Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)
Raspunsuri - Pagina 8
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didadi mari-mariuk, donna79, ana25, va si multumesc de urare.citesc aproape zilnic![]() ![]() ![]() ![]() |
atunci incearca sa si scrii...tot zilnic 
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
didadi spune:
o sa incerc 
sa va zic de pampersi.am fost la kaufland si am luat wikies un bax mic.vreau sa va spun ca sunt super multumita de ei, mai mult decat de cei de la pampers.sunt putin mai grosi decat pampers dar nu miroase si nici nu iese caca.sunt foarte multumita de ei ca si calitate dar si la pret sunt bunicei.am dat 30 lei pe 50 buc.destul de bine zic eu.incercati si voi dar nu pachetul verde cu galben.asta care l-am luat este cu un bb pe el

eveline spune:
DONNA -
sa treaca supararea. Ma intreb cum ai reusit...
Eu in sfarsit am facut un pic de ordine pe afara, am mai plantat cimbrisor, leustean, patrunjel si usturoi azi, sambata ceapa, marar si mai nu stiu ce... Cate un trand de 1.5m fiecare, nu mult...Si am facut curat in jurul florilor, am tufe de ciubotica cucului atat de frumoase si erau aproape acoperite de balarii.
Darian a mancat pt prima data ou, amestecat cu piureul de legume, i-a placut foarte mult.
In alta ordine de idei, aseara am pus sa facem bors, maine il trag in sticle....
primul nostru bors, acum ii dau cu incredere si lui Darian.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Arianna11 spune:
Salutare si de la noi,
am avut o noapte de cosmar.Alesia s-a fosit intr-una cat de la raceala si tuse cat de la dintii de susu care nu mai ies 
A stat treaza de la 2 la 3 si nu vroia sa adoarma in nici o pozitie
Acum doarme de la 13 si astept sa se trezeasca sa-i dau crema de legume cu carnita si branzica
Sper la noapte sa fie mai bine...e tare greu
Adelina sper ca esti mai bine,sa-ti fac control sa te asiguri ca e bine 
La multi ani! sarbatoritilor de azi 
Noi aici parca nici nu asteptam Pastele,abia astept sa vin in tara macar sarbatorile sa le simtim si noi ....
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
donna79 spune:
| citat din mesajul lui eveline DONNA - sa treaca supararea. Ma intreb cum ai reusit...Eu in sfarsit am facut un pic de ordine pe afara, am mai plantat cimbrisor, leustean, patrunjel si usturoi azi, sambata ceapa, marar si mai nu stiu ce... Cate un trand de 1.5m fiecare, nu mult...Si am facut curat in jurul florilor, am tufe de ciubotica cucului atat de frumoase si erau aproape acoperite de balarii. Darian a mancat pt prima data ou, amestecat cu piureul de legume, i-a placut foarte mult. In alta ordine de idei, aseara am pus sa facem bors, maine il trag in sticle.... primul nostru bors, acum ii dau cu incredere si lui Darian.mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Sper sa nu afli cum am reusit
Felicitari pentru gradinarit! si pentru bors! Iar lui Darian, felicitari pentru primul ousor gustat

..............................................................................................
donna79 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Salutare si de la noi, am avut o noapte de cosmar.Alesia s-a fosit intr-una cat de la raceala si tuse cat de la dintii de susu care nu mai ies ![]() A stat treaza de la 2 la 3 si nu vroia sa adoarma in nici o pozitie Acum doarme de la 13 si astept sa se trezeasca sa-i dau crema de legume cu carnita si branzica Sper la noapte sa fie mai bine...e tare greu Adelina sper ca esti mai bine,sa-ti fac control sa te asiguri ca e bine ![]() La multi ani! sarbatoritilor de azi ![]() Noi aici parca nici nu asteptam Pastele,abia astept sa vin in tara macar sarbatorile sa le simtim si noi .... DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Multa sanatate!
sa treaca supararile si sa dormiti mai bine...............................................................................................
pop_adelina spune:
Arianna, pupam Alesia dulce sa-i treaca toate necazurile!
evelineee, ce harnica esti! eu de-abea am sters praful si am aspirat azi!
donna, bine ca nu s-a lasat cu victime!
am fost la eco si e totu ok cica, dar durerea inca persista! probabil e un canal infundat desi nu se simte nimic la palpare! cat despre culoarea rozalie, nu a mai auzit de asa ceva dar a zis ca e posibil sa fie de la muscatura, sa se fi spart ceva vas de sange! mi-e si frica sa-i mai dau sa pape cand e trez, sanu cumva sa ma muste iar!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
anaalina spune:
Saltareee ... stiu ca la un moment dat comandase cineva cereale de pe aici http://bookline.ro/product/home!execute.action?_v=Milupa_Tejpep_igazi_vaniliaval_250g_4_honapos_kortol_&id=66733&type=72 a venit coletul??? Cum ati facut plata??? Nu vreti sa unem de o comanda mai mare??? Pe mine ma intereseaza cerele Humana
andreea88 spune:
buna fetele....
Darian, felicitari pentru primul ousor gustat
am fost putin afara in jurul blocului cu elenys...putin la aer....
noi azi am papat pt prima data la borcanel rosie,morcov,pastarnac cu fidea....a fost bun...
fetele care dintre voi foloseste cereale humana de noapte???
va pup o seara linistita.....
oramona spune:
fetelor, mandra mea azi nu vrea sa doarma, sunt tare obosita deja.
Eveline, cu ce fel de lapte ai facut grisul si fideaua?
Nu mai tin minte nimic din ce am citit, doar o pupam pe Alexia sa doarma mult mai bine la noapte.
si pt voi dragi mamicute.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#