ADP-istii + Pescarusi, tei infloriti etc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mie ierbarul mi se pare ceva ok, ca nu smulgem floare de colt, smulgem si noi o papadie,un fir de iarba, cumparam un fir de rosie, unu de ardei, o radacina de patrunjel si gata ierbarul!Sa invete si copii cum arata o planta completa, cum sunt radacinile, ce fel de ramificatii au, etc.
Bee, de ce sa aiba grija de ele, tu vrei ca firmele care vand plante ornamentale sa moara?Am inteles de ex. ca nevasta unuia dintre primari are o asemenea firma!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca tin eu bine minte in clasa a 5-a faceam ierbar, intr-a 6-a insectar iar broasca am disecat-o intr-a 7-a .
La anul alergi fluturi iar pt broasca mai e timp de antrenament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

vaaai, radeti de mine, railor!!
(Capca, !!! :)) )

M-ati mai incurajat casazicasa , dar tot nu mi se pare ok sa smulgi plantute din pamant ca sa le pui la presat, fiindc-asa iti cere la scoala .
Hai, dac-ar fi de smuls numai papadii sau mai stiu ce buruiana, mai treaca mearga, dar din 15 plante nu poti nimeri numai buruieni (bine, eu nu cunosc plantele, pentru mine orice buruiana e-o nestemata, da' orisicat :).

Multumesc mult pentru sugestiile cu rasaduri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

vezi, mai, deni, daca iti faceai ierbaru' la vremea lui acu' stiai care-i buruiana vorace care haleste bietele floricele nevinovate si nu mai aveai probleme d'astea.

oricum, si din partea mea un mare huo adepeului, insectarelor si disectiei - noi am disecat iepuras .

Mergi la inceput

haha, pana ce si Cora (adica o tipa foarte amabila :) imi da de inteles ca am exagerat cu ierbarul :)).
Bine, fie... .

Nu stiu unde sa scriu si scriu si eu aici, ca e tot legat de verde.
Ati vazut ca in pasajul de trecere dintre Piata Unirii 1 si Piata Unirii 2 (metrou) pusera MOCHETA VERDE?
Vai, era sa lesin azi cand am vazut-o, e oribil si sufocant si simti ca-ti colcaie mizeria sub talpi :D.
Aveti idee ce-i cu mocheta aia? I-a atacat si pe astia de la metrou piedonita?

Mergi la inceput

mocheta aia infecta e reclama la o institutie bancara. urasc! (mocheta, institutia bancara & metrorexul) tot pasajul e un nor de praf. probabil ca viata ei va fi de 1 luna - mai sunt vo 27 de zile

ma gandeam dimineata ca daca as fi alergica la praf, as suna 112 ca mi s-a facut rau si m-a luat cu leshin din cauza mochetei si as da banca in judecata, m-as imbogati si as pleca in republica capului verde - ma rog, mi s-a terminat gandu' cand am iesit din prafaraie. si visarea, din pacate

Mergi la inceput

aaa, da? E reclama la o banca? N-am observat nimic, cand am trecut azi pe-acolo eram intr-o stare vai de capul meu, cu niste emotii naspa pentru o chestie si mai naspa... Da' acuma is fericita :D.

BUna treaba cu datul in judecata, Cora!!!
Da' care-i, domle, banca? Imi trimiti un pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Karula, LOL!!!!
Scuze, stiu ca nu e de ras, insa am vizualizat TOTUL!!!!

Corap, brrrrrr, saracul iepuras! La noi a disecat doamna o singura broscuta (biata de ea!) pentru toate clasele. Pentru cei care nu au vazut cum a decurs operatiunea a dat explicatii si apoi i-a invitat pe copii sa se uite la microscop.

Mergi la inceput

cl, eu vorbeam de cand eram eu copil intr-a sasea - am ramas cu ceva sechele dupa asta - si nu mi-as lasa copiii sa participe la disectii, oricat de educative ar fi (adica, ma rog, daca ar diseca un animal care a murit in prealabil - adica n-a fost omorat in scop de disectie poate m-as mai gandi daca sa-i intreb daca vor sa participe).
pe iepuras l-a disecat dupa ce il anesteziase - ii batea inima si respira . brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Bietul iepuras :(((((.

Io am facut meditatie la biologie intr-a doispea si profa mi-a adus acasa un ochi de bou si mi l-a disecat dinainte. Ce scarbarie de nedescris, bleaaaaacs!!!!!!!!

Mergi la inceput