Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
DONNA - Darian mananca in felul descris doar iaurtul cu biscuiti, restul e o aventura si la noi.. Aseara am VISAT ca ai postat ca esti insarcinata, si de fapt de aia ti-au iesit analizele in felul ala..

Aseara a mancat Darian taitei cu lapte blenduiti si cu o lingura de biscuiti...a mancat tot, mult mai bine decat manca cerealele. Diseara avem in program gris cu lapte si cu scortisoara.

ANA - Ia un de la noi..certurile astea, eheei..multe am mai avut si noi cand era Bia mica, si una peste alta se trageau de la stres si oboseala. Macar acum stiam la ce sa ne asteptam si suntem mai toleranti.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani bb-ilor de azi .
La multi ani mamicilor care poarta nume de floare .

Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

DONNA - Darian mananca in felul descris doar iaurtul cu biscuiti, restul e o aventura si la noi.. Aseara am VISAT ca ai postat ca esti insarcinata, si de fapt de aia ti-au iesit analizele in felul ala..

Frumos vis! Doamne ajuta ca tare mi-ar placea sa mai fac un bb cat mai curand si sa ma tratez de toate bolile si sa scap de vreo 20kg...alt vis frumos...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Wow, se cunoaste ca e mai cald afara si ca e sarbatoare...ati fugit toate de pe aici...
Eu m-am pus langa Vlad mai devreme si am dormit vreo jumatate de ora si a fost asa bineeeeee
Ma apuc de prajit cativa pestisori, sa mancam si noi peste astazi, ca lui Vlad i-am dat cu legume si mancat foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Unde sunteti feteloor?? Noi am papat lapticul si iesim un pic afara,ca dupa masa nu am avut chef,nu am fost in stare de nimic!. pupam fetele!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

am revenit si noi de la plimbare.
Am fost invitati la o pizza de niste cunostinte, tare buna a fost. El a tot dormit, dar eu is terminata.Pregatim niste poze pentru site.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

I-am dat lui Vlad un biscuite in mana sa vad de mananca singur si e ok...era foaaarte incantat, l-a tinut in gurita si noroc cu balutele lui multe, s-a inmuiat repede si a mancat mai mult de jumatate.
In seara asta avem ca meniu lapte cu biscuiti. Laptele e de-al meu, ca a fost nevoie sa ma mulg deoarece el era satul dupa masa de fructe, iar biscuitii i-am facut ,,praf''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A mancat exceptional gris cu lapte, cu un varf de lingurita de zahar si cu scortisoara. Vreo 250g apreciez eu...si deschidea gurita. Is multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Bravo VLAD, bravo DARIAN!
Pot sa il trimit si eu pe Tudor in tabara la voi, sa invete cum se papa?

Astazi am petrecut foarte frumos, cu niste prieteni dragi, am facut pastravi si scrumbii la jar...super! Si Tudor a fost foarte incantat, se uita la toti fericit, chiar a papat tot din castronel la masa de pranz si in brate la prietenul nostru a descoperit si cum se foloseste biberonul cu apa...eu ma chinui de o saptamana sa ii dau apa cu bibe ca m-am saturat de lingurita si astazi a reusit sa bea 30ml...
Cata apa ar trebui sa bea un bb la varsta asta? (in conditiile in care este alaptat)
Daca tot a descoperit bibe, maine incerc sa ii dau niste ceiut de musetel, poate scapam de constipatie...

ANA, sper ca ti-e mai bine si ca a trecut supararea

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna seara!

Va multumim pentru urari.
Pupam toate mamicile si toti bebelusii.
Va servim cu o felie de tort amandina,am lasat si niste poze in album.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput