FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary fetelor,bytzi,tamys mi-am acut fshin ziua 4 care e acum 26.........de 2 luni,inainte fde stimulare 8.8!!!!!!!! prolactina 10,estradiol 23......din rau in mai rau cei de la laborator o dr a zois ca e efect al stiomularii |
Daca AMH ti-a iesit 0,26(parca) inseamna ca si Fsh e undeva in jur de 20,cel putin la mine asa era,cred ca la tine e mai mare de 20 ca e facut in z4,normal ar fi cel mai bine sa-l faci in z2-3.
La fel si eu cind mi-a iesit prima data fsh de 27 repetat tot dupa o stimulare cu gonodotrophine,cind a vazut dr ca nu am raspuns cum trebuie (si la mine ultimul fsh care il facusem fiind de 10) la fel si eu am zis ca mi-a iesit mare de la stimularea facuta ,dr a zis ca nu,daca ar tine asa mult efectul lor,nu s-ar mai face aceea injectie in fiecare zi.....
Ce sa zic...nu dispera,lasa analizele nu le mai fa,oricum nu te mai ajuta nici fsh nici amh ,faci stimularea pt fiv si vedem atunci ce v-a fi,pacat ca ai pierdut acei 2 foliculi si nu i-ai punctionat atunci,dar cu un fsh de 8 cine si-ar fi dat seama ....
Cind incepi stimularea?sa ma tii la curent,trebuie sa te imbarbatez fiindca stiu ce inseamna ca am trecut si eu prin aceeasi situatie,doar ca eu avea 32 ani atunci...
Te imbratisez si iti sint alaturi!
tamys spune:
lorelei draga mea la inceputul lunii iunie o sa fiu la Sibiu o sa-ti trimit numarul meu de telefon pe privat ca sa ne intalnim daca ne nimerim in aceeasi perioada la Sibiu . Pana acum te stiam pe tine inaintea mea si stateam mai relaxata, acum sunt mai tensionata cand stiu ca eu urmez la rand
llary draga mea eu de cateva zile iau VITEX si MACA (trei pastilute din fiecare pe zi) si beau ceai de cretisoara seara poate iti folosesc si tie, citeste prospectul pe net
in devenire !!!
hypnotic1978 spune:
llary, ti-am trimis de saptamana trecuta un PM. poate te mai linisteste experienta mea.
lorelei78 spune:
pogonici1977,bitzi,tamys,lelui,ancutapop,multumesc frumos pt sustinere!
pogonici1977,am citit de mult timp postarile tale si ale fetelor la hidrosalpinx,stiu cat de crunt e diagnosticul asta si ca trebuie operate trompele.
Ma bucur ca in sfarsit s-a ajuns la aceasta decizie,eram adepta acestei operatii de mult timp,macar din acest punct de vedere voi sta linistita,caci cu alte probleme nu ma mai stiu...
Bitzi,nu stiu cum reusesti sa ai de fiecare data cate un cuvant bun pentru fiecare,am vazut ca mai postezi si la alte subiecte.Ai o inima de AUR,Dumnezeu te va rasplati intr-o zi.
Va pup pe toate si va doresc succese maxime in 2011!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
tamys spune:
hypnotic1978 ma bucur foarte mult ca am gasit pe cineva din Constanta daca raman graviduta o sa te caut . Te-am vazut la gravidute, esti mamica sau inca esti graviduta ???
in devenire !!!
pogonici1977 spune:
lorelei..ma bucur ca team putut ajuta....e cumplit sa ai acest diagnostic..am studiat cam 3 ani despre asta
Simonnaz spune:
buna fetelor!
dupa ce ieri imi spusese la eco ca se vede un sacusor de 2 mm, din pacate azi dimineata au aparut dureri de burta ca la ciclu si sangerari, ceea ce cred ca inseamna ca se apropie de final odiseea mea.
dr mea mi-a zis doar sa stau linistita in pat si luni sa repetam testul de sange daca intre timp nu apar sangerari serioase ca la ciclu.
crudiutalida spune:
Simonnaz...ce pot sa-ti spun ....incearca sa iei tratamentul in continuare si sa stai linistita in pat!!!
De ce nu te duci la spital,la urgenta?Si eu am sangerat la 5 saptamani si m-am dus la urgente la maternitate ,mi-au facut tratament cam o saptamana si acum uite ce semnatura am......
Si ai incredere in DD ca va fi bine!!!
Noi toat te sustinem si suntem alaturi de tine!!!!
