Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

A mancat exceptional gris cu lapte, cu un varf de lingurita de zahar si cu scortisoara. Vreo 250g apreciez eu...si deschidea gurita. Is multumita.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Multumesc de ideea cu scortisoara! Nu a fost prea incantat de lapte cu biscuiti, dar dupa ce au fost combinate cu scortisoara, a papat 100ml lejer...mai mult nu a vrut.

Noi ne bagam la tv. O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Buna seara si de la noi...
Multumesc tuturor pentru sfaturile legate de reintoarcerea la serviciu, inca mai ma gandesc....
Noi azi am mers la bunici, am mancat apoi am lasat-o cu ei in parc si am fugit la cumparaturi, ne-am intors si dupa ce a mancat pe la 7 a adormit.Am crezut ca se va trezi, insa doarme si acum asa ca a ramas nehranita de seara si fara baita, sa vad la cat se trezeste.
Azi am lasat-o cam nemancata,ca nu a vrut decat cateva lingurite de fructe (apoi plangea cu gura inchisa cand ma apropiam cu lingurita) si nu i-am mai dat lapte, si peste vreo 2 ore i-am dat supa a mancat foarte bine ~120 ml - asta pentru noi, o singura data a mai mancat asa, cred ca nu ii e foame de nu mananca de obicei, asa o sa ii fac, nu ii mai dau lapte completare dupa fructe si ii dau dupa vreo 2 h supa.
Va pup, sunt curioasa cand se va trezi

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Idalis, trecerea de la NAN 1 la NAN2 eu o sa o fac asa (incepem de maine):
la 150 ml apa (Maria atat mananca)4 masuri NAN1+1 masura NAN2 pt 3 zile
apoi 150 ml apa 3 masuri NAN1+ 2 masura NAN2pt 3 zile
apoi 150 ml apa 2 masuri NAN1+ 3 masura NAN2pt 3 zile
...pana ajungi la NAN 2 complet
noua asa ne-a zis doctorul de la Medlife (umblam la 2dc - insa la asta ne ducem lunar) sa facem trecerea, dupa ce face vaccinul de 6 luni
Mie mi se pare OK
Sper ca te-a ajutat.

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Parerea mea e ca NAN2 e muult mai rau la gust ca primul. Ioana nu a vrut sa-l pape (nu am introdus treptat) am gustat si eu, si imediat am decis ca trebe luat alt LP.

Fetelor, nu inteleg de ce NU iaurt cremosso de la Danone, am facut azi o comparatie cu alte produse, majoritatea aveau lapte praf in compozitie, asta nu are. De asta eu am considerat ca e bun asa sa fie cat mai aproape de ceea ce insemna "natural".

Fetele care nu mai alaptati, cum aveti sanii? ambii sunt la fel de umflati/dezumflati ? La mine unul e dezumflat rau de tot si unul umflat, prin urmare am ramas cu un san mic si unul mare, si se vedeeee :(. Nu cred ca mai e laptic, am pus copilu sa traga, apoi s euita mirata la mine, probabil ca nu este nimic. Cred ca pun pompa sa vad daca mai e ceva.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Cu o mica intarziere urez si eu un La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori.
Azi am stat aproape toata ziua afara in sfarsit a iesit soarele.
Nu stiu ce a patit Daria dar azi a vomitat dupa ce am venit de afara o data a dat afara pe gurita si apoi tot dadea afara pe nas.In rest a fost ok dupa ce dadea afara plangea putin si apoi incepea sa gangureasca i-am dat apoi san (lapticul de la san l-a dat afara)la culcare si nu a mai dat afara.
Gata plec si eu la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeaua e gata, va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, Mari multumim de cafeluta, a mea ina e la facut.

Va pup si sa aveti o saptamana excelenta!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Uitati ce am gasit: carnea bruna de pe copane contine de 3 ori mai mult fier decat carnea alba de pe piept, Mihaela Bilic

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

buna dimineata!

Pun si eu de o cafea si ma alatur voua!
Azi e zi de spalat perdele.....

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Hop si eu la cafeluta

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput