Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 15
antguess spune:
felicitari Ioana...bine ai venit rebeca- ce surpriza..ieri zicea ca mai are o saptamana..na poftim ca fetita a fost grabita sa o cunoasca pe mami
antguess spune:
ama- poti sa ii faci baie linistita...dupa baie cureti zona aceea de buric cu alcool si pui baneocin....nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa ii faci baie..eu i-am facut Evelinnei si cu clema la buric, si dupa ce a cazut clema si a ramas nevindecat....si in final s-a vindecat f bine
antguess spune:
fetelor eu nu mai suport lohiile....maine se fac trei saptamani de la nastere si ele continua sa fie rosii si destul de abundente....oare mai scap vreodata????
alina.n spune:
Antguess si la mine au tinut mult pana la 40 zile am rot avut.
Daca ai si dureri sau simti ca ceva nu e in regula poti merge si la un consult.
miki1979 spune:
alina, parca tu intrebasei de torturi ?
eu am luat pt ziua lui vlad de la cofetaria Maria din aviatiei..sunt renumiti ca folosesc doar frisca naturala..a fost intradevar f gustos, cu frisca si visine din alcool..

antguess spune:
fetelor, tocmai mi-am dat seama ce e cu poftele astea de dulciuri pe care noi toate lahuzele le avem
cateva zile nu am mai pus gura pe dulciuri pt ca nu simteam nevoia deloc si azi noapte am ras o cutie de ciocolata..motivul...aseara eram extrem de obosita....pana acum ma tot odihnisem si ieri eram praf....am senzagtia ca nevoia asta de dulciuri e acuta in perioada asta pt ca noi avem nevoie de energiie...eu cand sunt odihnita nu simt nevoia de dulce..dar cand am perioade stresante, obositoare...as manca NUMAI DULCIURI
credeti ca are vreo logica cea ce spun eu? ca altfel nu-mi explic schimbarile astea ...
scrish spune:
FELICITARI IOANA!!!!!!!! wow, chiar ca a fost rapid si neasteptat la ea![]()

simo
zi placuta de infrumusetare iti doresc
deea stai linistita ca nu cred ca e mamica pe aici care sa nu fi gandit asa daca puiul plangea 2 ore nonstop, n ai dc sa te simti vinovata, oboseala isi spune cuvantul. da le in foc de treburi in casa, incearca sa te odihnesti cat de mult poti...sper sa functioneze treaba cu milupa, sa ne tii la curent!
Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011
cami_antonia spune:
neata fetele si de la noi
deea te imbratisez
si eu eram la fel ca tine la antonia
deci te inteleg perfect
ai rabdare
trecxe timpul
creste
si va fi altfel
crede-ma
si eu sunt disperata iar