Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Si urez de acum pt Sfintele Srbatori de Pasti ca nu stiu cand mai intru

Sa aveti un Paste fericit si plin cu detoate pe mese !
Sa va fie iepurasii si familiile sanatoase !

Sa aveti lumina in suflete si in casa in Noaptea de Inviere si nu numai !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! RARES IONUT si MIHAI THEODOR!

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc si multa fericire!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! MATEI, TUDOR CRISTIAN, GEORGE CASIAN!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI!

Mergi la inceput

Salutare si din partea noastra, am fost ocupati un pic cu petrecerea lui tati de 30 de ani.
ne pregatim intens de plecat la bunici de PASTE, nu o sa fac mare lucru aici, vom face acolo cate ceva, cozonac noroc cu mama, sunt deliciosi.
vorbeati de faptul ca trebuie sa pretuim cat mai mult momentele petrecute in familie si cam cu asta ne ocupam noi acuma, pustiul a fost in vacanta si a fost destul de greut cu amandoi, dar ne descurcam noi.
cam astea au fot si cu urarile iepurasilor, o sa-mi fie dor si i-mi vine cu greu sa cred ca au crescut asa de mult, dar asta-i viata si trebuie sa ne conformam.
va urez de pe acum UN PASTE FERICIT!, sa va fie luminata casa si sa aveti clipe de liniste sufleteasca, sa petreceti cu intreaga familie si sa fiti sanatosi!

AMI ma bucur ca esti in forta si poti sa faci fata sarcinii desi IRINA este destul de micuta.

VLADI cat de mult destinzi tu atmosfera cu discutiile despre familia ta, ma bucur ca ati petrecut ziua lui FLORICICA in familie.

SENSIBILA wow cat lapte a putut bea GIA, ce fericita esti ca doarme asa de bine.

SELINA sanatate piticului, sper ca a trecut si ca sunteti bine.

YAIA drum bun si sedere cat mai placuta acasa.

cam atat am retinut in micul meu neuron, vreau sa intru la noapte sa vad si ultimele poze.

va pup, sa aveti zile minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Irene, eu acum am vazut filmuletul cu Diana, e o scumpa, cat de mult vorbeste!!! Mara spune trei cuvinte toata ziua, e o muta. L-am vazut si pe cel in care danseaza, chiar m-a distrat!
Ami, da, o alaptez si suge mai des decat cand era mica. Nu stiu cum sa mai scap, cum ma prinde, trage de bluza mea, baga capul pe dedesubt, cumva reuseste sa ajunga la san.
Sensibila, intrebasem pentru ca la noi preturile sunt mult mai mici. Pofta buna, sunt sigura ca e un cozonac delicios
Stefimic, la multi ani lui tati si sarbatori fericite la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetele...

noi vom petrece pastele in trei, vreau sa fie ceva frumos, special mai ales ca este primul paste al adelinei
ii multumesc lui DD pentru minunea de fetita care mi-a dat-o, ma uit la adelina si nu imi vine sa cred ca am o fetita care ma striga "mamam" de multe ori imi vine sa plang de fericire, chiar si acum dupa un an de zile retraiesc aceleasi emoti privind la minunea mica...eu cred ca sunt putin exagerata cu atata iubire fata de copii,seara ma uit la ei cat de frumos dorm,ma ia dorul de ei si imi vine sa ii trezesc sa ma joc cu ei

gata ca ma apuca nostalgia si iar plang

va urez un paste fericit alaturi de cei dragi,sa va fie viata luminata,sa aveti sanatate,iar visele sa devina realitate

Paste fericit...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Paste fericit, alaturi de familie si de iepurasi!!

Eu abia astept sa il invat pe Ericutu sa ciocneasca oua . O sa ii dau sa manance si putin cozonac facut de mama
Azi merg sa il trec pe sub masa

si inca o data Sarbatori fericite!

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani, fericiti si buni ANCA si MIRIA!! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!

La multi ani tuturor iepurasilor sarbatoriti cu drag zilele trecute, precum si in cele ce vor urma. Sa va dea Dumnezeu zile multe si bune, pline de impliniri!

Imi rezerv ceva timp sa intru maine si sa va urez toate cele de cuviinta de Pasti. Pana atunci sa aveti spor la gatit si dereticat!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate mamicile frumoase!
Sensibila, probabil Gia a baut ceva mai mult lapte datorita dintilor. Diana bea 1 litru de lapte noaptea si asta se intampla datorita maselelor si caninilor. O enerveaza durerea si se razbuna pe lapte!
Ami, eu nu vreau s-o tin desculta pe pitica, dar am cu cine sa ma inteleg ? Da, i-a crescut parul, eu tot ii mai tai din breton, restul o sa i-l las sa creasca, sa vad cum ii sta.
Stefimic, te invidiez ca mergi la tara de Paste! Ce frumoase erau vacantele mele de sarbatori la tara! Ce vremuri!
Sinzi, multumesc pt vizionarea filmuletelor! Daaa, Diana este o mare vorbareata si nu numai ca vorbeste , dar in acelasi timp gesticuleaza si isi schimba mimica fetei, zici ca s-a nascut acrita ! Ea vorbeste fara orprire de cand se scoala si pana se culca, ma mir ca n-o doare gura de atata "sporovait"!
Stanucel, sa stii ca ai 2 copii minunati, pacat, pacat ca tati rateaza aceste momente unice din viata unui om! Dar voi sa fiti sanatosi, D-zeu le aranjeaza pe toate pana la urma!
Eu sunt foarte obosita, nu mai dorm noptile, plus ca trebuie sa am gria de Diana si sa pregatesc bucate alese de Paste singura. Sper sa am puterea necesara sa duc cu bine pana la capat tot ce mi-am propus sa fac!
Sa aveti o Vineri Mare plina de lumina si liniste sufleteasca!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Azi am stat vreo 6 ore in parc cu Floricica, ne-am jucat, am inspectat pasarelele, gazele si florile, am luat masa pe iarba si am si dormit in carucior 1 ora, neintors :)
Ma bucur sa observ ca si Floricica e copil cuminte, se apropie de flori sau de gize si eu ii zic "nu, nu, nu punem minuta, numai ne uitam" si pare ca intelege, e foarte dragut, nu a rupt nici o floare si inca nu a calcat nici o giza :))
Dupa ce de luni de zile ne-a zapacit cu "puii, puii", azi e prima data cind a fost interesat mai mult de gize decit de pasarele. Si azi a invatat sa zice "gaga" (giza", ou, mina - cind vrea sa-i dai mina. Sint impresionata, ca mama zice de vreo 2-3 saptamini doar si tata a inceput saptamina ast aabia. Lui Vladimir ii zice Babu... la urma urmelor si eu ziceam babudiu la covrig cind eram mica, si tot atita legatura are :))

Miine plec iar citeva ore bune in parc, nu de alta dar mai bine nu stau acasa ca va fi prapad in bucatarie:))
Azi nu am gasit nimic deosebit, doar multa mizerie, chiuveta infundata, zoi curse in frigider, din astea reparabile. A, ba nu, am gasit smulsa aparatoarea de la unul din becurile hotei, ma intreb cum or fi reusit, ca nu pare simplu :))

Hai, sper ca v-ati amuzat un pic, ca eu am intrat de fapt sa va urez PASTE FERICIT !!!

Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput