FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 9
lelu spune:
tamys eu am tinut un tratament pentru endometrioza, iar inainte de laparo si de tratament aveam scurgerea aceea maronie inainte de a veni rosu.
Dupa tratamentul meu am avut 2 cicluri, unul dupa stimulare (fara FIV) si unul acum, natural... care au fost direct pe rosu
Eram curioasa daca a-ti vazut valorile mele de la analize as fi vrut sa le compar cu ale voastre
adriana_1978 spune:
fetelor nu cred ca este de la stimulare pt ca eu le aveam si inainte,pt ca imi aduc aminte ca pana sa vreau sa raman gravida aveam acele scurgeri si stiam ca imi vine CM a 2 sau a 3 zi dupa ce incepeau,o sa intreb dr cand ajung la Sb
anca_alin nu te mai stresa incearca sa fii linistita stiu ca e greu dar Dumnezeu e sus si ne vede si pe noi,ai rabdare sa faci testu fi pozitiva
tamys spune:
lelu daca am si eu endometrioza si eu nu stiu , oare se vede la eco ??? ultima data cand am fost la doctor eu l-am intrebat daca am endometrioza si mi-a spus ca nu am asa ceva, daca nu a vrut sa ma mai sperie... Analizele mele la ziua a -3-a sunt :
Estradiol 143.50
FSH 7.50
LH 3.80
Prolactina 552 ( cam mare )valori normale 72-511
TSH 1.27
Testosteron 0.694
anca_alin nu vreau sa te descurajez dar mie nu imi plac scurgerile astea joi poate totusi ne dai o veste buna Doamne ajuta sa fie bine
lelu spune:
tamys wow... abea astept sa vad ce-mi spune Dr.I legat de analize, cred ca stau cam prost
Nu ai endo, Doamne fereste, nu vorbi prosti
La mine nu s-a vazut la eco pt. ca nu am chisturi endometriozice, doar acestea se vad ...dar nu cred ca scurgerile maronii sunt neaparat de la endom. multe fete au scurgeri maroni inainte de menstra si nu au endometrioza, clar ca nu sunt in regula treburile la noi ca altfel nu am fi la FIV, ... mai multe sunt cauzele ...
tamys spune:
lelu multumesc pentru incurajari sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu , abea astept sa vedem ce iti spune doctorul sa ne ti la curent -ici multi.
Cand incepe sa vina rosu sun la Sibiu ca asa mi-au spus ca sa imi calculeze data cand trebuie sa fac dipherelin-ul si atunci voi intreba si de aceste scurgeri maronii pe care le-am avut.
toate fetele si va multumesc pentru raspunsuri
anca_alin spune:
adriana_1978, multumesc, sper sa fie asa cum imi doresc, sa fie pozitiv testullllllllll si tu ai grija de tine
tamys, sa dea DD sa te auda, iti multumesc
Felicitari gravidutelor si Dumnezeu sa ne auda rugile si sa ne aiba in paza.
lorelei78 spune:
tamys si adinutapop,merci frumos,sa dea Dumnezeu sa se prinda embrionasii mei care ii voi transfera in mai!Ieri mi-a venit CM si azi voi suna la Sibiu pentru mai multe detalii.Maine merg la eco si am cumparat deja o cutie de FEMOSTON 2/10,asa cum am discutat cu dl dr.
Pup toate fetele de aici!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adijo spune:
Tamys, si eu am aceste scurgeri maronii inainte de ciclu ( aproape o saptamana tin!). am intrebat si eu mai multi medici de la ce pot fi si cam toti mi-au spus ca, in cazul meu , e de la lipsa progesteronului din faza luteala ( eu am cicluri anovulatorii cu progesteron f. mic in ziua 21- ca urmare endometrul incepe sa se "destrame" mai repede.. Intr-adevar , in lunile in care iau progesteron nu mai am aceste scurgeri.
Nu mai stiu care din fete m-au intrebat de preturile de la Viena:Fiv simplu 2900 eur; teoretic pt icsi inca 500eur, pt blasto inca 500eur, teste genetice pe embrioni de la 1000 la 3000 eur , in functie de nr lor. Eu am prins o promotie si cu 3300 eur am facut fiv cu icsi(la jumatate din ovocite) si analiza genetica a embrionilor.
lelu spune:
mie mi-a fost de ajutor acest site legat de anlaize hormonale, il postez si aici poate va ajuta si pe voi
http://clipedinviatamea.blogspot.com/search/label/ANALIZE%20HORMONALE
va pup
lorelei78 spune:
Miercurea viitoare va fi prima monitorizare pt FET
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.