Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele ?

Cine mai bea o cafea ? Cu smantana si cu lapte ? Nu a-ti incercat ? Este dementiala. Eu beau cafeaua cu smantana de gatit. Mmmmmmmmm, iese asa cremoasa .......

Tata a fost ieri acasa. Azi la pranz se duce ianpoi si maine dimineata il opereaza. Nu are scapare saracu. In fine a iesit cu invoire ieri ca statea degeaba acolo si nu avea rost.

Plus ca bunica mea nu stie ca e internat si nu ii putem spune ca si asa nu e ok si a zis sa treaca pe la ea sa il vada.

Ca ieri a intrat si mai tare la idei daca m-am dus eu cu ea la schimbat de bandaj, ca pana acum se ducea tata.

In fine , speram sa fie bine.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare,

am intrat sa ma mai amuz un pic cu testul asta ca e tare distractiv si se pare ca avem o campioana care a depasit-o pe Sharon Sone [b] Bravo Gia!!! Tot asa sa o tii!

[b]Sensibila
sanatate tatalui ! Si bunicii, evident!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

babyangel - ce compioana ? ce sharon sone ? nu inteleg
ms pt urari, sper sa fie bine

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetele,
am facut si eu testul adelinei, nu imi place ce a iesit mai ales la limbaj stam foarte prost,vom lucra ceva mai mult dar nu are rost sa imi fac griji...

Varsa socializare: 1.31(1 ANI 4 LUNI )
Varsa limbaj: 0.3(0 ANI 4 LUNI )
Varsa autoservire: 0.92(0 ANI 11 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.7(0 ANI 8 LUNI )
Varsa motor: 1.57(1 ANI 7 LUNI )
Varsa mentala: 0.96(0 ANI 12 LUNI )
Varsa cronologica: 1.05(1 ANI 1 LUNI )
IQ: 91

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

stanucel - sincer eu nu pun nici un pret pe testul asta.
Trebuie sa ne ducem aminte de cand eram insarcinate si fiecare era cu diverse probleme.
La mine Gia avea la un moment dat deficienta de crestere de 3-4 saptamani la abdomen si femur. De am zis ca innebunesc atunci

Si uite-o ce bine e acum.

Trebuie sa avem mereu in minte ca fiecare copil e diferit si se dezvolta in ritmul lui orice i-ai face.

Cand merg in parc cu mama zice, uite ce bine e copilul ala ca e mai grasut, ca Gia e slaba rau. Si mereu ii zic , atata timp cat e sanatoasa , asta conteaza si in plus mie mi se pare ca arata f bine, deci nu ma intereseaza de altii cum sunt.

Am invatat sa nu o comapar cu nimeni si nimic.

E unica, ca orice alt copil

La fel o sa fie problema si cu pampersii ca nu mai scapa de ei. Am auzit de curand o psiholoaga (deobicei nu prea pun baza pe ce zic dar aici a avut dreptate) care spunea ca fiecare renunta la pampers cand poate. Ati vazut adolescentii cu pampersi ? Scapa de ei mai devreme sau mai tarziu, Vb aici de copii santosi , nu de ce cu probleme.

Asa ca relax, e f bine Adelina si fiecare copil in parte.

Aaaa acum cand am fost in bucovina s-a juat Gia cu un baietel, parintii viitoarei mele finute sau finut care o sa se nasca pana la sf lunii asteia, mai au un baiat de 2 ani. Si nu zicea mai nimic. Decat pa pa si atat. In rest numai bolboroseli, Chiar nimic
Aia ce trebuie sa faca sa se sinucida ? Acolo le-a zis pediatra ca e problema daca nu vorbste pana la 3 ani

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

nu ai de ce sa iti faci griji.. fiecare copil are ritmul lui... poti avea surpriza sa o vezi evoluand brusc.. sa vorbeasca si sa faca cam tot ce au invatat ceilalti copii in timp Si Tanya este in urma cu limbajul dar are timp.. toate la timpul lor (timp pe care il decid copiii).. Bucurate de copii si de momentele astea de oarecare "liniste" ca in clipa in care va incepe sa "turuie" o sa ai "dureri de cap" cu atatea "de ce-uri"

azi a fost lansarea oficiala Petit Coco (prima casa de moda pentru copii) unde Tanya a fost model Nu a fost o zi foarte reusita mai ales din cauza adultilor.. s-au inghesuit cu totii (parinti, bunici etc) pentru a face poze si ai vedea de parca nu era la fel si daca stateau mai in spate putin.. la un moment dat erau toti copii lipiti unu de altul in centru de nu mai aveau loc sa miste, se facuse si foarte cald, lucru care iar i-a obosit.. la sedinta foto dinaintea prezentarii, Tanya a vazut o us deschisa si vroia sa duca acolo, drept urmare nu prea a stat la poze, la prezentare a vrut sa plece prima sa vada ce se intampla, dar aa tinut-o cineva, iar cand i-a venit randul n-a mai vrut sa se duca , intr-un final s-a dus, s-a oprit in mijlocul multimii si s-a pus pe cascat, apoi a tras un mic planset dupa care a iesit de pe "scena" pentru a trage de decor, de oameni, de sertare.. s-au mai facut cateva poze in timpul defilarii dar ea era in continua misunare si nu stiu daca au prins vre-o poza calumea, iar la sfarsit a urmat o alta sedinta foto.. ii puneau pe un scaun dar Tanya se intindea pe spate de cate ori vroiau sa ii faca poza, si iar nu stiu ce au reusit sa faca plus ca a fost serioasa tot timpul ca era multa miscare si trebuia sa vada ea tot
a fost si un prieten cu noi sa o filmeze dar iar nu stiu ce a iesit pentru ca mereu se arunca cate un adult in fata ca sa-si pozeze copilul.. cand s-au mai linistit apele a fost tare fericita, a inceput sa misune, sa rada, sa se joace si sa vorbeasca cu toata lumea
Asteptam acum sa primim filmarea de la prietenul ala si pozele de la ei cand or sa fie gata..
Tanya a vea la ea un ciocanel care canta si se aprindeau luminite (ne spusesera sa aducem jucariile lor preferate) cu care s-au jucat toti copii iar la final a disparut .. acum trebuie sa ii luam altul..

