Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_t spune:
la niculescu am fost, mi l-a recomandat pe romila, deci da, face. preturile mi se par exagerate. daca va trebui din diverse motive sa fac ceza inseamna 4500 euro cu tot cu stem. nesimtiti dupa parerea mea. conditiile sunt super ok, dar prietenele mele care au nascut acolo anul trecut au dat pana in 3000 euro cu stem si ceza
medicul meu e tutunaru, cu el am nascut primul bebe
la filantropia eu nu stiu pe nimeni dormic, daca afli, let me know
![]()
ma duc ca piticul devasteaza casa
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
CarlaV spune:
Eu am nascut acolo a 2-a oara fiindca asa a fost conjunctura, am dat vreo 70 milioane, partea cu celulele stem nu m-a interesat. Intr-adevar, preturile sunt mari, dar conditiile sunt ok, adica asa cum ar trebui sa fie normal la stat intr-o tara normala. Eu deocamdata merg la Niculescu, sunt incantata si de Romila, dar nu stiu daca raman cu el. Ar mai fi varianta celor de la nastecumsimti.org, Irina imi este prietena, o sa o intreb daca ele asista vbac si cu ce doctor.
Iti las mesaj imediat cum aflu ceva sigur
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ralu_t spune:
carla irina deja a fost intrebata
o prietena care o cunoaste i-a trimis un mail sa o intrebe, deocamdata n-a primit raspuns. daca tie iti raspunde mai repede ar fi grozav
ralu-
CarlaV spune:
De la Irina citire:
La Cantacuzino este dr. Ilinca Gussi care face nasteri naturale dupa cezariana, numai ca, uneori, in mod total aleator, nu vine la nastere, deci te lasa cu medicul de garda care te taie fara discutie.
La Filantropia era dr. Haiduc, dar in ultimul timp le-a taiat de la 38s pe cele care voiau natural, deci nu mai functioneaza...
La CMU mai este Celius Tarpan, dar la CMU este scump. Ea insista pe varianta Isis, unde ajungi doar la 1000 Euro.
Ea si grupul ei de moase printre care si Claudia Bider-Heim vor asista la vbac impreuna cu doctorii de la Pantelimon, daca reusesc sa puna pe picioare proiectul la care lucreaza acum, care mie-mi suna foarte bine, fiind mult mai aproape de mine decat Regina Maria.
Completare: cu Claudia am nascut a 2-a oara, dr. Niculescu nu a mai fost anuntat dintr-o eroare de comunicare la schimbarea turei, a fost excelent, totul la superlativ, fetita avea dubla circulara de cordon, motiv pt care dr. mea de la CFR2 m-a amenintat cu cezariana toata sarcina. Asa am ajuns la Claudia Bider si la Niculescu, pentru care circulara nu a insemnat nicio piedica in calea nasterii naturale, dar care au vazut ca fetita mai avea foarte putin lichid cu 2 saptamani inainte de dpn, ceea ce dr. mea nu vazuse, zicea ca este in cantitate normala. Si nu pierdeam lichid, doar copila folosea mai mult decat puteam eu sa produc, si acum bea cate 500ml apa dintr-o sorbitura.
Deci Claudia si Niculescu mi-au salvat copilul si uterul, iar in Irina am totala incredere
.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ralu_t spune:
nu detaliezi un pic treaba cu Pantelimonul?
despre ce e vb?
la isis am ramas si eu momentan ca solutie. dupa pasti am sa-mi fac o programare la zaher. dar e problematic drumul...ar trebui sa merg acolo din timp dar nu vrea sa merg fara pusti, barbata-miu nu are concediu sa stea cu noi..el zice ca nu e fezabila solutia. saptamana trecuta mi se parea o idee f buna, acum am inceput sa oscilez. oricum miportant ar fi sa-mi placa dr. sa-mi inspire incredere. eu am o cunostinta care a nascut cu el, a fost incantata desi a facut cezariana ca nu s-a putut altfel.
fetelor, scuzati-ma ca am monopolizat cu un off-topic discutia din odisee
carla, nu ne mutam mai bine pe PM?
ralu-
CarlaV spune:
Ralu, nu am PM, ne mutam pe mess?
Scuze daca n-am simtit ca as fi off-topic, ma gandeam ca poate mai intereseaza pe cineva diversele variante de nastere, chiar daca este prea devreme. Mea culpa. Mess?
ralu_t spune:
ralucuta79![]()
ralu-
CarlaV spune:
Everything, Mada a ovulat foarte tarziu.
Mada, scuze ca am raspuns in locul tau, o sa detaliezi tu. Imi place mult de tot cum a crescut Emily, are niste buze, zici ca sunt pictate, de bucle ce sa mai zic, e perfecta.
Am admirat mamici frumoase, care mai de care, si copii superbi, o sa avem o odisee de fotomodele
.
dana84 spune:
normanel , miki dreagele mele fiti tari...Dumnezeu este cu voi si va va ajuta sa treceti peste aceste momente grele.va pup

fetelor si eu sunt racita am nasul infundat si ma dor ochii...o senzatie de raceala la cap....ooooofffff

ralu...

ce bebelus barosan...pupam burtica

care era atmosfera azi la tutu???era aglomeratie???
eu maine ma duc si am asa o teama pt ca nici rau nu prea mi-a mai fost asa cum imi era si acum si cu raceala asta...
pup noile gravidute...
si acum un apel pt bebei .... sa stea cuminti, fiecare la mamica lui in burtica si sa nu faca prostioare...
10+
Iti multumim Doamne