Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

... Eu aveam 6 (sase!) ani cand, din plictiseala probabil, mi-am varat intr-o nara o scoica de la mare, din aceea alungita si cu varful tuguiat (un melc de fapt). Bineinteles ca a ramas blocata pe traseu, dar din fericire a venit tata acasa, m-a dus la ORL-ist, care mi-a scos-o cu o pensa lunga. Ma mai amuz si azi :-)

Si din ciclul mici accidente, Sofi s-a lovit la degetul mare de la picior si de la lovitura probabil s-a accidentat la unghiuta si i s-a umflat degetelul. Marti de dimineata era ca nasul lui Rudolf :-) rosu la maxim, umflat si degaja caldura. Am fost aseara la pediatru si ne-a recomandat unguent cu atibiotic. La restul controlului a iesit perfect, gat urechi totul curat, are 99 cm si 17 kg. Ne-a improspatat si lista cu medicamente pentru farmacia de vacanta, pe 13 plecam o sapt in Antalya. Abia astept, chiar am nevoie de odihna...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

...imi pare rau pentru femeile care pierd copiii in urma amniocentezei...dar e un risc pe care si-l asuma. Doctorii nu ar trebuie sa recomande cu usurinta aceasta procedura! Eu nu as accepta niciodata riscul de a-mi omori copilul in burta, pentru o investigatie...In plus, la varsta la care se practica amniocenteza (aprox 5 luni de sarcina) si apoi cand se primeste rezultatul, intreruperea de sarcina e ilegala...asta pentru cine are in vedere asa ceva in momentul in care o face.

Am fost directa, stiu :-).

Nati, ma bucur tare pentru ce ti se intampla. Bebelina ta e foarte bine, sunt sigura, iar voi o sa fiti o familie la fel de minunata si in formatie de 5!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

pe 13 plecam o sapt in Antalya. Abia astept, chiar am nevoie de odihna...

Va pup

Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Va doresc sa aveti parte de o vacanta minunata.

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna dragelor,

Simona la pasapoarte copii in pipera nu a fost deloc aglomerat cand am mers noi

Codruta tin pumnii sa gasiti medic bun si succes

Elle imi pare rau de noua patanie a evei, of doamne. Si ai mei se iau la harta toata ziua...

Diana imi dai si mie lista aceea aici sau pe mail? Excelenta alegere, si noi tot asa.

Natalia super vacanta, sa va fie de bine! Sarcina usoara in continuare!

Apropo de amniocenteza, este motivul pt care am refuzat sa fac triplu test la ambii copii.

Grati of ce patanie si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello!

Stancutza - vacanta placuta! Unde mergeti? Acum caut si eu un last minute ,ceva, pe Turcia sau Grecia pentru iunie, sa mergem intr-o vacanta unde sa ma pot odihni si eu inainte de nr.3.

Grati - brrr - mi s-a facut pielea de gaina...bine ca i l-a scos usor si n-a fost mai nasol...

Am fost aseara la eco - e totul bine, piti e o voinica, are 1200 g si capul putin mai mare (cu o sapt), morfologia e ok.La nume nu ne-am gandit inca cu seriozitate...sunt mai multe pe lista: Sofia, Ilinca, Ileana, Carolina, Carina...

Pan' la urma am luat scaunul respectiv, dar am intrebat inainte daca le-ar place. Au zis ca da, deci a fost usor.
Acum fac bagaje si astept sa plecam.

WE placut!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Natalia poate te ajut cu ceva oferte (eu lucrez in turism). Zi-mi detalii (hotel, statiune, buget...) Pe Turcia am si chartere cu zbor din Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli, ti-am vazut flacaul la bazin...lucreaza cu Narcis, primul antrenor al Ozanei. Nota 10 lui Andrei pentru cumintenie...e un sfant!

Mergi la inceput

Ehe, l-ai prins tu intr-un moment de cumintenie .
Cum e Narcis, e ok? Abia avem 6 sedinte la activ, nu mi-am dat seama, dar Marc pare incantat.
De luni a zis ca-l baga si pe Andrei, de incercare sa vada daca se comporta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pt Ozi a fost foarte potrivit. Dupa 10 zile inota fara colac. Este constiincios, se intelege bine cu copiii, stie sa-i atraga, iarna organizeaza tabere la schi...Noi ne-am inteles minunat cu el. Pentru performanta insa il recomand pe Florin Barbulescu de la Median, pentru ca are antrenor separat pentru incepatori...Narcis combate cu toti si e foarte greu pentru ca trebuie sa stea cu ochii pe cei mici. In concluzie, eu zic ca ai ales bine.

Mergi la inceput

Merci. deocamdata nu ma gandesc la performanta. Sunt multumita ca ii place. Marc a renuntat la colac dupa 3 zile. Ieri a facut sarituri,
Mi s-a parut si mie ca se intelege bine cu picii.

Mergi la inceput