Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgia - oooo, finalmente, ai aparut!! O mai astept si pe firicel, o alta mare absenta.
Sanatate multa!! Si piciului ralucai!
Si cui mai are nevoie, sa treaca repede virusii!

carla - da, mai sunt mada si albertje la bb3. SI eu. Tot asa ma consider, la al treilea bebelus, desi unul s-a facut ingeras.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Pardon, am gresit, mada, nu. Mi-a ramas in minte ca iti raspunsese ea inainte la intrebare. Sorry .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgia, la mine si la fete nu merge Stodalul, mie personal imi displace cantitatea foarte mare de zahar din el, care deprima sistemul imunitar, plus faptul ca este o combinatie de mai multe remedii, pe principiul "doar, doar, o functiona vreunul". Homeopatia clasica foloseste maxim 2 remedii pentru un numar de simptome, dar sunt date cu grija, in functie de fiecare om, nu sunt universale.

Ralu, de ce te gandesti de acum ca nu vrei putea naste natural daca va fi mare bebe? Am o prietena care a nascut un baietel de aproape 5kg complet natural si cu perineul intact, culmea, in Romanica.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Ralu, de ce te gandesti de acum ca nu vrei putea naste natural daca va fi mare bebe? Am o prietena care a nascut un baietel de aproape 5kg complet natural si cu perineul intact, culmea, in Romanica.

Hai ca imi permit sa raspund eu. Pt. ca prima nastere a fost prin cezariana, daca nu ma insel.

Mergi la inceput

Brambu, multumesc, nu scria in listuta, de aceea am intrebat.

Scuze ca insist in apararea nasterii naturale, insa de cativa ani, nici Romania prima cezariana nu mai inseamna neaparat si urmatoarele.

As vrea si eu sa vad pozele cu voi si cu puiutii si sa va arat fetele mele, dar nu mai am activat PM din motive obiective. Poate cineva sa-mi dea si mie parola pe mess, va rog? ID la yahoo: cernatanca. Multumesc anticipat.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

N-ai insistat deloc, doar ti-ai spus parerea . Si nu stiai exact datele, asa ca ti-am explicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

carla eu am luat acum stodal pt prima data si ma simt foarte bine de la el.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Bella, ma bucur ca la tine a functionat.

Brambu, multumesc pentru parola. Am pus poze pe Picassa, imi pare rau ca n-am gasit una care-mi place mult cu galushca cea mica, dar se rezolva in timp. Mai multe poze cu fetele am pe site-urile lor, sabina.geneza.ro si larisa.geneza.ro , sunt din primele momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

brambusar-mna de urari
carla- daca ai cunostinte in acest sens eu una sunt f interesata. mai ales de medici dispusi pentru natuarala dupa ceza. barbata-miu zice ca m-am dus cu capul, caut pe net in fiecare saptamana, doar doar mai aflu de vreunul. eu personla cunosc 4- unul e medicul meu, dar nu ma incanta deloc spitalul, unul e la regina maria unde nu ma incanta pretul, altul e la constanta unde nu ma incanta distanta si faptul ca as sta departe de bb1 mult timp. pfuuu...mofturoasa mai sunt. dar ei bine, cam asa sta situatia. si am auzit de inca unul la Cantacuzino, fac sapaturi despre spital. eu mi-as dori unul din sistem privat, gen sanador sau medlife,conditii decente si sa nu smulga camasa cu tot cu piele de pe mine. dar in final m-as multumi si cu un spital de stat bun gen filantropia. dar ce sa fac? sa iau medicii la rand sa-i intreb? cand incep gimnastica pt gravide o sa o intreb pe tipa cu cursuri lamaze, poate ea stie mai bine, aude mai multe. mai am vreo 30 de saptamani sa gasesc un dr. care sa corespunda
vroiam sa va povestesc discutia cu medicul meu la consultatia de azi:
"imi mai ziceti si mie ceva despre nascutul natural dupa cezariana, riscuri, alea alea:"
"pai azi dimineata am avut una, s-a dilatat femeia prea repede -45min- si n-a mai fost timp de altceva, in afara de urlete, totul a mers uns, saraca n-a avut vreme de epidurala"
"si cu ruptura uterina cum e?"
"pai dupa ce-l scoatem pe bebe ne uitam sa vedem daca s-a rupt uterul, daca s-a rupt faci si cezariana"
"bine bine,dar daca s-a rupt, bebe mai scapa?"
"scapa, da hai, ca riscurile sunt f mici, poate sa crape (uterul) si la cezariana, pe afara nasterea naturala dupa ceza e rutina"
"am voie epidurala?"
"ai voie, de ce sa n-ai voie?"
" pai daca se rupe uterul sa simt"
"oricum ar fi nu simti"
bine ca nu a fost al meu cu mine la discutia asta ca nu mai vedeam eu nastere naturala ever

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Ralu, esti super tare haioasa, m-a amuzat discutia cu medicul tau, cine este? Are dreptate omul, daca se rupe uterul, nu simti, si ei au maxim 5 minute sa scoata bebele, dar un medic competent iti supravegheaza cicatricea si stie cand s-a subtiat si a ajuns la dimensiunea critica. Are dreptate si ca in strainatate vbac este o practica uzuala.
La Regina Maria facea astfel de lucruri dr. Niculescu, nu stiu daca Romila face sau nu, pot sa ma interesez, intr-adevar, preturile sunt foarte mari, la Isis sunt mai mici, dar departe. Parca erau si la Filantropia si la Cantacuzino niste doctori care faceau asta, insa trebuie sa ma interesez, ca sa nu vorbesc prostii.
Chiar in noiembrie a nascut natural o prietena dupa ce in urma cu 2 ani facuse cezariana, a fost ok.

Mergi la inceput