Bine, de vina pentru starea lor a fost si vremea care i-a cam adormit si agitat.. sunt sigura ca daca era vreme frumoasa ar fi fost mult mai bine, cel putin pe Tanya o afecteaz foarte tare vremea.. pe timp ploios ar dormi toata ziua, iar cand e frumos afara e vesela si plina de viata

in mare a fost o experienta placuta

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Buna fetelor!

Ma scuzati ca dau buzna la voi in odisee, vreau doar sa va invit sa vizitati bazarul de la semnatura, poate gasiti ceva care va place.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Erina - cu mult drag, astept sa-mi spui si ma bucur ca ti-au placut!
O sa mai pun zilele astea niste poze, deocamdata n-am avut soare sa le pozez calumea.

Sensibila - banuiesc ca ai aflat la ce se referea Anca.
Sharon Stone are un IQ de 154. La un moment dat nu stiu ce paralela se facea intre ea si Einstein, care avea un IQ de 160.
Oricum, tipa e desteapta pe bune, a avut o super - replica spontana la o prezentare de nu-stiu-ce, mi-a placut la maxim de ea. Si e si foarte frumoasa. Sau ma rog, era in tinerete.
Si e Peste . Ca si Einstein, de altfel.

http://paturicipentrupitici.blogspot.com/

Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare natiune!

ANDIRA ce veste buna cu IQ la pesti
Acum, mai in gluma mai in serios, am observat ca mai toti care au facut testul sunt in urma la limbaj (aici se incadreaza si Albert, cu toate ca, chiar dupa ce i-am facut testul a zis un cuvant nou - dete, adica dute).
La noi poate fi explicabil pentru ca in casa se vorbesc 2 limbi...si am remarcat ca cei care sunt in colectivitate si cei care au frati mai mari vorbesc mai mult decat ceilalti.

Important este ca si copilul sa acumuleze constant informatii si diverse motricitati, unii copii au evolutii constante, altii spectaculoase in anumite perioade...ideea e sa evolueze.

Mama imi povestea ca eu pana la 3 ani nu am prea vorbit, m-a dus la medic si acesta i-a zis sa stea linistita, cand o sa cresc o sa-mi spuna sa tac...asa a si fost ...drept urmare sunt profesor

In alta ordine de idei, sunt un pic suparata ca Albert nu prea mai mananca solide, de vreo 2-3 saptamani. Ia cateva lingurite si gata (spune ga-ta si inclesteaza dintii).
Nu stiu ce o avea...nu prea pot da vina pe dinti, ca nu se prea vad gingii umflate, plus ca la ceilalti dinti nu mi-a facut din astea.

Zilele trecute am fost plecata la Berlin, la un seminar de patinaj, mi-a lipsit inimioara foarte mult, noroc ca am avut un program foarte incarcat.
Intoarcerea a fost un pic dureroasa pentru mine, Albert nu prea ma mai vroia, tot plangea dupa tatal lui, dar dupa o zi s-a reacomodat si e iar lipit de mine, acum chiar prea mult

Ieri mi-a facut si o boacana, mai mult din vina noastra...a rontait un capat de frunza de la o planta decorativa...am fugit la spital, aia dadeau din umeri, copilul practic nu avea nimic, eu eram aia speriata.
Saraca planta a aterizat pe balcon, azi am gasit-o inghetata, am pus-o acum in baia de serviciu, pana ii gasesc stapan
Vegetarianul mamii drag

Asa...ce sa va mai spun? Mergem in parc cand nu ploua, azi am cam inghetat, nu credeam ca e asa frig si am iesit amandoi cam dezbracati ...asta e, calesc copilul...are Albert un succes la fete in parc, incredibil...si el e foarte inabordabil, fetele vin sa-l pupe, el le respinge, dar le zambeste mamicilor...ce mai...am un smecherash...de prima clasa

O sa incerc sa intru mai des si sa mai va povestesc poznele lui fiu-meu.

SENSIBILA multa sanatate tatalui tau...vad ca anul asta ai avut ceva emotii cu familia ta.

YAIA sanatate Alexiei, draguta de ea, cat a mai tras cu bolile.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

SENSIBILA multa sanatate tatalui tau doamne ajuta sa fie bine
multumesc de sfaturi..da asa este nu are rost sa imi fac griji, si pana la urma cu cine sa semene? nu suntem niste inteligenti incat sa dam pe afara de atata inteligenta, sanatoasa sa o am si descurcareata in viata, ca fi-miu este cam mamos si mototol

fug la somn
va urez o noapte buna

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput