai mult pe el, pt ca el este parintele cel bun, decat pe mine care urlu si tip la ei ca o descreierata, si tot de capul lor fac.
nu stiu, nu am fost in stare sa gasesc solutia pt treburile astea. de ex daca ai mei nu mananca de cele mai multe ori eu ma enervez si incerc sa ii constrang sa manance (f rar cedez fara sa ma enervez, sa zic "faceti cum vreti, e alegerea voastra"), el in schimb zice "nu mananca, nu mananca ce mare branza! nu or sa moara de foame pana la urma"! insa eu nu pot sa fac compromisul sa le dau voie sa manance biscuiti sau paine goala sau cereale uscate in loc de mancare gatita. pana la urma eu ma enervez, tip si fac ca toate alea', iar ei tot nu mananca mancarea mea si tot cereale, paine, biscuiti ajung sa manance. in final eu sunt plina de nervi pe ei si nu mai am chef de nimeni si de nimic, ei pe mine la fel de enrvosi si mereu imi zic "mami reaua", si iubitori cu taica-sau!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

sorana pai copilul tau este f tracasat de atatea drumuri si ore pierdute pe drum si orele libere intre gradinita si antrenament (3 ore este destul de mult). ma mir cum de reuseste sa faca performanta asta totusi! mie mi se pare un program extrem de dificil si pt un copil mai amre, comparabil cu un adult mai degraba. pt un copil de gradi mi se pare ceva supraomenesc. mai ales ca un asemenea sport iti solicita si muschii si mintea, agilitatea si abilitatea de a contraataca, reflexul de autoaparare etc.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Mirela deci inteleg ca tu esti in ;locul lui G al meu, da la noi nici eu nu am rabdare prea multa, asa ca dc deja zice ceva de 3 ori iau foc
Sorana ce s-a intampalt? Am inteles cate ceva din ce zice Mirela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

anka..nu ne mai rimste la karate ca am lipsit..si ca mai lipsim 2 saptamani ca sunt la bunici..deci cred ca asta a fost finalul.
Vorbiti de nervi si rabdare..la minenervi cat carul rabdare ioc. Daca tre sa-i repet lui Codrin de 3-4 ori un lucru deja incep sa tip!Alin nu tipa...

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput