Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

Merci Cami, chiar am nevoie de incurajari!
AM fost si m-am plimbat azi putin desi ma dore spatele de mor, mi-am pregatit pt a mia oara bagajul , ba am bagat si banii prin portofele si bagaj doar doar o vrea sa vina...desi am eu impresia ca vrea sa fie tauras

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

pai tb sa avem si noi un tauras in odisee, nu? o sa bine o sa vezi!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffffffffffffff
delia nu stiu de ce
asa se mai intampla

niluferastiu cum e
eu si la odiseea antoniei
am fost printre ultimele
care au nascut
si tareeeeeeeeeeee
greu mi-a fost
mai nene
toate fetele vorbeau de bebei
si de problemele lor
si eu eram cu burticainca mare
si bebe in ea
offffffffff
asta e
hai ca mai este putin
va veni pe neasteptate si la tine ca la ioana
ia sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

nulifera- mai ai putin..nu te agita si stai lin , odihneste-te...o sa ai nevoie dupa aceea....bebe vine pana la urma...berbecut sau tauras..nici nu conteaza..tot coarne o sa aibe:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna fetelor sper ca ne mai tineti minte

Multumim din suflet tuturor pt.urari
Sintem acasa de cateva zile dar nu am reusit sa va scriu din motiv de oboseala.Bebita ziua e f.cuminte papa si doarme dar cum vine seara incepe agitatia si se trezeste din ora in ora.Surioara o adora ,ar pupao toata ziua dar cand trebuie sa-i dau sa pape sau sa o schimb pe bebelina atunci ami face crize de gelozie . In rest sintem bine doar ca eu sint super obosita.
Felicitari proaspetelor mamici : Ioanna ,Xeo,Lalely,Alina .Sa va traiasca puiutii si sa va aduca multe bucurii!!!!
o poza cu bebelina http://i378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/diverse/DSC00250.jpg
pupici

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 38+ s Andrada Bianca
AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n de ce sa iei de 3 kg? ca cica se socoteste 100 gr/ pers. parca asa stiam, depinde si de tort. pai matusa-mea mi-a zis ca la mine la vreo 30 de pers imi face tortul de vreo 3,5 kg.

mandreeac uite ca la chestia cu setea nu m-am gandit, poate i-o fi sete

ailed dar nu trebuie sa suga neaparat mai mult de 10 minute ca sa se sature. poate se satura mai repede. nici a mea nu suge mereu mai mult de 10 minute si chiar doarme mult de obicei, deci se satura. uite ca ma plangeam ca nu doarme si acum doarme dusa de la 13.

cami hai nu fi panicoasa si nu te mai gandi ca racesc si fetele.
si chiar asa si este, daca erau raciti de ce-au venit la voi? ce ma enerveaza oamenii astia, eu ii intreb inainte sa vina si daca sunt raciti le zic sa nu cumva sa vina

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

millie bine ati venit acasa, ma bucur ca sunteti bine. deja ai inceput programul artistic cu trezitul bebelinei din ora-n ora?

Mergi la inceput

merg ca a venit mama sa facem spanac. am luat 3 kg ieri si a stat al meu si l-a spalat de i s-a acrit, dar si cand o manca
eu as manca zilnic spanac daca ar fi dupa mine si daca s-ar spala singur asa mult imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy eu zic ca ce am vazut modele de tort cer ca sa fie de 5kg asa ...eu as lua de 2kg

Mergi la inceput

alina.n da, mi se pare o porcarie asa sa iei neaparat 5 kg. pai iei cat ai nevoie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

millie bun venit acasa, poate puiu are puseu de crestere ceva? sau colici?

roxy sa ai pofta la papat spanac

Mergi la inceput