Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Felicitari Ioanna , bun venit pe lume Rebeca Stefania!!!

Te-ai miscat repede, nu am apucat sa iti facem nici galerie, tu care te plangeai ca o sa nasti ultima si dupa Paste, ia uite ce cadou cu surpriza ti-ai tras

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata :)

Felicitari Ioanna! cum de asa brusc? parca ieri pove pe aici si nu zicea nimic ca ar da semne ca naste :)

Noi am avut o noapte putin mai agitata si sunt putin nauca de somn, sper sa imi revin cu o cafea :)

Aseara ne-a picat buricutul si baia de seara a fost o bucurie (la momentul ala inca nu picase), am pus bebelina cu spatele in apa si era extrem de incantata :)) abia astept sa mai treaca cateva zile sa se vindece si locul la buric sa ne balacim :)

Azi dimineata am cantarit-o ptr prima oara de cand suntem acasa si am ajuns inapoi la greutatea de la nastere - 3800 a pus 150 de gr pe ea de la externare, adica de vineri (in 4 zile). e ok? cam care este ritmul de crestere la bebeii hraniti la san?

pup dulce fetele si fluturasii

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Bravo Ioana!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele!
Bravo ioana!!!!!

Am si eu o intrebare voi de unde luati tort pt botez?Pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ioana, felicitari!!! Mereu am spus ca le place sa ne ia prin surprindere...se adevereste din nou
Dorinutza, e scumpic foc eduard si seamana cu tine!
Lauriciu, tare, roaga-te la Dumnezeu sa te ajute in perioada asta, ai sa ai un sprijin mai mare decat iti poti inchipui. Sper sa privesti inainte cu incredere si totul va fi bine, ai o viata noua inainte, plina de surprize si noutati.
Deea, ma bucur ca a luat fata noul lp...Vezi ca a fost asa simplu. Nu-i mai placea fetei Nanul...
Stefy si mie mi-a citit ieri de 40 de zile..Poate mai ajung si eu la biserica saptamana asta mare...Dumnezeu sa ne Ajute!
Lavi, pai iti permiti mami la cum arati sa papi prostioare la ora 9 Lucas seamana din ce in ce mai mult cu tine Eu sunt pe drumul bun, am slabit 3 kg sapt trecuta. Nu vad modificari la laptic, oricum i-am mai dat cate un biberon...culmea e ca nu-l agreeaza, vomita in jeturi dupa el. Prefer insa sa i-l dau inainte de iesirea afara (stiu si eu cit a papat si afara doarme tot timpul si nu-l mai vomita)...Noaptea nu are sens sa-i dau pentru ca tot sanul il prefera si nici nu vad modificari la somnic...
Cami, la multi ani cu intarziere si de la mine!
Sa stii ca nici Arsenie nu prea facea partzuri cand era as mic...Nu-mi amintesc...Acum insa face mai des..
Madutza, succes la scosul firelor...Cum se inteleg fetele cu bb mic?
Scrish, nu te ingrijora ca nu devine Luca obez, eu zic sa-i dai cat are nevoie, copiii nu-s ca noi sa manince in prostie...Si chiar dc va fi mai rotofei acum sa vezi cand incep sa mearga ce se subtiaza de nu-l recunosti.
Antguess, sa porti sanatoasa hainutzele. Cred ca e reconfortant sa ai haine noi. Mi-e pofta!
Strumpfi, nu-i nici o tragedie dc ii dai lp. nu te mai supara , ingrijora, ci calma si fericita da-i ce ai acolo...cat ai si tot e bun pt fata.
Ailed scumpa! Sper sa esti mai bine cu starea aceea pe care ai avut-o. ai grija de tine.
Andreea, ma bucur tare ca ne scrii si ca sunteti bine, in drum spre un program mai bun, la fel ma bucur s-aud c-ai dat jos kilogramele...super!
Madutza, nu prea avem cum in perioada asta de sarbatori sa nu papam mai caloric si sa tinem regim strict..Eu am zis sa tin acum pana in Paste, ca sigur atunci voi cam manca de toate..macar sa stiu ca am facut acum ce trebuie. Eu zic ca ai slabit foarte bine...

Va multumesc tare pt urari la adresa lui Mati...dar ziua lui este chiar pe 24, de Paste. Voiam sa i-o serbez pe 16 aprilie ca sa poata veni invitatii, dar tot n puteau veni decat 3 din 10 asa ca am anulat tot. Si-i facem ziua in familie, chiar duminica, va fi mai frumos pana la urma...Ieri l-am serbat si pe sot, a fost ziua lui, dar asa intre noi, baietii i-au cantat La Multi Ani si tati a fost cel mai fericit...

Azi vreau sa ma epilez si eu si sa-mi fac unghiile, vad ca-i cam urit afara, sper sase faca frumos ca vreau sa iesim! Plimbarea face, de altfel parte din regimul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ioana, sa-ti traiasca puiul care s-a grabit, spuneai tu ca de ea depinde totul, si uite ca asa a fost!!! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa creasca mare si frumoasa!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

simo La multi ani pentru Mati si pentru sot!! petrecere frumoasa...si felicitari tie pentru reusita in lupta cu kg, in sfarsit si eu tare ma bucur cand vad ca scad am ajuns la 57

Mergi la inceput

Delia cum te mai simti mami,inteleg ca ti-a fost rau?

Deea scumpa doamne ce o fi in sufletul tau cand vezi ca puiuta nu papa, poae acum ii va fi bun milumil ar trebui sa vezi cum accepta aceasta noua formula.Te pup sa fie totul bine, Doamne ajuta!

Strumf
si tu cat te mai chinui draguta de tine, nu te mai framanta cu lapticul, ii dai lui bb ce ai tu si restul lp.Important e ca Sophi sa fie sanatoasa, multi copii au crescut cu lp si sunt perfect sanatosi.

Sa stii ca si pt mine este un chin cu laptele lui bb, eu nu-i dau lp dar ii dau laptele meu la biberon muls ca bb nu vrea sa suga,doar molfaie putin si atat.Deci ma mulg de multe ori pe zi pt a-i da sa pape,e tare obositor dar nu ma las am vointaLa inceput nu prea am avut lapte insa am stimulat productia mulgand ff des, la 1h chiar si in gol.

Mergi la inceput

Ama foarte frumos a evoluat pustoaica, bravo!!!
Sa stii ca eu ii faceam baie la bb si inainte sa cada buricutul, nu am ferit deloc, doar dupa baita ii puneam baneocin pudra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

cum sa ma mai ia somnul dupa 3 cafele o sa fiu tare dispusa si azi
antguess cumai dat bioticsul la fata?
cate pliculete pezi?
ai grija si tu si scrish cu marirea cantitatii de lapte...nu trebuie sa va luati dupa cutie...eu asa am facut si tare ma bucuram ca papa insa brusc de la 8 -10 scaune pe zi cate avea in prima saptamana am scazut la 2-3 i apoi la nici 2s la 1 dar ajutata de mine ca sa faca zilnic si constipatasi balonata....
bine se zice ca nu-i obligatoriu sa faca zilnic..insa la cum se scremea ea, imi era mila ca mana seara sau a2a zi dimineata sa nu o ajut ....

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea- ma simt vinovata ca am cam ras la povestirea ta....imi dau seama ca esti chiauna si chinuita si totusi...eu am ras:) te inteleg perfect. multe mamici sunt ca tine in perioada asta
biotics baby i-am dat evelinnei cate jumatate de plic/ 3 ori pe zi bagat in biberon....sa stii ca mare minune este...acum face kk singurica

Mergi la inceput