Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
denisamiron spune:
Fetelor vreau si eu sa va vad! Unde intru sa vad pozele? Imi puneti voi direct un link sa nu ma mai chinui ca ma descurc cam greu. :) Poate pun si eu ceva poze :D
9+
bellasamoyed spune:
fetelor am niste arsuri de ma ia capul. si chiar nu stiu ce as fi putut manca sa fie asa
ce sa mananc sa imi treaca?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
ralu_t spune:
dana am fost pe la ora 3:30-4 si am avut in fata 2 gravide
mie mi-au trecut greturile alea mari la 8 saptamani de data asta. deci don't stress. ma mai apuca un val asa, o data la cateva zile, dar incomparabil cu ce a fost pana atunci si incomparabil cu ce a fost la prima sarcina cand s-au diminuat abia dupa 12 saptamani.
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
miereamara spune:
Eu am linkul de poze la semnatura
.
O sa intru si eu mai pe seara sa vad pozele noi, am vazut ceva saptamana trecuta, chiar ca sunteti frumoase si copilasii si mai si, niste minuni
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
bellasamoyed spune:
fetelor deci eu trb sa fiu mandra de bebe ca mi-a dat greturi nasoale cam o sapt jum. ma rog e adev ca inca vomit in fiecare dim da sincer cred ca sa creeat un reflex tampit.ma mai ia si seara uneori asa un pic, da in rest sunt bine.![]()
pt fetele care sunt la sarcina 2...am si eu o curiozitate cu primul bebe la cate sapt ati aflat sexul?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
CarlaV spune:
Bella, nu trebuie sa mananci, ci sa bei multa apa. Rennie si Bioantiacid sunt ok in sarcina.
Eu am aflat sexul pe la 15 saptamani de fiecare data, dar am o prietena care de la 11s si jumatate a aflat ca va avea baietel.
Ralu, esti norocoasa cu greturile!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dana84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_t dana am fost pe la ora 3:30-4 si am avut in fata 2 gravide ![]() mie mi-au trecut greturile alea mari la 8 saptamani de data asta. deci don't stress. ma mai apuca un val asa, o data la cateva zile, dar incomparabil cu ce a fost pana atunci si incomparabil cu ce a fost la prima sarcina cand s-au diminuat abia dupa 12 saptamani. ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica i believe in miracles...povestea noastra ![]() |
si mie tot pe la 8 sapt mi-au trecut greturile alea mari
cateodata ma gandesc daca o sa ma duc si eu in sarcina asta macar o data la eco fara emotii,mii de ganduri...ob fii bine bebele...nu o fi...numai asa stau pana intru la tutu...si apoi cand intru si vad ca e totul ok zic in gandul meu...ce proasta am fost ca mi-am facut griji degeaba ...gata acum pana la urmatoarea eco stau linistita...dar degeaba ma gandesc asa pt ca tot nu stau linistita.
deci cam asa se manifesta paranoia mea...

10+Iti multumim Doamne
luny spune:
va multumesc pentru primire!
vorbiti de raceli, vad.. la prima sarcina, am stat numa racita..
incercati homeopate: influcid, homeogene ptr gat.. de cand cu Muffy, am gasit tot felul de variante naturale si homeopate ptr muci, tuse, raceli:))) la mine au functionat! si tone de ceai de lamaie, din bucati de lamaie fiarta 5 minute, indulcit cu miere, miraculos! catina, iar, excelenta, ulei sau naturala, macerata in miere!
sanatate!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| citat din mesajul lui kitzy Luny randunico!!!!!!!!!!! Felicitari!!!!!!!!!! Ce ma bucur de mult pentru tine!!!! Raluca, mami de Diana si Andrei |
heeei, multam!!
tu ce cauti p-aici, te plictiseai?Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
luny spune:
| citat din mesajul lui ralu_t nu detaliezi un pic treaba cu Pantelimonul? la isis am ramas si eu momentan ca solutie. dupa pasti am sa-mi fac o programare la zaher. dar e problematic drumul...ar trebui sa merg acolo din timp dar nu vrea sa merg fara pusti, barbata-miu nu are concediu sa stea cu noi..el zice ca nu e fezabila solutia. saptamana trecuta mi se parea o idee f buna, acum am inceput sa oscilez. oricum miportant ar fi sa-mi placa dr. sa-mi inspire incredere. eu am o cunostinta care a nascut cu el, a fost incantata desi a facut cezariana ca nu s-a putut altfel. fetelor, scuzati-ma ca am monopolizat cu un off-topic discutia din odisee ![]() carla, nu ne mutam mai bine pe PM?![]() ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica i believe in miracles...povestea noastra ![]() |
nu, nu, ziceti aici, ca ma intereseaza si pe mine!...
mi se pare riscant tare...Iubirea mea
Mufarin, bandit mic

Diana si
Andrei