FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa fie bine de asta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Hristos a inviat!

Iaura,felicitari si aici,sa ai mare grija de tine
yupiiii a iesit si Simonete din birlog
Gabri_ela,multi pupici pt tine si fetitza!
Yarrina,ce mai faci mamico,am sa te mai contactez pe mess
Ilary,mai intru si eu din cind in cind,dar putem vorbi pe mess/mail,ti-am ramas datoare cu un mail,iti scriu
Lorelei,dumnezeu sa te ajute de data asta,un sfat daca imi permiti,citeste acatistul sf parinte Arsenie Boca in fiecare zi incepind de acum,la cite fete le-am zis ,toate au reusit!poate sa ti-o confirme si Iaura
Si multumesc din suflet ca te ocupi de prima paginaam tras o privire ,si imi place,chiar voiam sa stiu ca subiectul e pe miini bune,caci eu intru f rar pe forum!

Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

lorelei sa fie bine de data asta ...si la toate fetele care urmeaza sa faca FIV
sa va spun ce pitici am eu azi ...am citit pe un test de pp ,ca poate fi detectat beta HCG si daca este chist...si toata noapte am stat cu morcovul in fund ,iar azi dimi am facut un eco sa exclud vreun chist ,ok nu sunt chisturi dar nici sacul nu s-a vazut inca ...probabil e prea repede ...la sibiu vineri m-a chemat ,deci inca nu cred ca sunt intr-adevar gravi ,pana vineri , sunt dusa ,stiu dar ,am luat f. multi hormoni,intelegeti-ma
v-am spus ca anul trecut am facut FIV-ul iar de atunci ,in fiecare luna mi-a iesit prost endometrul si nu am putut face FET...din februarie am facut 3 difereline de 3,75 ,3 luni ,deci nu am ciclu de 3 luni ,bine, sper sa nu mai am anul asta...asa ca stiu prin ce treceti majoritatea si va doresc sa vi se indeplineasca visul
bytsi aparusi iubita?

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smufurash

Hormonul AMH este produs in foliculii antrali si valoarea sa nu variaza de-a lungul unui ciclu, chiar daca ovulatia a fost stimulata. Prin stimulare, mai multi foliculi antrali sunt maturizati, insa in foliculii maturi acest hormon nu este produs. Este gresita informatia ca scade dupa stimulare pentru ca dupa un timp sa revina. Testul poate fi efectuat in orice zi a ciclului, dar este de preferat ca testul sa fie facut in ziua 2-4 a ciclului.
Sper ca informatiile sa va fie de folos.

Corect!
Aici mai multe despre AMH :http://www.synevo.ro/hormon-anti-mullerian-amh/
Inhibina B se face in primele 3 zile de CM http://www.synevo.ro/inhibina-b/ ,dar cred ca cel mai ok este in z2 de CM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

sa va spun ce pitici am eu azi ...am citit pe un test de pp ,ca poate fi detectat beta HCG si daca este chist...si toata noapte am stat cu morcovul in fund ,iar azi dimi am facut un eco sa exclud vreun chist ,ok nu sunt chisturi dar nici sacul nu s-a vazut inca ...probabil e prea repede ...la sibiu vineri m-a chemat ,deci inca nu cred ca sunt intr-adevar gravi ,pana vineri , sunt dusa ,stiu dar ,am luat f. multi hormoni,intelegeti-ma

Tu altceva nu ai de facut? uite ce frumos e afara ,plimba-te in aer curat,priveste natura care a reinviat si stai linistita ca bebe e acolo,isi face culcus pt cele 9 luni!ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Doamne ajuta sa fie bine

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

VA PUP,
AM FOST LA SB SI DR MI-A ZIS CA NU INTELE CUM E ASA MIC .......DESI STIA CA AM CM DE 24-26 ZILE , PUTIN TOT TIMPUL....A ZIS SA FACEM FIV CU DOZE MICI CA FOLICULII SA FIE DE CALITATE 150 GONAL....DACA NU DONATIE DE OVULE.....DACAA FACEAM ANALIZA ACU 2,5 ANI DE LA INCEPUT.....SUNT SOCATA...
bYTZI NU-MI TRIMITI RUGACIUNEA,PLS? SI CUM?OARE SA MAI FAC AMH?
RECOMANDARE FACETI AMH TOATE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Am dat prea repede 'send' la primul mesaj...
Am vrut sa vad cum functioneaza modificarile pe prima pagina,vad ca ma pricep acum si promit ca trec pe toata lumea la gravidute si mamici ,eu asa vreau
Bytzi,merci frumos fata draga,o sa ma rog zilnic!Trebuie sa reusim toate !
iaura21,stai linistita si gandeste pozitiv ca totul e bine,ai scapat si de FIV si cu bebe/bebei in burtica
Va pup pe toate

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

IIary,aici gasesti acatistul:
http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2009/12/acatistul-sfantului-parintelui-nostru.html

Nu ai pt ce sa mai faci AMH ,valoarea este cam aceeasi un timp,cind se termina rezerva ovariana v-a scadea drastic!
Ce faci tu acum ,am facut si eu (stimulare cu doze mari,apoi mici) ,daca la stimularea trecuta ai avut 2 foliculi,vor fi si acum,nu te mai necaji,la fel imi ziceam si eu,daca..daca... si dr a zis sa las totul in urma, asa a fost sa fie...
Macar pe mine m-a avertizat FSH -ul ca rezerva ovariana este in scadere,dar la tine nu puteai sa-ti dai seama cu un asa FSH decit atunci cind ai facut stimulare.
V-a fi bine...roaga-te si v-a fi bine,dumnezeu nu ne lasa!
Cu rezultatul asta la AMH nici sa nu te gindesti la ovodonatie,mergi pina la capat si vei cistiga,numai asa!
Cind incepi stimularea?daca te pot ajuta cu un sfat scrie-mi mail!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

bytzi, spune-mi te rog cum te-a avertizat Fsh-ul?
La mine a treia zi cand am facut analizele FSH=6,01( val. 3,03-8,08)
si LH=1,83(val. in faza foliculara 2,39-6,60)
Ce inseamna asta?Tot nu pot sa le descifrez singura. Dr mi-a zis ca e in regula, poate sa nu ma sperie, dar cu LH-ul e o problema...

Mergi la inceput