nu-ti npierde speranta
22+ cu Maria Alexandra
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 Fetelor,acum am intrat in casa...Vesti proaste,la mine hidrosalpinxul s-a refacut si am oprit tratamentul,deci nu voi mai face FET luna aceasta,pt ca e ditamai infectia la trompele mele...Dr I mi-a recomandat scoaterea trompelor sau clipsarea lor,iar in iunie voi face tot la dansul laparoscopia si sper sa mi le scoata.Eu optam pt varianta aceasta de mult timp si am si scris aici,ma simt usurata intr-un fel acum,caci cred mai mult in sansa mea fara ele.Plus ca voi scapa si de durerile groaznice care mi le cauzeaza...Daca printre voi mai sunt cu hidro,va rog mult sa-mi spuneti daca stiti de clipsare ca ofera aceeasi garantie cu scoaterea trompelor,el asa mi-a spus,mie imi este teama,decizia o va lua la laparo.Evident ca voi vorbi cu el inainte si vreau sa am si eu un punct de vedere,vreau o certitudine clara ca scap naibii de nenorocitul asta de hidro... Preturile se vor schimba de la 1 iunie,deja le-au postat pe site.Din pacate asa e... Va pup si va doresc succes maxim si urmez si eu,evident!Tamys,e randul tau sa te gravidesti! Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare. |
Buna ziua
Nu am mai postat la voi pe topic, dar mai citesc uneori si ma bucur
ptr reusitele voastre. Sa va ajute Bunul Dumnezeu pe toate sa
strangeti la piept bebelusul mult asteptat!!!
Lore, imi pare rau de situatia in care esti, dar e mai bine
sa elimini orice te-ar putea impiedica sa ai o sarcina dusa la capat.
Eu am fost operata de hidrosalpinx si am scos trompa, nici nu s-a pus
problema clipsatului. Mi-a zis si dr ca cel mai bine si mai sigur in
cazul trompei cu hidro, este scoaterea ei si indepartarea oricarei
infectii... Au mai fost cazuri cand prin clipsare s-a refacut
un pic de infectie si s-a pierdut sarcina apoi...
In general hidro nu se rezolva cu tratamente,,,trebuie indepartat..
Sper ca nu te superi pe mine, doar mi-am spus parerea in dreptul
acesta.
Multaaaa baftaaa si sa te refaci f repede dupa laparo, iti tin pumnii!
Va pooopp pe toatee si mult succes!!!
uratica spune:
buna fetele!
scuze ca nu am prea intrat insa am vrut sa ma mai linistesc un pic..acum sunt un pic mai bine..
bytzi-te pupa fata si bebele-asa ca sa se ia si la tine!ai sa vezi ca in curand ne anunti si tu o minune-ca ai ramas natural!!stie Doamne Doamne ce face si cand si cum!
si mai fetele..referitor la hidrosalpinx..hai sa va zic ceva..decizia e a drului!!!!!!!!!!!!!!!!nu a voastra!!
pogonici-stiu ca ai postat mult la capitolul cu hidro-stiu ff bine si povestea ta!iti inteleg punctul de vedere -insa nu sunt de acord cu tine-cu inversunarea ta de a scoate trompele!si eu am studiat mult si am analizat-dar dupa 13 ani de incercari crede-ma ca stiu sa selectionez drii si sa ajung pe mana celor mai buni!! fiecare dintre noi este diferita,fiecare organism este diferit!!sunt multe fete care au ramas cu hidrosalpinx si au dus si sarcina pana la capat!sunt fete carte si-au scos si trompele dar care nu au ramas insarcinate!!
in afara de bytzi cred ca nimeni de la acest subiect nu stie ca incercarile mele de a avea un bebe s-au soldat cu aceasta minune din burtica dupa 12-aproape 13 ani de incercari!!am cazut de multe ori-m-am ridicat..am 3 operatii la activ dintre care una clasica de vreo 30 cm..dar din toate cele prin care am trecut am ramas numai cu amintirile frumoase si cu cateva cicatrici!
parerea mea lore-e sa te lasi pe mana drului!ptr ca Doamne fereste in cazul altei incercari de FIV nu e totuna fara trompe-au si ele rolul lor!eu uite ca am reusit cu trompele clipsate si stiu ca ma va ajuta Dzeu sa am si bebelasul sanatos si mult dorit in brate peste 6 luni!nu degeaba mi-a dat bucuria asta!si..exact cum e mottoul lui lore-"cand Dzeu spune NU, are uin mare DA ptr tine!"
cat despre drii din bv-nu te baza pe niciunul!stiu ca mi-ai zis de Podasca..eu am fost si pe mana lui..insa nu stie nici unul cu ce se mananca infertilitatea!am fost in bucuresti la amrinescu,in bv am luat toti drii la rand,am fost in cluj-unde iarasi sunt drii f buni-insa laboratoarele sunt jale,am fost la consulatii la cel mai bun dr din spania-care face fertilizari de multi ani si care au rata de succes cea mai mare!sunt ff buni-insa iti trebuie finante serioase ca sa ajungi la ei!!insa..toti mi-au spus NU la scoaterea trompelor!sub nici o forma!toti au optat ptr clipsarea lor!iar in spania cele mai multe cazuri de infertilitate se datoreaza si hidrosalpinxului!si au ff multe reusite!pe ei nici macar nu ii intereseaza aceasta problema!si inca o chestie-au am ramas insarcinata natural cu hidrosalpinx!!am pierdut sarcina din cauza unui polip endometrial!pe care doar cei de-acolo l-au vazut la o simpla ecografie!drii din romania nici macar nu au pomenit vreodata de asa ceva!
asa ca..lore lasa-te pe mana drului I!stie el ce e mai bine ptr tine!uite cate fete au reusit cand s-au lasat pe mana lui..si inca nu sunt toate..multe nici nu intr pe-aici!
asa ca fetele-incredere multa in dr si in sansa voastra!
pupicei si Doamne ajuta la toate!
Doamne ajuta pana la capat!
+13