Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
fetelor bebeii vostri cate ore dorm ziua? a mea doarme de vreo 2-3 zile numai 1 ora jumate doua apoi iar vrea san. nu stiu ce tot mananca asa des. doar spre dupa masa doarme 4 ore legate si noaptea cam 5-6.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
Deea 
nu te mai supara, oboseala e de vina, plus ca nu ai niciun ajutor in casa si toate gandurile astea te macina.E normal sa fii obsita si sa nu le mai poti face pe toate ca inainte, dar totul va reveni la normal, ai incredere, tu esti puternica.

Simo
felicitari pentru faptul ca ai slabit, ma bucur din suflet pentru tine. La multi ani pentru sotul tau, cred ca a fost o zi foarte frumoasa in familie. La multi ani si pentru MAtei, dar eu sper sa mai intru sa iti urez cat mai aproape de ziua lui.
Roxy asa papa si bebe al meu, dar uneori poate cere de sete , nu de foame.
Evident ca bebe al meu nu a mai dormit toata noaptea, s-a trezit de 2 ori sa pape. Acum doarme la mine in brate pe perna de alaptat.
tuturor fara exceptie.
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Madutza, succes la scosul firelor...Cum se inteleg fetele cu bb mic? |
Foarte bine se inteleg, il iubesc amandoua. Eu am si posibilitatre sa le trimit cate 2-3zile/ saptamana la bunici, mai ales pe Andreea, e tare solicitanta.
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess fetelor, tocmai mi-am dat seama ce e cu poftele astea de dulciuri pe care noi toate lahuzele le avem cateva zile nu am mai pus gura pe dulciuri pt ca nu simteam nevoia deloc si azi noapte am ras o cutie de ciocolata..motivul...aseara eram extrem de obosita....pana acum ma tot odihnisem si ieri eram praf....am senzagtia ca nevoia asta de dulciuri e acuta in perioada asta pt ca noi avem nevoie de energiie...eu cand sunt odihnita nu simt nevoia de dulce..dar cand am perioade stresante, obositoare...as manca NUMAI DULCIURI credeti ca are vreo logica cea ce spun eu? ca altfel nu-mi explic schimbarile astea ... Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
Asa si este, motivul pentru care simtim mereu nevoia de a manca dulciuri e lipsa de odihna.
cami_antonia spune:
antguess
roxy am aerisit
normal
imediat dupa plecare
cea mica a venit doar putin in contact direct
dar cea mare s-a jucat cu acele fetite vreo 2 ore bune
asa caaaaaaaaaaa
doamne ajuta sa nu se fi lipit vreun virus de noi
ca nu de alta da abia pleaca si mama
sapt viitoare
si imi va fi tare greu sa stau cu ele bolnavioare
doamne fereste!
nilufera hai ca tinem pumnii
si pt tine
sa fie totul f bine
cu nasterea
ailed_dota spune:
Sa-ti traiasca sotul, cuscra
Simo!Si Matei!
Roxy si a mea cere mai des, dar s-a lenevit mai mult de 10 minute numai suge
, dar vb Andreei poate e de sete... cateodata...
Am fost la farmacie si mi-am luat vitamina C -5oo pt gravide , sportivi si mame care alpteaza ( cica mamaele care alapteaza pot fi asociate ca si oboseala cu sportivii)
...si omega -3 poate imi regasesc si eu neuronii, ca s-au ratacit asa tare ca tb sa-mi explici gluma daca vrei sa rad![]()
si cica ajuta si pe bb la dezv creierului si pe mine cu riscul de diabet... si fier am luat... nu spun cati bani am lasat acolo
gabi, pt ati opri pofta de dulce poti lua crom-picolinat, dar sa sti desi eu am fost o sugar & chocolate-addict, azi dimi m-am trezit si vroiam ceva dulce si am luat o banana... si sa sti ca mi-a disparut dorintza, se zice ca daca bagi zahar cand simti nevoia de dulce, dupa ce s-a metabolizat organismul e obosit si cere iar... si uite asa e un cerc vicios... incercati cu fructe...
( eu noroc ca alaptez si am frica aia sa nu fac diabet ca altfel m-as baga si eu intr-o cutie cu cioco)
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
ma Cami, ma daca oamenii aia stiau ca au copii bolnavi de ce n-au stat acasa ca doar stiau ca ai copil mic..?
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Eu ii face un tort in forma de ciupercuta cred si costa 45 ron pe kg. ![]() Tu ce mai faci mami? Cum te descurci cu minunatii tai copilasi?![]() Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
andreea de unde il vei comanda?
eu vreau un tort pt 10-12pers ca nu suntem multi deci 2-3kg insa majoritatea le vad ca tre sa aiba peste 5kg.
noi suntem bine, papam,crestem,gangurim mult cu mami si tati

miki merci pt raspuns

nilufera spune:
Merci Cami, chiar am nevoie de incurajari!
AM fost si m-am plimbat azi putin desi ma dore spatele de mor, mi-am pregatit pt a mia oara bagajul , ba am bagat si banii prin portofele si bagaj doar doar o vrea sa vina...desi am eu impresia ca vrea sa fie tauras ![]()
38+ Mami de Theo, 12.04.2009
alina.n spune:
nilufera mai ai atat de putin si gata inchei odiseea noastra atat de frumoasa, eu am dat startul iar tu o inchei 

Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de