Mamici si copii din Arges

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sorana imi pare tare rau. La karate in alta parte dupa ce vine de la tara nu se poate? La Palatu;l Copiilor de la ce varsta primesc? Ma gandeam si eu pe la ceva acolo de la toamna sambata, ca in rest programul parca e pana ;la 17.
Problema e ca la noi tipam amandoi, asa ca sper sa vina vremea frumoasa

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor ca sa va incurajez sa stii ca asta cu tipatul este doar acum o perioada. cand vor intra la scoala nu vor mai exista atatea serii de tipete! eu am vazut la o veriosara de-a mea care si ea are tot 2 copii cu diferenta mica de varsta intre ei, la fel ca mine, si ea ajunsase la fel sa tipe si sa urle nonstop. la ea in casa numai urlete erau: ea tipa la copii, copiii la ea, barbata-so la ea ca nu e in stare sa ii calmeze pe copii si sa ii faca sa fie ascultatori, receptivi si cooperanti in ceea ce trebuiau sa faca si ea la baerbata-so ca nu se implica si lasa totul numai in seama ei. el cand se implica aplica direct corectii si pedepse, iar ea din prostilor, idiotilor, tampitilor nu ii scotea pe copii. acum baiatul termina clasa a doua, iar fata are 6 ani si nu mai exista momente din astea de urlete si tipete fara rost. ii mai cearta, pt ca mai fac si ei prostii si nu sunt ascultatori, dar nu mai este nici pe departe cum era acum 2-3 ani. au invatat si copiii sa se respecte unul pe celalalt si sa isi respecte jocurile si jucariile, spatiul de joaca si intimitatea, nu se mai cearta pe motive puerile si daca se intampla asta uneori pana la urma cel mare cedeaza. dar asta tine de maturitatea copilului. nu se poate produce la 4-5 ani si nici nu e bine sa se intample asa.
concluzia este ca va trebui sa mai suportam un pic perioada asta de nervi si urlete, care pana la urma tine de copilaria si fericirea copiilor nostri. vor avea o viata intreaga in care sa se supuna regulilor de conduita si constrangerilor emotionale si materiale! haide sa ii mai lasam un pic sa copilareasca si sa faca ce vor ei daca este in limita bunului simt si a sigurantei lor si a celorlalti. atata timp cat nu inunda, nu dau foc la casa, nu strica mobila, capapeaua, covorul ect chestii importante, ce conteaza ca stau numai cu ochii in tv la desene, ca se murdaresc ca purceii pe hainele bune, ca nu mananca decat ce au chef si cand au chef, ca se schimba de 7 ori pe zi, ca imprastie toate jucariile prin toata casa si se lasa imprastiate, sau mai stiu eu ce alte prostiute din astea.
sunt copii, nu sunt oameni maturi! iar noi trebuie sa nu intervenim si sa reducem perioada asta de liniste si bucurie pt ei. si trebuie sa fim mai intelegatoare cu sotii, pt ca ei sunt barbati si nu te poti astepta sa le stie pe toate ca la carte asa cum le stim noi. femeile au spiritul matern in sange. uitati-va la fetite cum se joaca cu bebelusii lor si o sa va dati seama de ceea ce spun.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

fetele, unde ati disparut toate? ati iesit la soare sa va bronzati?

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Cred ca vara asta doar visez la bronzat
La munca cu sefii pe cap. Maine iau usile si gata banii. A fost mesterul acolo si mi-a zis de vreo 4000 manopera si 2000 materiale. Sper sa am de unde sa-i iau. Apoi strang bani de mobila

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele si poftiti la o cafea.
Ce faceti? Pe unde sunteti?
Mai ma gandeam sa merg cu soramea si cu copii la Golesti la cai dumunica. Erica e innebunita dupa cai. Ati fost? Cum e?
Or fi deschis anul asta?

Mergi la inceput

anca nu am fost. in afara ca se plimba pe ponei ce mai poti face acolo? si cam cat costa distractia asta?

Mergi la inceput

Pai e muzeu cu de toate, multa verdeata , vezi ca au site. Citeam un articol de anul trecut si scria ca intrarea e 5 lei adult si 2.5 de copil, iar 10 min pe ponei 10 lei . Mi se pare OK.

Mergi la inceput

la muzeul de la golesti am fost cand eram ponier. tot atunci am vizitat di muzeul nostru judetean. nu am mai fost sa le revead de cand aveam 8 ani :)
ar fi interesant de revazut si pana la urma chiar nu costa mult. poate mergem si noi intr-o zi.
eu sper sa ma duc in weekend la busteni la niste prieteni. sa vedem cum va fi vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...anul trecut a fost Codrin cu bunicii la golesti..a venit super incantat...nu stiu cat a costat dar stiu ca putin...
Acum..e vre-una contabil?Am si eu nevoie de cateva lamuriri...multam fain!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Neata si de la noi.
Ce faceti?
Mai deci sunt optimista cu Golestiul, dar David e cu tasu la tara si cica a racit. Erica nu viseaza decat cai.
Mirela Busteni zici. Mama da e super. Vreau si eu. Am ajuns atat de stresata cu banii si apartamentul, de numa' la asta ma gandesc noaptea. Intr-o luna se termina totul cred...si incepe stresul cu vanzarea garsonierei.
Cazi mai ieftine/ wc/chiuvete si ok stiti pe unde? Ventilator de baie?
Sorana eu la firma introduc datele in programul de contab si mai am cat de cat tangente, dar cam atat e treaba mea. Zi si dc am vreo idee ar fi super bine.
Ralu ne lasi balta?

Mergi la inceput